Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Γαλλία: Αθώος κρατούμενος, θα πάρει αποζημίωση ύψους 663.320 ευρώ!

Απίστευτο κι όμως... γαλλικό. Η γαλλική δικαιοσύνη επιδίκασε διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση σε κρατούμενο που ήταν αθώος κι έμεινε 2.126 ημέρες στην φυλακή.Μπήκε στη φυλακή για κάτι που δεν έκανε και τελικά η γαλλική δικαιοσύνη πλέον του οφείλει το ποσό των 663.320 ευρώ. Έμεινε φυλακισμένος για σχεδόν 6 χρόνια λόγω λανθασμένης απόφασης και πλέον θα γίνει πλούσιος.

Ξάνθη: Συγκινούν οι δύο αδερφές - Κάνουν έκκληση για να σώσουν τη μητέρα τους

Δύο κοπέλες από την Ξάνθη, επιχειρούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να συνεχίσουν τις θεραπείες για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει η μητέρα τους



Θεσσαλονίκη: «Όχι» στα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές από το 96% των εμπόρων

Την αντίθεσή του στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο εξέφρασε, μέσω της ψήφου του στις κάλπες που στήθηκαν το προηγούμενο διήμερο, το 96% των συνολικά 575 μελών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), που προσήλθαν στην ψηφοφορία.

Μαλάμας-Παπακωνσταντίνου στο Volvi Camp Festival

Μάγεψαν την πρώτη μέρα Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μπλε και Νίκος Ζιώγαλας την πρώτη συναυλιακή μέρα, στις Κατασκηνώσεις Σταυρού


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρώτη μέρα του Volvi Camp Festival, καθώς το κοινό στις δημοτικές κατασκηνώσεις Σταυρού ενθουσιάστηκε από τη συναυλία της Ανδριάνα Μπάμπαλη, των Μπλε και του Νίκου Ζιώγαλα. Είχαν προηγηθεί από το απόγευμα οι Χρήστος Γεωργοπέτρης & Θεολόγος Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Βενιαμίν Τρίο, που ξεσήκωσαν με τη σειρά τους τον κόσμο.

Πολιτική αυτοκτονία για ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ το «τσουβάλιασμα» που επιχειρεί ο κ. Τσίπρας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ο κ. Τσίπρας στο θέμα της ΔΕΗ αποτελεί την επιτομή της υποτίμησης της νοημοσύνης όλων των υπολοίπων.

Έχει ανακαλύψει ένα ανύπαρκτο για την κοινωνία θέμα, το έχει διογκώσει, έχει δώσει στέγη σε όλους εκείνους τους συνδικαλιστές που έχει μεταστεγάσει στο κόμμα του, υποδαυλίζει όλες τις κινητοποιήσεις, απειλεί να προκαλέσει την καταστροφή της χώρας, της οικονομίας της και του λαού της, προκειμένου να ξεπεράσει και να κρύψει ένα καθαρά δικό του πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την εσωκομματική αμφισβήτησή του. 

Φθηνότερος κλιματισμός και θέρμανση με γεωθερμικές αντλίες θερμότητας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα, οικονομικά και ενεργειακά, εφαρμογή της αβαθούς γεωθερμίας, οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας (ΓΑΘ) παρουσιάστηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας –ΚΑΠΕ που εποπτεύεται από τοΥΠΕΚΑ.

ΗΠΑ: Ζούσε σαν άπορος αλλά είχε περιουσία 3 εκατ. δολάρια!

Ένας άνδρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, ζούσε σε μία καλύβα χωρίς θέρμανση ή σύστημα ύδρευσης, παρά το γεγονός ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό υπήρχαν 3 εκατομμύρια δολάρια, μετέδωσαν την Πέμπτη αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.