Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κρήτη: "Γουρούνα" καρφώνεται σε τραπεζοκαθίσματα (VIDEO)

Το περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια... "γουρούνα" σημειώθηκε το Σάββατο στην Κρήτη και δεν έχει προηγούμενο, καθώς απο καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ουκρανία: Απελευθερώθηκε ένας από τους στρατιωτικούς παρατηρητές

Ελεύθερος αφέθηκε ένας από τους στρατιωτικούς παρατηρητές που κρατούνται από τους εξεγερμένους κατά του Κιέβου.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ο συγκεκριμένος παρατηρητής αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει προκειμένου να επισκεφθεί νοσοκομείο.

Πυροσβέστης έπαθε ηλεκτροπληξία

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται ένας 25χρονος πυροσβέστης, που έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να κόψει ένα δέντρο στην Νέα Ερυθραία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Θωρακίζεται απέναντι στον κορονοϊό MERS

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές της Βόρειας Ελλάδας εξαιτίας του κορονοϊού MERS, που έκανε την εμφάνισή του και στη χώρα μας. Το θετικό κρούσμα με τον 69χρονο, που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, θορύβησε τις αρχές.

Της Νικολέττας Μπούκα

Β. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ Ψήφος στη ΝΔ, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες

“Η απόφασή τους θα είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας. Οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες”, απαντά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, μιλώντας στη “ΜτΚ” για το πολιτικό διακύβευμα των ευρωεκλογών.

Συνέντευξη στον Βαγγέλη Πλάκα

Τραγωδία σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό - Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι - Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του


- Το 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα παίζοντας με την αδερφή του στο Ελληνικό
- Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η 9χρονη αδερφή του
- Η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε 3 συλλήψεις
Σε τραγωδία μετατράπηκε το ανέμελο παιχνίδι για δύο μικρά αδέρφια στο Ελληνικό.

2009, η κρίση χρέους ήταν ήδη παρούσα

Σεπτέμβριος 2009, στην κατάμεστη αίθουσα της HELEXPO στη ΔΕΘ, ο Κώστας Καραμανλής έχει μόλις μιλήσει για την κατάσταση της οικονομίας, για τα «δύο δύσκολα χρόνια που ακολουθούν» και το πάγωμα μισθών, συντάξεων, προσλήψεων και επιδομάτων.

Καστοριά: Λευκό τοπίο από χαλάζι στο Κωσταράζι

Η χαλαζόπτωση στην Καστοριά έφερε σε λευκό κλοιό την περιοχή της δυτικής Μακεδονίας.
Πιο ειδικά, στο χωριό Κωσταράζι το τοπίο είναι κάτασπρο από το χαλάζι, παρότι βρισκόμαστε μια ανάσα από το Μάιο.

«Δώρο» για το Πάσχα 1,35 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Υπαλλήλων της Βουλής

Το καλύτερο πασχαλινό «δώρο» έλαβε το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής. Τη Μεγάλη Τετάρτη δόθηκαν 1.350.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου, ποσό το οποίο παρέχεται στο Ταμείο ως ετήσια επιχορήγηση, ή μέρος αυτής.

Τηγανέλαια γίνονται πηγή ρύπανσης αντί ενέργειας

Στις αποχετεύσεις και στις χωματερές και από εκεί στους υδροφόρους ορίζοντες με καταστροφικές επιπτώσεις για την ποιότητα των υδάτων καταλήγουν δεκάδες χιλιάδες τόνοι χρησιμοποιημένων βιορευστών(σπορέλαια και ελαιόλαδο) αντί να ανακυκλώνονται ως πολύτιμη πηγή ενέργειας.

Επίθεση κουκουλοφόρων καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

Δελτίο τύπου
Ομάδα ένοπλων κουκουλοφόρων με ρόπαλα και σιδηρολοστούς επιτέθηκαν πριν λίγη ώρα στα γραφεία του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Γλυφάδα".
Στον χώρο βρισκόταν ο υποψήφιος δήμαρχος κος. Σωτήριος Βοργιάς και κάτοικοι της περιοχής. Οι παρακρατικοί τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τραυμάτισαν πολίτες, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάτι σοβαρό για την υγεία τους.

Ιγκουάνα με συμπεριφορά… σκύλου! (video)


Σαύρα! Ο νέος καλύτερος φίλος του ανθρώπου!

Από διαταραχή… προσωπικότητας πάσχει μία τεράστια σαύρα (πιθανότατα ιγκουάνα) αγνώστων λοιπών στοιχείων που είναι ότι πιο κοντινό έχετε δει σε… σκύλο!

Στις κάλπες οι Σκοπιανοί

Στις κάλπες για να ανανεώσουν το κοινοβούλιο και να εκλέξουν ταυτόχρονα νέο πρόεδρο, προσέρχονται την Κυριακή (27/04) οι πολίτες της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία, οι συντηρητικοί έχουν τη δυνατότητα να εδραιώσουν την εξουσία τους στη βαλκανική χώρα που αγωνίζεται να βρεθεί πιο κοντά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και προγράμματος

«Η Γλυφάδα μας» είναι ένας δημοτικός συνδυασμός με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ανθρώπους με μεράκι, γνώσεις και ικανότητες. Σας προσκαλούμε στις 30 Απριλίου να τους γνωρίσετε όλους από κοντά!

Επιστολή από τον Τιτανικό δημοπρατήθηκε για 144.000 ευρώ


ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΤΟΥ
Για το ποσό των 144.000 ευρώ δημοπρατήθηκε μια επιστολή γραμμένη επί του Τιτανικού την ημέρα του ναυαγίου του, η μοναδική γνωστή μέχρι σήμερα, σε πλειστηριασμό που έγινε σήμερα στη Βρετανία, ανακοίνωσαν οι οργανωτές.