Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Tον σκότωσε ο 75χρονος πατέρας του και έκαψε το πτώμα

ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Συγκλονίζει η υπόθεση με τη δολοφονία 39χρονου στο Άστρος Κυνουρίας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, αφού όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας σήμερα το απόγευμα, για την υπόθεση συνελήφθη ο 75χρονος πατέρας του. To έγκλημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληφορίες, διαπράχθηκε για οικονομικές διαφορές.

Συνελήφθη ο οδηγός αστικού λεωφορείου που εγκατέλειψε πεζό

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που χθες το βράδυ παρέσυρε και εγκατέλειψε στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης έναν 70χρονο πεζό, ο οποίος στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.

«Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες»

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Η στενοχώρια από τις εμφανίσεις των προηγούμενων ημερών έδωσε τη θέση στη χαρά και στα χαμόγελα στα μέλη της εθνικής ομάδας Open Water, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον αγώνα των 5χλμ στο ομαδικό στο 32ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Πρόστιμα φωτιά για ανασφάλιστα αυτοκίνητα – Βαριές καμπάνες όπως αφαίρεση άδειας και διπλώματος, ακόμη και φυλάκιση – "Φεύγουν" τα ειδοποιητήρια

- 800.000 ανασφάλιστα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στους δρόμους
- Έρχονται πρόστιμα φωτιά και βαριές κυρώσεις
- Όσοι δεν πληρώσουν χάνουν πινακίδες, δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας

- Αυστηρότερες οι ποινές για τους υπότροπους

Αλλάζουν όλα στο φόρο ακινήτων - Αυξάνονται οι δόσεις πληρωμής - Ανατροπές στις αντικειμενικές αξίες - Ποιοι δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ

Αλλαγές στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) ετοιμάζει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να «σβήσει τη φωτιά» που άναψαν τα «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά. Η πρώτη κίνηση του οικονομικού επιτελείου είναι να προχωρήσει σε αύξηση των δόσεων σε 6 ή ακόμη και σε 8 ώστε οι ιδιοκτήτες να πληρώσουν μέχρι και τον Φεβρουάριο ή και τον Απρίλιο του 2015 τον φετινό φόρο.

Ρεκόρ θανάτων από πνιγμό ανήμερα Δεκαπενταύγουστου

Ενα θλιβερό ρεκόρ κατεγράφη χθες, ανήμερα της Παναγίας, καθώς δέκα λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια διαφορετικών περιστατικών χθες σε Αττική, Κέρκυρα, Ρόδο, Σάμο, Ηλεία και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση των Λιμενικών Αρχών.

Αγρογλυφικά διάσπαρτα σε περιοχές της Ευρώπης. Δείτε φωτογραφίες

Μηνύματα από το υπερπέραν ή συνθέσεις πολυτάλαντων καλλιτεχνών.

Αν και τον τελευταίο καιρό τα Media δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με το θέμα των αγρογλυφικών στα χωράφια, ωστόσο μόνο για τον μήνα Ιούνιο, καταγράφηκαν 22 περιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ανελέητο φορο-κυνηγητό για χιλιάδες πολίτες - Καλούνται να επιστρέψουν χρήματα στην εφορία

- Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν το φθινόπωρο χιλιάδες φορολογούμενοι
- Στο στόχαστρο όσοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ και άφησαν ανασφάλιστα τα αυτοκίνητά τους
- Θα επιστρέψουν τις προκαταβολές επιδόματος θέρμανσης όσοι δεν τις χρησιμοποίησαν γι αυτό το σκοπό