Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Από το 2020 θα λειτουργεί ξενοδοχείο στο... διάστημα

Όσοι θέλουν να ζήσουν μοναδικές και ριψοκίνδυνες στιγμές,
συνδυάζοντας τις γήινες ανέσεις και την απόκοσμη εμπειρία, δεν έχουν παρά
να κάνουν υπομονή μέχρι το 2020, όταν θα ανοίξει τις πύλες του τo πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να μην σας πιάσουν κορόιδα στις οργανωμένες παραλίες

- Σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ σε όλες τις οργανωμένες παραλίες πρέπει να προβλέπεται ελεύθερος χώρος και για τους υπόλοιπους λουόμενους
- Η χρέωση για ομπρέλα και ξαπλώστρα θα πρέπει να είναι αναρτημένη σε τιμοκατάλογο
- Όλες οι οργανωμένες παραλίες πρέπει να έχουν ικανό αριθμό ναυαγοσωστών από Ιούνιο έως Αύγουστο

ΡΟΔΑΚΙΝΟ Ξεκίνησε η μάχη για την προώθησή σου

Έμπρακτη ευαισθητοποίηση και αλληλεγγύη προς τους ροδακινοπαραγωγούς, ώστε να απορροφηθεί ένα σημαντικό μέρος των ροδάκινων από την εγχώρια αγορά, ζητά από τα μέλη του το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗ

ΟΑΣΘ Φιμώνουν αυτούς που γνωρίζουν

Καθεστώς ομερτά επιχειρεί να επιβάλει η διοίκηση του ΟΑΣΘ σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε τομείς των οποίων τα πεπραγμένα ερευνώνται από τη δικαιοσύνη.
Του Νίκου Ηλιάδη

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ Να γίνει (ξανά) φρέσκο το γάλα των 5 ημερών

Έως και τέσσερα λεπτά το κιλό υποχώρησαν οι τιμές παραγωγού στο γάλα, ενώ οι εισαγωγές αυξήθηκαν και παράλληλα διακόπηκε η συνεργασία βιομηχανιών με έλληνες κτηνοτρόφους - παρ’ όλα αυτά οι τιμές στο ράφι είναι ιδιαίτερα υψηλές. Αυτό υποστηρίζουν οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι ζητούν μεταξύ άλλων την επαναφορά της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος στις πέντε ημέρες.

Καταστροφές από αγριόχοιρους στα παραλίμνια χωριά του Λαγκαδά και της Βόλβης

Νέα ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στα παραλίμνια χωριά των δήμων Λαγκαδά και Βόλβης λόγω των καταστροφών στην παραγωγή τους από αγριόχοιρους κατέθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου.

Ταϊβάν: 51 νεκροί και 7 τραυματίες σε συντριβή αεροσκάφους

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ
Αεροσκάφος της εταιρείας Transasia Air κατέπεσε στην προσπάθειά του να κάνει αναγκαστική προσγείωση κανε πριν από λίγο στην κομητεία Πενγκχού της Ταϊβάν, με αποτέλεσμα 51 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Την απόσυρση του εμφιαλωμένου νερού «Σέλι» ζητεί ο ΕΦΕΤ

ΩΣ «ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ»
Την άμεση απόσυρση του εμφιαλωμένου νερού «Σέλι» από την ελληνική αγορά απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), καθώς, έπειτα από δειγματοληψία για έλεγχο μικροβιακών παραμέτρων, ανιχνεύτηκε αποικία εντεροκόκκων.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ …ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ

Ενώ οι αναδυόμενες οικονομίες επισημοποίησαν και την θεσμική παρουσία τους στον κόσμο που αλλάζει, στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι η υγεία του Μαζιώτη και το πώς συνελήφθη!

Μια νέα εποχή ξεκινά λοιπόν για τους συσχετισμούς δυνάμεων στον πλανήτη μας, με τις οικονομίες των διαφόρων παικτών να παίζουν σοβαρότατο ρόλο στο γήπεδο της γεωπολιτικής και της γεωοικονομίας.

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Εβγαλαν μαχαίρι και πιστόλι Τούρκοι και Ελληνας στην Εγνατία

Αφωνοι παρακολουθούσαν οι υπάλληλοι των διοδίων στην Μουσθένη της Καβάλας, μαζί με άλλους οδηγούς, την συμπλοκή τεσσάρων ατόμων από δύο Ι.Χ.

Τα δύο οχήματα έφτασαν στο σημείο αυτό της Εγνατίας και, αντί να περάσουν από τις μπάρες σταμάτησαν στη δεξιά πλευρά του χώρου και οι τρεις επιβάτες του ενός βγήκαν έξω και άρχισαν να χτυπούν το άλλο όχημα με κλωτσιές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α :23-7-2014/0930C), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Όταν η Βιέννη κάνει τεμενάδες στους Κινέζους

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Την ώρα που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι δίνουν μάχη για να διώξουν επενδυτές, τουρίστες και οποιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, άλλες χώρες, πλούσιες και χωρίς οικονομική κρίση, δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν αυτά που οι επίδοξοι καταστροφείς της οικονομίας μας επιδιώκουν.

Εξαφανισμένοι από την εφορία! Έχασαν χιλιάδες φορολογούμενους

Η εφορία κάλεσε χιλιάδες φορολογούμενους για έλεγχο όμως αυτοί δεν εμφανίστηκαν ... ποτέ! Έχει περάσει ένας χρόνος αλλά κανείς δεν τους έχει ακόμη ενοχλήσει!Πέρυσι το καλοκαίρι, 346.777 φορολογούμενοι εκλήθησαν στις εφορίες για έλεγχο δικαιολογητικών μετά την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων.

Στην… άμμο χτίζουν «παλάτια»


Στην περίπτωση αυτή ένα κουβαδάκι και ένα φτυαράκι δεν είναι ποτέ αρκετό...
Οι περισσότεροι από εμάς –αν όχι όλοι- έχουμε δημιουργήσει τουλάχιστον ένα καστράκι από άμμο σε κάποια παραλία όταν ήμασταν παιδιά. Αυτό το χόμπι όμως δεν είναι αποκλειστικά για... μικρούς και κάποιοι φροντίζουν να το εξελίξουν και να δημιουργήσουν... παλάτια και όχι μόνο!