Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους

Δωρεάν διακοπές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν φέτος το καλοκαίρι 100.000

εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, μέσω του προγράμματος Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού του υπουργείου Εργασίας.

Θεσσαλονίκη: Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά

Στη σύλληψη συνολικά 10 ατόμων για ναρκωτικές ουσίες προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων:

Θεσσαλονίκη: Προειδοποιητική διακοπή μεταφοράς μαθητών

Στην προειδοποιητική διακοπή της μεταφοράς 5.000 μαθητών της Θεσσαλονίκης στα σχολεία τους θα προχωρήσουν την Τρίτη, 20 Μαΐου, οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων. Αυτό αποφάσισαν έπειτα από ομόφωνη απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, ενώ την ίδια μέρα, οι ιδιοκτήτες, ο οποίοι διεκδικούν την καταβολή οφειλόμενων από το 2012 και το 2013, θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση, μαζί με τα πούλμαν, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μυστηριώδης εξαφάνιση τουρίστριας στην Κρήτη

Συναγερμός στην Κρήτη για τουρίστρια που αγνοείται. Μια 69χρονη τουρίστρια από τη Γαλλία με τον σύζυγό της, πήγαν να διασχίσουν το μονοπάτι Ε4 ανάμεσα στη Σούγια και το Αντισκάρι.


O σύζυγος της γυναίκας κουράστηκε στις 2.30 το μεσημέρι και αποχώρησε από το σημείο επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε αφήνοντας την 69χρονη να συνεχίσει την διαδρομή της.

Λάος: Νεκροί αξιωματούχοι της κυβέρνησης σε αεροπορικό δυστύχημα

Αεροπορικό δυστύχημα με τουλάχιστον 20 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, σημειώθηκε σήμερα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος.

Τετραπλή σεισμική δόνηση δυτικά των Κυθήρων!

Σε ρυθμούς… Ρίχτερ φαίνεται πως έχει μπει από τα μεσάνυχτα η Ελλάδα.

Μετά τους μεταμεσονύχτιους σεισμούς των 3,7 Ρίχτερ σε Ρόδο και Ιόνιο Πέλαγος, σημειώθηκαν νότια της Πελοποννήσου 4 διαδοχικές σεισμικές δονήσεις σε διάστημα 20 λεπτών!

Μήνυμα του Γιώργου Κώτσηρα υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

"Αγαπητοί φίλοι,
Με λιγότερες από δέκα μέρες να μένουν για τις Ευρωεκλογές συνεχίζουμε την προσπάθεια με αμείωτους ρυθμούς και υψηλό ηθικό.
Προτεραιότητα μου είναι η αύξηση της συμμετοχής των πολιτών στην προεκλογική αλλά και την εκλογική διαδικασία.