Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΤΑΙΠΕΔ Αλλάζουν πρόσωπο οι παραλίες Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

Οι παραλίες της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, όπως τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, πρόκειται να αλλάξουν φυσιογνωμία, εφόσον προχωρήσουν οι σχεδιασμοί του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Της Σοφίας Χριστοφορίδου
sofiachristoforidou@yahoo.gr

Τη Δευτέρα η απόφαση του Εφετείου για τον Παπαγεωργόπουλο - Θα "σπάσουν" τα ισόβια του πρώην Δημάρχου;

Αύριο πέφτει η «αυλαία» στη δίκη για την υπεξαίρεση «μαμούθ» από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, υπόθεση για την οποία πρωτοδίκως, μεταξύ άλλων, είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Λήγει τη Δευτέρα η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις

Εκπνέει τη Δευτέρα η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, ενώ έχρι χθες είχαν υποβληθεί 5.450.000 σε σύνολο περίπου 5.700.000 .
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών, σήμερα, εκτιμάται ότι θα υποβληθούν άλλες 100.000 φορολογικές δηλώσεις μέσω του Taxisnet.

Νεκρός 54χρονος με μηχανή στα Κουφάλια

Τραγικό θάνατο βρήκε χτες το απόγευμα 54χρονος άντρας που κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο στην αγροτική περιοχή των Κουφαλίων.
Για άγνωστο λόγο, η δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε κανάλι που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου.

ΠΟΛΗ - ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. Αυτονομιστές: Δεν θα δούμε τον τελικό, θα πάμε να ανακτήσουμε τα εδάφη μας


Σε πόλη-φάντασμα έχει μετατραπεί το Ντονέτσκ εν αναμονή της σύγκρουσης μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας, που έχουν φτάσει σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από τη μεγαλούπολη της ανατολικής Ουκρανίας και των φιλορώσων αυτονομιστών που δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τέλους.

«Το δάκρυ του ήλιου» του Κώστα Σοφιανίδη


Κυκλοφόρησε το  βιβλίο του Κώστα Σοφιανίδη με τίτλο «Το δάκρυ του ήλιου».  Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο συγγραφέας μας ταξιδεύει  σε εκείνη την περίοδο ( 1913-1922) των έντονων κοινωνικών και πολιτικών διεργασιών που σημάδεψαν την νεώτερη ιστορία της χώρας μας.

Μεγάλες ανατροπές στο νέο ασφαλιστικό

Στο ΙΚΑ εντάσσονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, κίνδυνος για την 25ετία. Αντίστροφη μέτρηση για συγχωνεύσεις φορέων. Ποιοι εντάσσονται πού και με ποιους όρους


Ανατροπές στους όρους και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης όλων των ασφαλισμένων φέρνουν οι ενοποιήσεις των ασφαλιστικών ταμείων.

Κατερίνη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης περίπτωση απάτης σε βάρος 80χρονης, που διεπράχθη σε χωριό της Πιερίας.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία της ηλικιωμένης ότι οι δύο άντρες παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ μπήκαν στο σπίτι της και με το πρόσχημα της διαρροής ηλεκτρικής ενέργειας, της απέσπασαν διάφορα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ.

Ολοκληρώθηκε ο “εφιάλτης” για Βραζιλία! Νίκη... παρηγοριάς για Ολλανδία

Πάλι... πίκρα για την Βραζιλία, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την συντριβή από τη Γερμανία. Ήττα με 3-0 στον “μικρό” τελικό του Μουντιάλ από την Ολλανδία, που πήρε το παιχνίδι με μεγάλη άνεση. Τρόμαξε το... γήπεδο στα δύο γρήγορα γκολ των “οράνιε” στο πρώτο ημίχρονο.