Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ “Χτυπά” και νεότερες γυναίκες κάτω των 40 ετών

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει ο καρκίνος του μαστού, ο οποίος “χτυπά” όλο και νεότερες σε ηλικία γυναίκες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι καταγράφεται αύξηση του ποσοστού των γυναικών που εμφανίζουν τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου σε ηλικία κάτω των 40 ετών.

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

θελοντές καθάρισαν το Δέλτα Αξιού

Φελιζόλ, πλαστικά μπουκάλια, γοβάκια και η οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ήταν ορισμένοι από τους "θησαυρούς" που εντόπισαν και συγκέντρωσαν μέσα σε μεγάλες πλαστικές σακούλες οι εθελοντές που συμμετείχαν σήμερα το πρωί στην εκστρατεία καθαρισμού στο Δέλτα Αξιού.

Οι αλλαγές στους φόρους των Ι.Χ. αυτοκινήτων

Οι αλλαγές στους φόρους των Ι.Χ. αυτοκινήτων
ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΩΝ 

Του Γιώργου Κ. Ανδρή
andris@pegasus.gr

Φοροελαφρύνσεις για εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες με στόχο την τόνωση των πωλήσεων του κλάδου, την ανάσχεση κατάθεσης πινακίδων κυκλοφορίας από ιδιώτες καταναλωτές αλλά και από επαγγελματίες του χώρου, την αποκατάσταση αδικιών και βέβαια την αύξηση των κρατικών εσόδων.

Μαδρίτη: Στους 100 οι τραυματίες από τις συγκρούσεις

Στους 100 ανέβηκαν οι τραυματίες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν στη Μαδρίτη μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, όπως δήλωσαν την Κυριακή αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με υπαλλήλους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, 67 εκ των τραυματιών είναι αστυνομικοί, ενώ ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι οι αρχές συνέλαβαν 24 πρόσωπα τα οποία θεωρούνται υπεύθυνα για υποκίνηση βίαιων επεισοδίων.