Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η φυλή που ξέχασε ο χρόνος: Η ζωή τους είναι ίδια τα τελευταία 10.000 χρόνια!


Η φυλή που ξέχασε ο χρόνος: Η ζωή τους είναι ίδια τα τελευταία 10.000 χρόνια! (pics)
Η φυλή Hazda της Αφρικής που κατοικεί στην Τανζανία, είναι η τελευταία κυνηγετική φυλή στον κόσμο 

Ο κόσμος μαςδεν υπήρξε ποτέ πιο βολικός. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε πλέον να κάνουμε τα πάντα. Είτε καλά είτε καταστροφικά.

Αχέροντας: Βόλτα στο μυθικό ποτάμι της Ηπείρου

Ποταμός της λύπης, προθάλαμος του Κάτω Κόσμου, η τελευταία διαδρομή των ανθρώπινων ψυχών…Ο Αχέροντας κουβαλάει στα νερά του πλήθος μυθολογικών αναφορών. Τραγική περίπτωση η απέλπιδα προσπάθεια του Ορφέα να διεκδικήσει από τους υποχθόνιους θεούς του σκότους την αγαπημένη σύζυγό του Ευρυδίκη και να την οδηγήσει ξανά στη γη του φωτός.

Θήβα: Η τραγική ιστορία του 45χρονου που πνίγηκε σε πηγάδι 30 μέτρων


Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για έναν 45χρονο πατέρα δύο παιδιών, που πνίγηκε σε κρυφό πηγάδι χωραφιού, βάθους 30 μέτρων.

Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Πάτρας με καταγωγή από την Κυλλήνη, πηγαινοερχόταν τακτικά με το φορτηγό του στη Θήβα, προκειμένου να εμπορευθεί αγροτικά προϊόντα και να τα πουλήσει.

«Η μεγαλύτερη πορεία για το κλίμα» αύριο στη Νέα Υόρκη

Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι αναμένεται να συμμετάσχουν σε μια διαδήλωση κατά της κλιματικής αλλαγής αύριο, στη Νέα Υόρκη για να ζητήσουν άμεση δράση ενόψει μιας συνόδου κορυφής στον ΟΗΕ.

Με ελικόπτερο η διακομιδή τραυματία ορειβάτη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσ/κης

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ


Στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ο 62χρονος ορειβάτης που τραυματίστηκε στον Όλυμπο, έπειτα από πτώση σε χαράδρα 40 μέτρων.

Πριμ 50.000€ για επιστροφή στην ύπαιθρο

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Πρόγραμμα για την ενίσχυση των νέων που θέλουν να επιστρέψουν στην ελληνική ύπαιθρο και να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει τουλάχιστον τα 11 δισεκατομμύρια έως το 2100

Αντίθετα με τις μέχρι τώρα αισιόδοξες εκτιμήσεις ότι ο πληθυσμός της Γης εμφανίζει τάση σταθεροποίησης, μια νέα επιστημονική μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό"Science", προβλέπει ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα συνεχίσει να αυξάνεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του αιώνα μας.