Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το φαρμακείο της φύσης: 8 πολύτιμα γιατροσόφια για το παιδί!

Τα γιατροσόφια είναι συμβουλές των παλιών που κάποιοι τις πιστεύουν και κάποιοι όχι. Μπορεί να μην ακουμπούν πάντα στην επιστήμη, ωστόσο στο πέρασμα του χρόνου έχουν αποδείξει πως μπορούν να εφαρμοστούν με μικρή ή μεγάλη επιτυχία σε διάφορα ιατρικά περιστατικά. Για την ακρίβεια, τα παρακάτω φυσικά γιατρικά μπορούν να σας λύσουν τα χέρια τη στιγμή που το παιδάκι υποφέρει! Σημείωση:

Ποιοι δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα

Τα νέα κριτήρια για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος άνοιξαν την πόρτα μικρής… ανάσας σε χιλιάδες ακόμα ελληνικά νοικοκυριά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών, με δεδομένο ότι στο εξής για τη χορήγηση του μερίσματος θα λαμβάνονται υπόψη τα εισοδήματα του 2013, όπως θα αποτυπωθούν στις φετινές φορολογικές δηλώσεις, περίπου 320.000 πολίτες πληρούν τις προϋποθέσεις.

Θέμα αντισυνταγματικότητας εγείρει ο πρώην Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος

Θέμα αντισυνταγματικότητας εγείρει ο πρώην Θεσσαλιώτιδος 

ΚείμενοΛουδάρος ΑνδρέαςΦωτογραφίεςΓιώργος Φερδής

Ανίκανο να διοικήσει την Μητρόπολή του, έκρινε η επιτροπή των ιατρών που εξέτασε τον μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλο, σύμφωνα με το πόρισμα που κατατέθηκε στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο.

Οι συνέπειες ενός διαζυγίου για τα παιδιά

Αιμορραγούσα πληγή, η οποία επηρεάζει, διαμορφώνει και συνοδεύει την υπόλοιπη ζωή τους, είναι για τα παιδιά το βίαιο διαζύγιο ενός ζευγαριού!
Τα αποτέλεσμα μακροχρόνιων επιστημονικών μελετών δείχνουν ότι η πλειοψηφία των παιδιών βιώνει το δραματικό αυτό γεγονός ως πένθος, αφού χάνει την μέχρι τότε οικογενειακή του ζωή (φίλους, γείτονες, συμμαθητές κ,λ,π).

Από “κόσκινο” 45.000 συμβασιούχοι του Δημοσίου

Η απόφαση των συναρμόδιων υπουργών δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και πλέον ξεκινά ο έλεγχος στα πιστοποιητικά πρόσληψης 45.000 συμβασιούχων του Δημοσίου. Για όλους σε περίπτωση εντοπισμού παρατυπιών προβλέπεται απόλυση.Ο έλεγχος εποπτεύεται από το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις διευθύνσεις διοικητικού στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο.

100 εκατ. ευρώ για τους νέους αγρότες

Ιδιαίτερα ευνοϊκό καθεστώς για τους νέους αγρότες με ετήσιο πριμ 100 εκ. ευρώ μέχρι το 2020 προβλέπει -μεταξύ άλλων- ο εθνικός φάκελος για τις άμεσες ενισχύσεις των Ελλήνων αγροτών, ο οποίος προωθεί τη διαίρεση της χώρας σε τρεις ζώνες (βοσκότοποι, εκτάσεις πολυετών και ετήσιων καλλιεργειών) με αναπροσαρμογές στις αξίες των ατομικών δικαιωμάτων.

Όταν το σκαλοπάτι έγινε σκάλα του Κακού


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Τα περί την Χρυσή Αυγή επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας μέσα στο κοινοβούλιο και οι επιδόσεις της στις ευρωεκλογές αποτελούν την επιτομή της ηθικής και πολιτικής της νομιμοποίησης από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της.

Οι άνθρωποι που τρώνε πρωινό καίνε περισσότερες θερμίδες

Έχουν πολύ καλύτερο έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα τους


Οι άνθρωποι που τρώνε πρωινό καίνε περισσότερες θερμίδες και να έχουν αυστηρότερο έλεγχο του σακχάρου τους στο αίμα σε σύγκριση με εκείνους που δεν τρώνε , σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Πακιστάν: Τουλάχιστον 34 οι νεκροί από την επίθεση στο Καράτσι

Επτά ακόμη πτώματα ανέσυραν τα συνεργεία που ερευνούν τους χώρους του αεροδρομίου του Καράτσι από αποθήκη σήμερα, δύο ημέρες μετά την επιδρομή μαχητών ταλιμπάν κατά του μεγαλύτερου αεροδρομίου του Πακιστάν.

Στο νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

ΕΝΙΩΣΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο εισήχθη στη 1.30 τη νύχτα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οπως δήλωσε στο Mega, ο καθηγητής Καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο κ.Βενιζέλος παρουσίασε γαστρεντερικές διαταραχές, ενώ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.