Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πραγματικό σύνδρομο που οφείλεται στα γονίδια η νυχτερινή λαιμαργία

Οι άνθρωποι οι οποίοι ξυπνάνε μέσα στη νύχτα λόγω λαιμαργίας πάσχουν από ένα πραγματικό σύνδρομο, το οποίο πιθανώς οφείλεται στα γονίδιά τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

ΕΟΠΥΥ: Παράταση για τους ιδιώτες γιατρούς που επιθυμούν 6μηνες συμβάσεις

Παράταση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή δίνει ο ΕΟΠΥΥ στους 3.000 γιατρούς των πρώην Πολυιατρείων του Οργανισμού - και πρώην ΙΚΑ- που επέλεξαν να διατηρήσουν το ιδιωτικό τους ιατρείο, προκειμένου να συνάψουν εξάμηνη σύμβαση με τον Οργανισμό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και κάνοντας χρήση του προσωπικού τους κωδικού.

Καρκίνος του μαστού: ποια χημικά τον προκαλούν – Πώς να προστατευτούμε

Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν τις πλέον καρκινογόνες χημικές ουσίες που είναι παρούσες στο καθημερινό περιβάλλον και οι οποίες ευθύνονται για την πρόκληση καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.

Το μήνυμα της κάλπης: Όχι στην «ανατροπή» του ΣΥΡΙΖΑ, μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ό,τι κι’ αν προσπαθούν να ψελλίσουν από χθες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, το βέβαιο είναι πως – αν και έκανε το παν για να μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε εθνικές εκλογές, αν και υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες - δεν κατόρθωσε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό.

Διότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη μετατρέψει το παραπλανητικό σύνθημα της αλλαγής σε αίτημα για σταθερότητα και πρόοδο.

«Μάχη» για τα ελληνικά χρώματα: Σε 2 Ολυμπιάδες «κατεβαίνει» ο Αθηναγόρας


Όχι μια αλλά σε δύο Ολυμπιάδες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο μαθητής από τη Ρόδο, Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος, ο οποίος έχει καταπλήξει τους πάντες με τις ικανότητές του.


Το «παιδί -θαύμα» από τη Ρόδο θα βρεθεί φέτος σε δύο μαθητικές Ολυμπιάδες, μία στα Μαθηματική και μία στη Φυσική, ενώ είναι ο πρώτος μαθητής που συμμετέχει σε δύο Ολυμπιάδες.

Ιστορική συνάντηση Πατριάρχη με Πάπα

Ιστορική συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου για την προσέγγιση των Εκκλησιών.

Από τα Ιεροσόλυμα οι προκαθήμενοι της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας υπογραμμίζουν ότι προσβλέπουν στην ημέρα που θα υπάρξει πλήρης κοινωνία μεταξύ της Ορθόδοξης και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Τραγικό τροχαίο στη Συγγρού – Νεκρός άνδρας και καραμπόλα 4 αυτοκινήτων

Δεν χωρά ανθρώπινος νους το περιστατικό που έγινε λίγο μετά τις έξι το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού. Ένας άνδρας που τράκαρεκαι προσπάθησε μετά να διασχίσει το δρόμο διαμελίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια προκλήθηκε καικαραμπόλα.Ο νεαρός άνδρας ανέβαινε με το αυτοκίνητό του τη λεωφόρο Συγγρού με κατεύθυνση προς Αθήνα. Άγνωστο γιατί έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στις μπάρες του δρόμου.

Μήνυμα σε όλους

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Αποδέκτες πολλαπλών μηνυμάτων είναι οι ηγεσίες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Από τις κάλπες των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε νικητής, αλλά με ποσοστό που δεν συνιστά απειλή για τη σταθερότητα. Ο Αντ. Σαμαράς ξεκινά τον σχεδιασμό για να τεθούν σε λειτουργία διαδικασίες που θα επιτρέψουν την ταχύτερη έξοδο από την κρίση και τα Μνημόνια.

Δήλωση Διαμαντή Λιάμα για την επανεκλογή του ως δημάρχου Βόλβης

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας με αφορμή την επανεκλογή του δήλωσε τα εξής;

«Είναι μεγάλη η νίκη, είναι ξεκάθαρη η εντολή που μας έδωσαν οι δημότες. Δεν γυρίζουμε πλέον πίσω. Κλείσαμε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν που έχασε την τελευταία του μάχη.