Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Στα σκαριά η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Ένα σημαντικό επενδυτικό έργο για ητν Κύπρο βρίσκεται ήδη στα σκαριά, και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξενοδοχεία και υπερσύγχρονη μαρίνα σκαφών.

Σύσκεψη υπό τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου Χρυσόστομο Β', πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κύπρο, για τη μεγάλη επένδυση ύψους περίπου 7,5 δισ. ευρώ.

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κλοπές σε θυρίδες υποκαταστήματος της Εθνικής

Προκαταρκτική έρευνα, μετά από μηνύσεις κατόχων θυρίδων σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη - Τι υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα.

Σπουδαία ανακάλυψη: Τεχνητή σπλήνα καθαρίζει το αίμα

Ελπίδες για τη θεραπεία της σήψης δίνει μια νέα ανακάλυψη! Πρόκειται για μια εξωτερική συσκευή τεχνητής σπλήνας η οποία με μαγνήτες καθαρίζει το αίμα από βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Για πρώτη φορά κατασκευάστηκε μια εξωτερική συσκευή τεχνητής σπλήνας που χρησιμοποιεί μαγνήτες για να καθαρίζει μέσα σε λίγες ώρες το αίμα από τοξίνες, βακτήρια, μύκητες κι άλλους μικροοργανισμούς.

ΔΑΚΕ Ι.Τ. "Η Ελληνική Εταιρεία Χάλυβος Θεσσαλονίκης είναι ΒΙΩΣΙΜΗ"


Υποχρέωση και Καθήκον του Υπουργείου Ανάπτυξης για άμεση εξεύρεση λύσης

Η Ελληνική Εταιρεία Χάλυβος Θεσσαλονίκης, μια από τις πέντε μεγαλύτερες σιδηροβιομηχανίες της χώρας, κινδυνεύει με οριστικό “λουκέτο” μετά από 50 χρόνια συνεχούς δραστηριοποίησης.

Πρόκειται για μια επιχείρηση στρατηγικής σημασίας για την Πατρίδα μας και την πραγματική οικονομία της Βορείου Ελλάδος με σαφή εξαγώγιμο προσανατολισμό (πάνω από 50% της παραγωγής) και συγκεκριμένη τεχνογνωσία ως η μοναδική στην Ελλάδα που παράγει πλατέα προϊόντα χάλυβα (λαμαρίνα).

Ετοιμο το γιγάντιο λέιζερ που «ακούει» τον «ήχο του σύμπαντος»

Σε λειτουργική κατάσταση είναι πλέον το νέο και αναβαθμισμένο Ligo, συντομογραφία για το παρατηρητήριο παρεμβολών βαρύτητας που προσπαθεί να καταγράψει τις αναδιπλώσεις του χωροχρόνου που προκαλούν κατακλυσμιαία κοσμικά γεγονότα όπως η έκρηξη υπερκαινοφανών αστέρων, η η περιστροφή άστρων νετρονίων, ή η σύγκρουση μαύρων τρυπών ή/και αστέρων νετρονίων.

Μια αντίφαση, μια παράλειψη και ένα τρυκ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Μπορεί υπό τις παρούσες δύσκολες για τη χώρα και το λαό μας συνθήκες να είναι δύσκολο να επιβληθεί η γλώσσα της λογικής, ωστόσο η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη πρέπει να αποτέλεσε για όλους, ακόμη και γι’ αυτούς που συνηθίζουν να παίρνουν τις αποφάσεις τους με το θυμικό και όχι με τη λογική, ένα γερό σοκ.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στο Δρυμό Θεσσαλονίκης


Το σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 49χρονος στο Δρυμό Θεσσαλονίκης όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε κατά τη διάρκεια καταιγίδας που έπληξε χτες την περιοχή.

Στα δικαστήρια για τον ΕΝΦΙΑ – Από σήμερα τα πρώτα εκκαθαριστικά – Προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι έχουν αλλαγές

- Βροχή πέφτουν οι προσφυγές στα δικαστήρια για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ, 10 αποφάσεις αναμένονται από το ΣτΕ

- Μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η ανάρτηση στο internet των νέων εκκαθαριστικών μέσω taxisnet

- Προσοχή, όσοι έχετε ακίνητο σε περιοχή εκτός αντικειμενικών αξιών θα πρέπει να περιμένεται ως την επόμενη εβδομάδα

Καιρός – φονιάς! Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στο Ωραιόκαστρο


Σάρωσε η κακοκαιρία τα χωριά του Ωραιοκάστρου τη νύχτα της Κυριακής, ειδικά στα χωριά Λητή, Δρυμός και Μελισσοχώρι, τα φαινόμενα ήταν πολύ έντονα. Δυστυχώς όμως για ένας άνδρα 49 ετών η κακοκαιρία αποδείχθηκε μοιραία.