Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ηράκλειο: Ποινικές διώξεις για την δολοφονία του 51χρονου

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και από πρόθεση, για φθορά ιδιοκτησίας, βία και κατοχή φυσιγγίων, άσκησε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου εναντίον των κατηγορούμενων για την δολοφονία του 51χρονου με μαγκούρες, για ασήμαντη αφορμή, το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Αντισκάρι του Ηρακλείου Κρήτης.

Αλβανός ισοβίτης σκότωσε υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου

Αλβανός καταδικασμένος σε ισόβια για ανθρωποκτονία, έκοψε με αυτοσχέδιο μαχαίρι την καρωτίδα 46χρονου υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο 'Αμφισσας.

Μεγάλη πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών στο Χιούστον

Φωτιά που γρήγορα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις εκδηλώθηκε σε συγκρότημα κατοικιών στο Χιούστον των ΗΠΑ.
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν θύματα, καθως η διαδικασία κατάσβεσης της πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ζάκυνθος: Επέστρεψε από την παρέλαση και αυτοκτόνησε - Οδύνη για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας!

Η μικρή κοινωνία του χωριού, Αγίος Κήρυκας Ζακύνθου, έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά την είδηση του θανάτου...29χρονης κοπέλας, η οποία έβαλε τέλος στην ζωή της, με κυνηγετικό όπλο, μέσα στο σπίτι της, περίπου, στις 12.00 το μεσημέρι.

«ΟΔΗΓΟΣ» ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αντιπροσωπεία του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου άνοιξε την παρέλαση που έγινε στην Πάτρα, την 25η Μαρτίου. Η αντιπροσωπεία παρήλασε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα. 

25η Μαρτίου: «Εμπρός, Ελλάς επαναστάτισσα»



"Εμπρός, Ελλάς επαναστάτισσα, στάσου όρθια, κράτα με τα γερά τα όπλα την δύναμήν σου. Δεν εγέρθηκε ένας Όλυμπος του κάκου, η Πίνδος σου και οι Θερμοπύλες, η τιμή σου." αναφέρει το ποίημα του μεγάλου Ρώσου ποιητή Πούσκιν.

Ομπάμα για 25η Μαρτίου: Παραμένει ισχυρή η φιλία ΗΠΑ - Ελλάδας

Η ελληνοαμερικανική φιλία «παραμένει τόσο ισχυρή όσο ποτέ άλλοτε» τονίζει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, στη φετινή διακήρυξή του για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας
Με θερμά λόγια για την Ελλάδα, την οποία θεωρεί «πολύτιμη σύμμαχο», ο Αμερικανός ηγέτης υπογραμμίζει τη «συνεχή υποστήριξη» των ΗΠΑ προς τον Ελληνικό λαό.

Δείτε ποιοι δικαιούνται το Δώρο του Πάσχα

Μόνο οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου και οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα λάβουν και φέτος το Δώρο Πάσχα καθώς για τους υπαλλήλους του Δημοσίου και τους συνταξιούχους έχει καταργηθεί.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία για τον υπολογισμό του λαμβάνεται υπόψη: