Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μαχαίρωσαν οδηγό και του πήραν το αυτοκίνητο

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων οι οποίοι μαχαίρωσαν οδηγό, του πήραν το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών.

Δείτε τα σημάδια δυσλειτουργίας της καρδιάς που φαίνεται στα νύχια (εικόνες)

Το σώμα μας βρίσκει πρωτότυπους τρόπους να μας «προειδοποιήσει» για τη δυσλειτουργία… ζωτικών οργάνων όπως η καρδιά και ένα ανησυχητικό σύμπτωμα που αξίζει να προσέξετε είναι τα σημάδια που εμφανίζονται στα νύχια.

Μαδρίτη: Αντισυνταγματικό το δημοψήφισμα στην Καταλονία, δεν θα διεξαχθεί

Η ισπανική κυβέρνηση δήλωσε κατηγορηματικά πως το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας δεν θα διεξαχθεί, κανείς δεν είναι "πάνω από την κυρίαρχη βούληση όλων των Ισπανών".

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει κυβέρνηση ποτέ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε εμμέσως πλην όμως σαφώς, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς», στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, τονίζοντας ότι «δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να γίνει.

Ελεύθερη η χρήση κινητού στις ευρωπαϊκές πτήσεις

Ελεύθεροι να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνά τους καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης θα είναι όσοι ταξιδεύουν στους ευρωπαϊκούς αιθέρες.

Σπάνιες γαίες «κρύβει» η Ελλάδα

Ενα πλούσιο υπέδαφος σε σπάνιες γαίες (μέταλλα) κρύβει η Ελλάδα καθώς οι πρώτες ενδείξεις είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές για την ύπαρξη κοιτασμάτων.
Ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας, που ξεπερνά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα 40 δισ. έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Κίνας, η οποία σήμερα κατέχει πάνω από το 90% των παγκόσμιων αποθεμάτων σπάνιων γαιών και έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία στην έρευνα και εξόρυξή τους.

Γέμισε κόσμο η Πάτρα από τα Kart στο κέντρο της Πόλης. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα


Δείτε τι γίνεται στο κέντρο της πόλης από νωρίς το πρωί . Τα μαγαζιά και οι καφετέριες είναι κατάμεστες από κόσμο . Αθλητές και διοργανωτές είναι ένα , καθώς ετοιμάζονταν για την έναρξη των αγώνων καρτ στην πόλη μας .

ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Αλλάζουν όλα στους φόρους των ακινήτων - Τι θα ισχύει στις αντικειμενικές αξίες και το πόθεν έσχες

Δραστικές αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των ακινήτων ώστε να πάρει μπροστά ξανά η «ατμομηχανή» της οικονομίας, δρομολογεί το οικονομικό επιτελείο. Επειτα από τις απανωτές γκάφες με τον ΕΝΦΙΑ και τις σφοδρές επικρίσεις για υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας η κυβέρνηση κάνει στροφή 180 μοιρών και προχωρά σε σημαντικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε μείωση φόρων.

NASA. Curiosity: Εντόπισε μία... μπάλα στον πλανήτη Αρη! (δείτε το αποκαλυπτικό

Αναστάτωση και σενάρια... συνωμοσίας έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που φέρεται να έχει τραβήξει το Curiosity της NASA και σε αυτήν εικονίζεται μία... ολοστρόγγυλη μπάλα στην επιφάνεια του πλανήτη Αρη.

Τραγωδία στον Δομοκό: Νεκρός ο ένας οδηγός–Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια


Ήταν χθες το βράδυ όταν έβρεχε καταρρακτωδώς στην περιοχή - Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 8:00΄στο 50ο χλμ της Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λάρισας, κοντά στο Νέο Μοναστήρι


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την ώρα που έγινε το τροχαίο έβρεχε. Χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες, δυο ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λιοντάρι τρελένεται με μπάλα ποδοσφαίρου. Δείτε το βίντεο



Το συγκεκριμένο πανέμορφο λιοντάρι τρελένεται όταν του πετάνε μια μπάλα ποδοσφαίρου.. Δείτε το βίντεο..




