Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τραπεζικός υπάλληλος στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι έβαζε "χέρι" στους λογαριασμούς πελατών!

Τώρα, ο τραπεζικός υπάλληλος, είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της υπεξαίρεσης...

Όπως έγινε γνωστό από εισαγγελικές πηγές, πρόκειται για υπάλληλο που τη διετία 2009-10 ως τμηματάρχης σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, απέσπασε περίπου 125.000 ευρώ από τις οικονομίες 13 ανυποψίαστων καταθετών!

Άρειος Πάγος: Αυτόφωρο για τους βουλευτές που χρησιμοποιούν βίντεο από υποκλοπή


Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια μαζί με σχετικά δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπου και ηλεκτρονικό Τύπου) σχετικά με το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής βίντεο με οπτικοακουστικό υλικό από μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Παρέμβαση Σούρλα στη Διεθνή Διαφάνεια για το όνομα των Σκοπίων

Ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας, ζητάει από τον πρόεδρο της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδας, Κων. Μπακούρη, να παρέμβει στα οικεία όργανα της Διεθνούς Διαφάνειας, προκειμένου «να αποκαλείται στους κόλπους της η γειτονική χώρα με την ονομασία «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM)».

Οι δεκατέσσερις αλλαγές σε εργατικά και ασφαλιστικά θέματα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου


1) Εξόφληση Αποδοχών - Εκκαθαριστικό σημείωμα.
Τροποποίηση στον άρθρο 18 του νόμου 1082/1980 και στο ν.δ. 515/1970 και κατάργηση εδαφίων στο άρθρο 5 του ν. 3227/2004
1.Φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου υποχρεούνται, κατά την εξόφληση των αποδοχών του προσωπικού να χορηγούν εκκαθαριστικό σημείωμα, ή σε περίπτωση εφαρμογής μηχανογραφικού συστήματος, ανάλυση μισθοδοσίας. Οι πάσης φύσεως αποδοχές του προσωπικού και οι επ' αυτών κρατήσεις θα πρέπει να απεικονίζονται αναλυτικά. Δεν απαιτείται υπογραφή του εργαζόμενου σε αποδεικτικό χορήγησης του εκκαθαριστικού σημειώματος.

Εντυπωσιακή εκστρατεία καθαριότητας στο δήμο Βόλβης


Στο πλαίσιο της πανελληνίας εξόρμησης καθαριότητας “Lets Do It Greece”, ΟΠΑΠ, φορείς και εθελοντές καθάρισαν διάφορες περιοχές του δήμου Βόλβης

Εκατοντάδες εθελοντές σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, φυσιολατρικούς ομίλους και σχολεία, υπό την οργανωτική ομπρέλα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης (ΟΠΑΠ), συμμετείχαν μαζικά στην πανελλήνια εκστρατεία καθαριότηταςLets Do It Greece”, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Ερώτηση Νίκου Χουντή στην Κομισιόν για δημοσίευμα εφημερίδας

  • Την αποκάλυψη της εφημερίδας «Το Βήμα» ότι οι έρευνες της Κομισιόν (OLAF) σε ΛΑΡΚΟ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, αποτελούν μοχλό πίεσης μερίδας των δανειστών για συνέχιση της ομηρίας της Ελλάδας, ακόμα και μετά το τέλος του Μνημονίου, στέλνει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Νίκος Χουντής.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για λογαριασμό μερίδας των δανειστών της Ελλάδας, εκβιάζει με πρόσχημα, δήθεν, κρατικές ενισχύσεις υπέρ των υπό ιδιωτικοποίηση ΔΕΚΟ (ΛΑΡΚΟ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΕΛΒΟ, ΕΑΣ), φέρνει ενώπιον της Κομισιόν, με ερώτησή του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής.

Με ειδικό δικαστήριο απειλεί η Χρυσή Αυγή

Δελτίο τύπου
"Τολμά και μιλά για προστασία του δημοσίου βίου ο εγκληματίας Δένδιας, που σύμφωνα με τον ομοτράπεζό του Μπαλτάκο, έχει διαπράξει βαρύτατα κακουργήματα και έχει μεθοδεύσει την κατάλυση του πολιτεύματος. Η χούντα του μνημονίου βρίσκεται σε πανικό.

Δήλωση του Ευρωβουλευτή Καθηγητή Ιωάννη Α. Τσουκαλά για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου

«Όπως από την αρχή της θητείας μου, τον Ιούλιο του 2009, είχα δηλώσει, δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για τις επόμενες εκλογές για την Ευρωβουλή.
Οι επιπρόσθετοι λόγοι πολιτικής, ηθικής, αισθητικής, καθώς και προσωπικοί, που ανέκυψαν στον εν τω μεταξύ διαδραμόντα χρόνο, καθιστούν την τότε απόφασή μου και σήμερα εντονότερη, και μένουν να εξηγηθούν μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

ΔΑΚΕ Ι.Τ : "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΛΛΑ"

Εργαζόμενες & Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι

Τέσσερα χρόνια απαρέγκλιτης εφαρμογής των Μνημονίων, η κοινωνία βιώνει μια πρωτόγνωρη δοκιμασία και η πραγματική οικονομία καταδικάζεται στην αμετάκλητη πτώχευση.

Η χρηματοπιστωτική κρίση που ξεκίνησε από την ασυδοσία των “αγορών” εξελίσσεται στην Πατρίδα μας σε μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση με την κατεδάφιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών.

Λέαινα σκοτώνει τη μητέρα μπαμπουίνου αλλά προσέχει το μικρό της

Ένας φωτογράφος απ' το Κονέκτικατ συνέλαβε μια συναρπαστική συνάντηση ανάμεσα σε ένα μωρό μπαμπουίνο και μια λέαινα σε πάρκο της Μποτσουάνα. Οι καταπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν τη στιγμή που η μητέρα του μικρού μπαμπουίνου σκοτώνεται, αφήνοντας το μωρό πρόσωπο με πρόσωπο με τον βρυχώμενο θηρευτή.

Αύξηση των επισκέψεων στους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Σημαντική αύξηση του αριθμού των επισκέψεων στους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, διαπιστώνουν οι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό γιατροί, οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν διαπραγμάτευση με τον ΕΟΠΥΥ για τις νέες συμβάσεις τους.

Θα μείνει στο ευρώ απειλώντας τη Μέρκελ!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Έχουμε και νέες «δηλώσεις εξωτερικού» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που πέρασαν απαρατήρητες μέσα στον ορυμαγδό των τελευταίων ημερών.
Την περασμένη Πέμπτη, ο κ. Τσίπρας έδωσε μια συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Ντι Τσάιτ».

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ BOEING. Δύο νέα ηχητικά σήματα «άκουσαν» οι Αυστραλοί

Σήματα που ενδέχεται να προέρχονται από το «μαύρο κουτί» του εξαφανισμένου αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών κατέγραψε αυστραλιανό πλοίο, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της χώρας, λίγο πριν ατονήσει το σήμα λόγω της παρέλευσης των 30 ημερών αντοχής της μπαταρίας.

Στάση εργασίας σήμερα στα λιμάνια

Σε κινητοποιήσεις απο σήμερα ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών, προχωρούν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας «ΟΜΥΛΕ» και η Ενωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ.