Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Φόροι: Ποιους καίνε τα εκκαθαριστικά

Φόροι: Ποιους καίνε τα εκκαθαριστικά
Προσθήκη λεζάντας
Φορο-σοκ αναμένεται να υποστούν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι τα εκκαθαριστικά «καίνε» κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, αλλά και μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι οποίοι το 2013 εμφάνισαν ζημία..

Γιατί σιωπούν για το ασφαλιστικό;


Χριστίνα Κοψίνη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΨΙΝΗ

Ενα από τα ερωτήματα αιχμής, αν όχι το... θέμα, στο πεδίο της δημόσιας πολιτικής αντιπαράθεσης για τις ευρωεκλογές είναι αν η Ευρωπαϊκή Ενωση μπορεί να διατηρήσει το κοινωνικό κράτος στην ήπειρο, όπου οι κοινωνικές και οικονομικές αντιθέσεις που εκτρέφουν τον ρατσισμό και αναβιώνουν τα ναζιστικά κατάλοιπα αποδεικνύονται στον μεγαλύτερο κίνδυνο αποδυνάμωσης της δημοκρατίας.

Μητέρα και γιος εξαπατούσαν επί 3 συνεχή χρόνια το Δημόσιο

Τη σύνταξη του συζύγου και πατέρα, που είχε πεθάνει πριν από τρία περίπου χρόνια, κατηγορούνται ότι εισέπρατταν παράνομα μάνα και γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για πλαστογραφία και απάτη.

Σήμερα στις 18:00 η πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ

Με ένα νέο δελτίο ειδήσεων, μια ελληνική και μια ξένη ταινία και την Αθλητική Κυριακή ξεκινά την Κυριακή στις 18:00 το πρόγραμμα της η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση, περίπου 11 μήνες μετά το κείσιμο της ΕΡΤ και το μεταβατικό κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Γιατί οι φάλαινες, εκρήγνυνται όταν πεθαίνουν; (video)


Το γύρο του κόσμου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει μία φάλαινα, η οποία εκρήγνυται τη στιγμή που προσπαθούν να τη μετακινήσουν. Γιατί όμως οι φάλαινες πεθαίνουν με τέτοιο θεαματικό τρόπο;

Παχυσαρκία : Έρχεται το χάπι που καταστρέφει την όρεξη

Ποια ουσία χρησιμοποιούν οι επιστήμονες και τι σήματα στέλνει αυτή στον εγκέφαλο


Ένα χάπι, που καταστρέφει την όρεξη και θα μπορούσε να βοηθήσει στη μάχη κατά της παχυσαρκίας, ανακάλυψαν Βρετανοί επιστήμονες. 

Στη φυλακή πατέρας και γιος για δεκάδες ζωοκλοπές

Με την προφυλάκιση άλλων δυο ατόμων έπεσε η αυλαία της μεγάλης υπόθεσης ζωοκλοπών από στάβλους της Μεσσηνίας με πρωταγωνιστές τα μέλη δυο οικογενειών που δρούσαν μαζί. Συνολικά, μετά από έρευνες της Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο 17 περιπτώσεις κλοπής ζώων.