Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την φονική καραμπόλα στην Εγνατία

Ρουμανικής καταγωγής και 39 ετών είναι ο οδηγός της νταλίκας με τις ρουμανικές πινακίδες που άγνωστο ακόμα πώς προκάλεσε την καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν περισσότερα από 30 αυτοκίνητα.

Ο Φώτης Κουβέλης επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με 68%

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων σχετικά με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο Φώτης Κουβέλης παραμένει στην ηγεσία του κόμματος με ποσοστό 68,36%. Ο ανθυποψήφιός του Δημήτρης Λουκάς που υποστηριζόταν από το Αριστερό Δίκτυο έλαβε το 21% των ψήφων, ενώ τα λευκά κινήθηκαν στο 10%. Συνεχίζεται η καταμέτρηση για τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Εγαντία οδός: Άνοιξε το ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με τέσσερις νεκρούς, στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ. «Τσεκούρι» σε συντάξεις με 15ετία, αναπηρικές και με βαρέα και ανθυγιεινά

Στο στόχαστρο μπαίνουν, για να περιοριστούν δραστικά από το 2015 και μετά, εφόσον υπάρξει πρόβλημα στα οικονομικά των ταμείων, οι συντάξεις με 15 έτη ασφάλισης ή και λιγότερα (όπως οι αναπηρικές) καθώς και με τη χρήση βαρέων και ανθυγιεινών.

Τουλάχιστον 4 νεκροί και 13 τραυματίες στο τροχαίο στην Εγνατία Οδό (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην καραμπόλα που προκλήθηκε πριν από λίγο στον κόμβο της Βέροιας.

Μεγάλη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό

Καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη.
Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό.

Εντυπωσιακά τοπία! Η μεταμόρφωση του ίδιου μέρους από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο! - ΦΩΤΟ















Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε ένα μέρος διαφορετική εποχή αλλά δεν έχετε προσέξει τις διαφορές στα χρώματα και πως η φύση έχει μια ανεξάντλητη παλέτα; Ειδικά από τοΚαλοκαίρι στο Φθινόπωρο οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές.

Η ανατριχίλα στο μεγαλείο της: Τα δέκα πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου

Ουρλιαχτά, σκιές και βήματα σε ένα σκοτεινό εγκαταλελειμμένο κτήριο με μεγάλη και μακάβρια ιστορία που έχει σχέση με τον θάνατο. Μοιάζει σαν σκηνικό από θρίλερ, μόνο που στα παρακάτω μέρη τα γεγονότα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.
Επιμέλεια Ζώη-Τήλα Ελένη

ΟΑΣΘ Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις αυξήσεις

Σε ενημερωτική συγκέντρωση στην Καμάρα σήμερα το μεσημέρι καλεί τους πολίτες η κίνηση “Συντονισμός συλλογικοτήτων ενάντια στις αυξήσεις του ΟΑΣΘ”, ενώ προγραμματίζει παρεμβάσεις όλη την ημέρα εντός των αστικών λεωφορείων. Στόχος της δράσης είναι να διευρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το μέτωπο διεκδίκησης του αιτήματος για απόσυρση των αυξήσεων των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ που ισχύουν από την 1η Οκτωβρίου.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr