Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Καταπληκτικές εικόνες: Τα ζώα «πρωταγωνιστές» στο φακό της «Telegraph»



Δείτε σκιουράκι να τρώει σνίκερς και αρουραίο σε ρόλο φωτογράφου!Τα ζώα κυριάρχησαν στο φωτογραφικό φακό της εβδομάδας που μας πέρασε και φωτογράφοι - καλλιτέχνες ανά τον κόσμο απαθανάτισαν μοναδικές στιγμές.

Απειλούν ξανά την Πακιστανή Μαλάλα μετά τη βράβευση με Νόμπελ Ειρήνης

Οργάνωση που έχει αποσχισθεί από τους Ταλιμπάν, απείλησε την Πακιστανή μαθήτρια Μαλάλα Γιουσαφζάι, η οποία τιμήθηκε χθες με το Νόμπελ Ειρήνης μαζί με τον Ινδό Κάιλας Σατιάρτι για τον αγώνα τους υπέρ του δικαιώματος των παιδιών στην εκπαίδευση.

Τσουνάμι προσφυγών στις Εφορίες κατά του ΕΝΦΙΑ

Ξεπέρασαν τις 80.000 οι προσφυγές από φορολογούμενουςιδιοκτήτες ακινήτων κατά του ΕΝΦΙΑ στις Εφορίες όλης της χώρας.

Μέσα σε μία εβδομάδα σχεδόν διπλασιάστηκαν οι προσφυγές κατά του ΕΝΦΙΑ. Είναι ενδεικτικό το ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν ξεπερνούσαν τις 50.000 ενώ 7 ημέρες μετά, σύμφωνα με το Βήμα, ξεπέρασαν τις 80.000.

Αμφίπολη: Στον τέταρτο θάλαμο ψάχνουν απαντήσεις οι αρχαιολόγοι

 Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν οι ανασκαφές στον τύμβο Καστά από την Κατερίνα Περιστέρη και τους συνεργάτες της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε νέες ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία


ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΧΟΝΣΟΥ
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στα ανοικτά των ανατολικών ακτών του νησιού Χονσού, του μεγαλύτερου της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Ψήφος εμπιστοσύνης με 155 «ναι»

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Με 155 «ναι», 131 «όχι» και δύο παρών - των ανεξάρτητων Γρηγόρη Ψαριανού και Κατερίνας Μάρκου- η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, με την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, έπειτα από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών. Ψήφισαν 288 βουλευτές, καθώς οι 12 απουσίαζαν.