Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Πώς να μειώσετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Hλεκτρονική εφαρμογή με σκοπό τα νοικοκυριά να μειώσουν τις δαπάνες τους εξοικονομώντας ενέργεια μέσα από μικρές και απλές κινήσεις, δημιούργησε η ΔΕΗ.

Αν λοιπόν κάθε φορά που σας έρχεται ο λογαριασμός, φοβάστε να τον ανοίξετε, κόψτε κάποιες... κακές συνήθειες, όπως συμβουλεύει η ΔΕΗ και κάντε οικονομία.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός ένας 24χρονος

Από ένα θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν 24χρονο, σημαδεύτηκαν οι πρώτες ώρες της εξόδου των εκδρομέων της Θεσσαλονίκης για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Συγκεκριμένα, η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός ξέφυγε από την πορεία της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τετ-α-τετ την Κυριακή.Πέτρινο «Κτήνος» θα περάσει κοντά στη Γη

Ενας αστεροειδής που έχει το εύγλωττο παρατσούκλι «Κτήνος», θα περάσει αρκετά κοντά από τη Γη το πρωί της Κυριακής 8 Ιουνίου. Ο αστεροειδής 2014 HQ124 είναι μεγαλύτερος από ένα γήπεδο, αλλά δεν απειλεί τον πλανήτη μας, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αστρονόμων, καθώς θα περάσει σε απόσταση περίπου 1,15 εκατ. χιλομέτρων, δηλαδή σχεδόν τρεις φορές όσο η απόσταση Γης-Σελήνης.

Νέο χαράτσι! Αυξάνεται η μηνιαία παρακράτηση φόρου από μισθούς και συντάξεις

Νέο χαράτσι! Αυξάνεται η μηνιαία παρακράτηση φόρου από μισθούς και συντάξεις
Αλλάζουν όλα στην παρακράτηση φόρου των μισθωτών και συνταξιούχων. Θα εφαρμοστεί νέο σύστημα το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα η παρακράτηση να είναι μεγαλύτερη, αλλά ο φορολογούμενος δεν θα οφείλει φόρο μετά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο Κουκούτσης

Ελεύθερος με πρωτοφανείς στα δικαστικά χρονικά περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες και τον αρμόδιο εισαγγελέα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κουκούτσης.

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στο Βόρειο Αιγαίο - Δεν ανησυχούν οι ειδικοί του ΑΠΘ


Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:10 στο Βόρειο Αιγαίο, σε θαλάσσιο χώρο 41 χλμ ανατολικά του Παλιουρίου Κασσάνδρας.

Λαχταριστό παγωτό με μόλις 1 υλικό και χωρίς χρήση παγωτομηχανής!


Δεν το πιστεύετε; Κι όμως γίνεται!
Όπως έχουμε ξαναπεί, η παρασκευή παγωτού φαντάζει ένα από τα πιο δύσκολα ή τουλάχιστον χρονοβόρα πράγματα για κάποιον που θέλει το παγωτό του και το θέλει τώρα, χωρίς κόπο και επαγγελματικά σκεύη για να το φτιάξει.