Στις κάλπες οι Καταλανοί για την ανεξαρτησία τους

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Ο ΡΑΧΟΙ

Το δρόμο για τις κάλπες προσδοκούν να πάρουν, μετά τους Σκοτσέζους, οι Καταλανοί μετά το διάταγμα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στις 9 Νοεμβρίου για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας που υπέγραψε ο πρόεδρος της ισπανικής επαρχίας Αρτούρ Μας, αψηφώντας την κυβέρνηση της Μαδρίτης που θέλει να το εμποδίσει.

Αλεξανδρούπολη: Στιγμές τρόμου στον αέρα λόγω… γλάρου

«Καρδιοχτύπησαν» 100 επιβάτες της πτήσης A30141 από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 7.05 το πρωί του Σαββάτου.

Λίγο πριν το αεροπλάνο σηκωθεί στον αέρα ένας γλάρος μπήκε στην τουρμπίνα του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρή βλάβη.

Ακυρώθηκαν 1.700 πτήσεις στο Σικάγο, λόγω εμπρησμού στο κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας

Μια φωτιά που όπως φαίνεται έβαλε ένας υπάλληλος του κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στο Σικάγο προκάλεσε την ακύρωση σχεδόν 1.700 πτήσεων στα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της πόλης, προκαλώντας προβλήματα στην εναέρια κυκλοφορία κατά μήκος των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Τραπεζούντα και σε ιστορικά μνημεία του Πόντου - Φωτογραφίες


Προσκυνηματική - περιηγητική επίσκεψη πραγματοποιεί σε περιοχές του Πόντου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από το απόγευμα της Παρασκευής με εφαλτήριο την Τραπεζούντα. Τον Πατριάρχη συνοδεύουν οι Μητροπολίτες Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας και Δράμας Παύλος, ο Μ. Σύγκελλος Αμβρόσιος και ο Ηγούμενος της Μονής Διονυσίου του Αγίου Όρους Αρχιμ. Πέτρος.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το 2003 ο Γερμανός Udo Ulfkotte, καθηγητής πολιτικών επιστημών που ειδικεύεται στην counterespionage στο Πανεπιστήμιο του Lueneburg, ένας από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονας για την ισλαμική τρομοκρατία είχε γράψει ένα χαρακτηριστικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg im Unseren Staedten», δηλαδή, «Ο Πόλεμος Στις Πόλεις Μας».

Μείωση φόρων και αντικειμενικών στα ακίνητα

ΜΕΤΡΑ - ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Διπλή φoρο-ανάσα στα ακίνητα προωθεί η κυβέρνηση. Με ρύθμιση θα εφαρμόζεται το «πόθεν έσχες» στις τιμές των συμβολαίων και όχι στις αντικειμενικές, ενώ σχεδιάζεται μέση μείωση 15% στις αντικειμενικές

Αυτό είναι το πιο ακριβό κοκτέϊλ στον κόσμο! Κοστίζει 11.500 ευρώ!

Είναι το πιο ακριβό κοκτέϊλ του κόσμου και όχι άδικα. Μπορείτε να το απολαύσετε στο Λονδίνο και στοιχίζει σχεδόν όσο ένα αυτοκίνητο αφού το ένα ποτήρι έχει 11.500 ευρώ!Απευθύνεται αποκλειστικά σε κροίσους. Αποτελείται από μια πολύ ακριβή σαμπάνια και ένα πολύ σπάνιο Αρμανιάκ το οποίο έχει παρασκευαστεί πριν το 1890 αλλά και φύλλα χρυσού!

Στοπ στις διώξεις όσων έχουν χρέη προς το Δημόσιο – Δεν αφορά τους φοροφυγάδες

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης διεμήνυσε ότι θα σταματήσουν οι ποινικές διαδικασίες για την είσπραξη των χρεών.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ημερίδα του ΣΕΒ, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ξεκαθάρισε πως “ζητούμενο είναι η αποσυμφόρηση της Δικαιοσύνης αλλά και της Φορολογικής Διοίκησης σε σχέση με τις ποινικές διαδικασίες για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών των φορολογούμενων προς το Δημόσιο”.