Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Θεσσαλονίκη. Οδηγός τολμά και περνά την πλημμυρισμένη γέφυρα των Αγίων Πάντων με μεγάλο ρίσκο! Δείτε το βίντεο


Δείτε το βίντεο από την πλημμυρισμένη γέφυρα των Αγίων Πάντων στην Θεσσαλονίκη και την επιπολαιότητα οδηγού να την διασχίσει. Πολίτες απέτρεψαν το πέρασμα του


Καταιγίδα στην Θεσσαλονίκη. Ποτάμια οι δρόμοι. Εικόνες από την δυτική Θεσσαλονίκη

Μεγάλη απάτη μέσω facebook με παράνομα στοιχημάτα

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο τον εντοπισμό ιστοσελίδων αλλά και χρηστών του διαδικτύου που προβαίνουν σε παράνομη εμπορική επικοινωνία για τυχερά παίγνια και παράνομο στοιχηματισμό.

Δημόσιοι υπάλληλοι: Άμεση απόλυση για 2.500 με πλαστά πτυχία

Φάμπρικα πλαστών απολυτηρίων λυκείων αποκάλυψε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης μετά την ολοκλήρωση των πρώτων ελέγχων στους ατομικούς φακέλους των δημοσίων υπαλλήλων.

Τι κρίμα που τέλειωσε η απεργία!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε, ως γνωστόν, μια απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην COSCO.

Την επομένη, οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στις δουλειές τους και οι εγκαταστάσεις της εταιρίας λειτουργούσαν κανονικά, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της εταιρίας "έκρινε δίκαια και θα ικανοποιήσει κάποια από τα αιτήματα των εργαζομένων, ενώ θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και για τα υπόλοιπο, με αποτέλεσμα να ικανοποιηθούν οι εργαζόμενοι και να επιστρέψουν στις εργασίες τους".

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο φετινός Ιούνιος ήταν ο πιο ζεστός παγκοσμίως

Ο Ιούνιος του 2014 ήταν ο πιο ζεστός Ιούνιος που έχει καταγραφεί στη Γη από τότε που τηρούνται μετεωρολογικά δεδομένα, δηλαδή από το τέλος του 19ου αιώνα (1880).

Το ίδιο ιστορικό ρεκόρ είχε συμβεί και με τον φετινό μήνα Μάιο, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ.

Ποια είναι τα νέα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ

Μειώνεται το κόστος ρεύματος για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επέρχονται αυξήσεις ως 11% για συνδέσεις σε εξοχικά και δευτερεύουσες κατοικίες. Δεν επηρεάζεται το κοινωνικό τιμολόγιο. Ουδέτερο το αποτέλεσμα για τη ΔΕΗ.

Προσλήψεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με “επιταγή” για 67.000 νέους

Από τις επόμενες μέρες και μέχρι τον Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης 67.200 άνεργων νέων μέσω “επιταγής” για την πρόσληψή τους σε θέσεις τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.