Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εκοιμήθη σε ηλικία 48 ετών ο Ιερομόναχος Ιγνάτιος

Εκοιμήθη σε ηλικία 48 ετών  ο Ιερομόναχος Ιγνάτιος  (κατά κόσμο Ιωάννης Σαρόγλου ) μετά από ανακοπή της καρδιάς  του.  Η εξόδιος ακολουθία, η οποία τελέστηκε κατά το τυπικόν του Αγίου Όρους , πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νυμφόπετρας, Χοροστατούντος του  Μητροπολίτου  Αρδαμερίου,  Ιερισσού και Αγίου Όρους κ.κ Θεόκλητου μετά ιερέων της Μητροπόλεως του και  ιερέων της  Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Ερχεται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα 400 ευρώ το μήνα - Ποιοι το δικαιούνται

ΕΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Έως το Σεπτέμβριο θα έχει τεθεί σε εφαρμογή ο θεσμός του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και όπως δηλώνει ο υφυπουργός Εργασίας Βασ.Κεγκέρογλου η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση πρόκειται να εκδοθεί στο τέλος του μήνα.

Τεχνοκράτες: Ο τρίτος δρόμος προς την καταστροφή


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Από την απόσταση ψυχραιμίας που πάντα προσφέρει ο χρόνος, αξίζει να θέσουμε για άλλη μια φορά το θέμα των τεχνοκρατών, καθώς όσα συνέβησαν με αφορμή την παραίτηση του γ.γ. Δημοσίων Εσόδων αποδείχθηκε πως από κάποιους χρησιμοποιήθηκε για την εξυπηρέτηση αντιπολιτευτικών αναγκών και από άλλους για να τονιστεί η ανάγκη πως οι πολιτικοί πρέπει να αφήνουν τους τεχνοκράτες να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.