Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Για ποιους είναι αργία η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος -Πόσο θα πληρωθούν όσοι εργαστούν

Έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε την εορτή του Αγίου Πνεύματος ως αργία. Κι όμως, δεν είναι έτσι ακριβώς. Ή, τουλάχιστον, δεν ισχύει για όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων. Φέτος η ημέρα του Αγίου Πνεύματος  είναι Δευτέρα (9 Ιουνίου) και όσοι κάνουν σχέδια για τριήμερο, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Ισπανία: Aνθρώπινη αλυσίδα 123 χλμ. από Βάσκους για την ανεξαρτησία τους

Δεκάδες χιλιάδες Βάσκοι σχημάτισαν σήμερα μια ανθρώπινη αλυσίδα 123 χιλιομέτρων στη βόρεια ισπανική περιφέρεια της Χώρας των Βάσκων διεκδικώντας το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία τους.

Tι συμβαίνει εάν βράσουμε την coca cola;


Το παρακάτω ενδιαφέρον πείραμα μας δείχνει τι ακριβώς είναι αυτό που πίνουμε. Όλοι γνωρίζουμε την τεράστια περιεκτικότητά της σε ζάχαρη αλλά στο παρακάτω βίντεο θα μπορέσετε να το διαπιστώσετε και με τα μάτια σας…

H αποπομπή Θεοχάρη πάγωσε... το Τaxisnet

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Παγώνει έως την ερχόμενη Τρίτη η έκδοση πιστοποιητικών για το φόρο ακινήτων, τη φορολογική ενημερότητα καθώς και της κατάθεσης δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, μέχρι την πλήρωση της θέσης του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων.

Αυστραλία: Θαλάσσιο τέρας έφαγε τεράστιο λευκό καρχαρία; Βίντεο

To Godzilla; Το Kraken; Τι θα μπορούσε να φάει έναν μεγάλο λευκό καρχαρία;

Οι επιστήμονες στην Αυστραλία σηκώνουν τα χέρια ψηλά, κάνοντας… στην άκρη για μεταφυσικές ιστορίες, καθώς αδυνατούν να εξηγήσουν τι είδους θαλάσσιο… τέρας θα μπορούσε να φάει έναν – μέχρι πρότινος – δολοφόνο των ωκεανών μήκους τριών μέτρων!

Βρετανία: Απίστευτο! Βάζουν καρφιά για να μην κοιμούνται οι άστεγοι

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση μεγάλων, μεταλλικών καρφιών σε ένα κτίριο διαμερισμάτων στο Λονδίνο, ούτως ώστε να μην μπορούν να κοιμηθούν άστεγοι.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο χρήστης του twitter, Ethical Pioneer, προκαλώντας οργή στα social media και κινητοποιώντας τις αρχές.

Λύθηκε το μυστήριο με τον μαχαιρωμένο άντρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένας 29χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της δολοφονίας ενός 31χρονου άντρα χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίζεται δικογραφία για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και παράβαση του «Νόμου Περί όπλων».