Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η καθημερινότητα στην Ινδονησία μέσα από φωτογραφίες του Χέρμαν Ντάμαρ


Υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της Ινδονησίας συνέλαβε με τον φακό του ο αυτοδίδακτος φωτογράφος Χέρμαν Ντάμαρ (Pics)


Φωτογραφίες από την καθημερινότητα των Ινδονήσιων συνέλαβε με την κάμερά του ο αυτοδίδακτος φωτογράφος Χέρμαν Ντάμαρ.

Ξάνθη: Νεκρός ανασύρθηκε 12χρονος από παραλία

Τη ζωή του έχασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία του Μυρωδάτου Ξάνθης ένα 12χρονο αγόρι, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, το άτυχο παιδί ενώ κολυμπούσε διαπίστωσε αδυναμία να συνεχίσει και ζήτησε βοήθεια.

Ένα μυστικό ανανεώσιμης ενέργειας στον πρωινό καφέ σας

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε τη λέξη“φρύξη” (torrefaction) ίσως σας έρθει στη μύτη η μυρωδιά από μια κούπα αρωματικό καφέ.

Τεχνικά, η φρύξη είναι μια διεργασία ήπιας πυρόλυσης που λαμβάνει χώρα σε περιβάλλον χωρίς οξυγόνο και η οποία θεωρείται ως κατάλληλη μέθοδος προεπεξεργασίας βιομάζας που προορίζεται για περαιτέρω θερμική μετατροπή.

Ελεγκτές του ΟΣΥ είχαν φτιάξει πλαστό μπλοκ παραβάσεων και έβαζαν τα λεφτά στην τσέπη! Έως 90.000 ευρώ η λεία τους!

Ελεγκτές του ΟΣΥ είχαν φτιάξει πλαστό μπλοκ παραβάσεων και έβαζαν τα λεφτά στην τσέπη! Έως 90.000 ευρώ …

Με περίσσιο θράσος, δύο ελεγκτές του ΟΣΥ είχαν εκτυπώσει έναπλαστό μπλοκ παραβάσεων κι αφού έκοβαν κλήσεις στον κόσμο, έβαζαν όλα τα λεφτά στην τσέπη! Συνελήφθησαν και δύο τυπογράφοι που ήταν... στο κόλπο.

Θεσσαλονίκη: Είχε κάνει την απάτη... επάγγελμα - "Έγδυνε" ηλικιωμένους στο όνομα του Πατριαρχείου!

Μια 49χρονη γυναίκα συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από έρευνα της Ασφάλειας κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι προσέγγιζε ηλικιωμένους, είτε παριστάνοντας την εκπρόσωπο του Πατριαρχείου, είτε επικαλούμενη τη δήθεν σχέση της μεφιλανθρωπικά ιδρύματα. Η γυναίκα είχε αποκομίσει 11.530 ευρώ και τιμαλφή αξίας 43.500 ευρώ.

Δραματικές μειώσεις που αγγίζουν το 81% στο εφάπαξ

Δραματικές μειώσεις, που σχεδόν εξαφανίζουν το εφάπαξ φέρνει ο νέος μαθηματικός τύπος για τον υπολογισμό του βοηθήματος με την εφαρμογή του ετήσιου συντελεστή βιωσιμότητας, ο οποίος θα ισχύσει για όσους αποχώρησαν από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 και μετά.