Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Σε τουρκικό έδαφος, έχοντας περάσει τα σύνορα, βρίσκονται πλέον οι 3 ποδηλάτες με προορισμό την Τραπεζούντα!


Το ξημέρωμα στην ακριτική περιοχή των Φερών θυμίζει κάτι από ταινία του αείμνηστου Αγγελόπουλου. Τα μάτια μαγνητίζονται από το χρωματικό παιχνίδι του ορίζοντα που απλώνεται μέχρι εκεί που φτάνει η ματιά. Ένα κρεσέντο εναλλακτικών διαδρομών ξεκινούν από εδώ με πρώτη επιλογή μία επίσκεψη στο Δέλτα του ποταμού Έβρου.

ΔΕΙΤΕ: Πως ξεχωρίζουμε τα φρέσκα αυγά ? Έξυπνο και απλό κόλπο!


Πολλές φορές έχουμε αυγά στο ψυγείο μας που δεν θυμόμαστε πότε τα αγοράσαμε και αν είναι κατάλληλα προς κατανάλωση... 
Έχει συμβεί σε όλες μας.
Γι’ αυτό λοιπόν βρήκαμε ένα πολύ έξυπνο και απλό κόλπο για να ξεχωρίζετε τα φρέσκα από τα παλιά αυγά.

Πατέρας σκότωσε το γιο του γιατί έχασε σε... βιντεοπαιχνίδι!

Ο πατέρας εκνευρίστηκε που έχασε από τον 16χρονο γιο του και τον μαχαίρωσε!

Ένας άντρας από την Ταϊπέι κάλεσε το παιδί του, που έμενε με τη μητέρα του, να παίξουν μαζί ένα βιντεοπαιχνίδι προκειμένου να του κάνει παρέα. Ο πατέρας, που όση ώρα έπαιζε, έπινε, εκνευρίστηκε πολύ όταν ο γιος του άρχισε να τον κοροϊδεύει για την ανικανότητα του να κερδίσει.

Kορυφαίος Ιάπωνας επιστήμονας βρέθηκε νεκρός στο εργαστήριό του

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του κορυφαίου Ιάπωνα ερευνητή, Γιοσίκι Σασάι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης, μέσα στο εργαστήριό του, στο Κέντρο Ρίκεν για την Εξελικτική Βιολογία στο Κόμπε της Ιαπωνίας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αρχίζει η ανάπλαση του άξονα της Αγίας Σοφίας

Μέσα στον τρέχοντα μήνα αναμένεται να αρχίσει μία από τις μεγαλύτερες αναπλάσεις που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την αναβάθμιση του ιστορικού άξονα της Αγίας Σοφίας, ο οποίος πλέον πρόκειται να μετατραπεί σε έναν πραγματικό πεζόδρομο με κυρίαρχα το υγρό στοιχείο και το πράσινο.

Της Βαρβάρας Ζούκα

Πρόστιμο 150.000 ευρώ στην Lidl για τη "θύελλα" με τα αμνοερίφια το Πάσχα

- Το υπουργείο Ανάπτυξης κατηγορεί τα super markets Lidl ότι παραπλάνησαν τους καταναλωτές
- Το Πάσχα η δελεαστική τιμή των αμνοεριφίων αφορούσαν μόνο σε πολύ περιορισμένα κομμάτια

- Τότε η Lidl υποστήριζε πως η ζήτησε ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προσδοκία τους και τα αμνοερίφια εξαφανίζονταν σε χρόνο ρεκόρ

ΚΑΒΑΛΑ Εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης στα Λουτρά Ελευθερών

Κατεστραμμένες και λεηλατημένες είναι οι εγκαταστάσεις της λουτρόπολης Ελευθερών Καβάλας, ενώ ακόμη δεν ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναβάθμισή τους από τον ανάδοχο επενδυτή.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Αυτό τονίζει το προεδρείο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, το οποίο επισκέφθηκε τα Λουτρά Ελευθερών και διατύπωσε τα ερωτήματά του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που έχει την ευθύνη, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί.

2ο Διεθνές Συμπόσιο Μαρμαρογλυπτικής στη Θεσσαλονίκη

Γλύπτες διεθνούς κύρους, όπως ο Edward Fleming, o Giorgie Cpajak και ο Kamen Tanev συμμετέχουν στο 2ο Διεθνές Συμπόσιο Μαρμαρογλυπτικής (Greek Marble Initiative- Ελληνική Πρωτοβουλία Μαρμάρου), το οποίο πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Myró Antiques House, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Εύβοια: Έπαθε έμφραγμα σε στάση λεωφορείου - Αγωνία για τον 29χρονο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο!

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε από περαστικούς στη στάση τουλεωφορείου χωρίς τις αισθήσεις του...

Ήταν 10.00 το πρωί, όταν περαστικοί που περνούσαν από το σημείο εντόπισαν το 29χρονο παλικάρι λιπόθυμο και χωρίς τις αισθήσεις του.

Προφυλακτικό σκοτώνει HIV/AIDS, κονδυλώματα (HPV) και δύο νέες θεραπείες

Ένα νέο όπλο στη μάχη κατά των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ασθενειών όπως το AIDS μπορεί κυριολεκτικά να αποδειχθεί κοσμογονικό.

Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν στην αγορά προφυλακτικά που σκοτώνουν τον ιό του AIDS, HIV, τα κονδυλώματα (HPV) και τον έρπητα, ενώ νέες επαναστατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του ιού του AIDS παρουσιάζονται αυτές τις μέρες σε μεγάλο διεθνές συνέδριο που γίνεται στη Μελβούρνη.

Θα μας πουν επιτέλους οι αργεντινολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ τι έγινε στην Αργεντινή;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αν δεν είχαμε να κάνουμε με την τραγωδία ενός λαού που, αν και ζει σε μια πλούσια και σχεδόν αυτάρκη χώρα, τρίτη στον κόσμο σε μη συμβατικούς υδρογονάνθρακες (σχιστολιθικό πετρέλαιο), βασανίζεται με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο, η εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετώπισης του τελευταίου επεισοδίου χρεοκοπίας θα ήταν για γέλια.

Υπ. Οικονομικών: Έτσι θα διορθωθούν λάθη και αδικίες του ΕΝΦΙΑ

Προβλήματα, σφάλματα και στρεβλώσεις στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων αναγνωρίζει το υπουργείο


Προβλήματα, σφάλματα και στρεβλώσεις στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) αναγνωρίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, αποδίδοντας τα προβλήματα αυτά στο γεγονός ότι για πρώτη φορά εφαρμόζεται μία τέτοιας έκτασης μεταρρύθμιση και διαμηνύοντας πως όλα θα αντιμετωπιστούν.

Συμφώνησαν για τριήμερη κατάπαυση πυρός στη Γάζα

ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

«Οι επαφές της Αιγύπτου με τις διάφορες πλευρές είχαν ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί εκεχειρία 72 ωρών στη Γάζα από τις 05:00 GMT αύριο Τρίτη» δήλωσε αιγυπτιακή πηγή το βράδυ της Δευτέρας

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πλοίο ''European Express''- Έμεινε ξανά από καύσιμα!


Για ακόμη μία φορά έμεινε από καύσιμα το πλοίο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λήμνος

Έχει "κολλήσει" στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πλοίο European Express με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί η οργή των 700 επιβατών που περιμένουν για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους.