Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ρωσικά τεθωρακισμένα εισέβαλαν σε ουκρανική βάση - εκρήξεις και πυροβολισμοί

Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν την απειλή τους και νωρίς το απόγευμα εισέβαλαν στην ουκρανική αεροπορική βάση του Μπελμπέκ στην Κριμαία, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ και ειδησεογραφικά πρακτορεία, λίγες ώρες μετά την εκπνοή του σχετικού τελεσιγράφου.

1η Μεραρχία Πεζικού: Υποστράτηγος παραιτήθηκε για λόγους οικονομικούς

Οικονομικοί ήταν οι λόγοι που ανάγκασαν τον υποστράτηγο τον υποδιοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού που εδρεύει στη Βέροια υποστράτηγο Ιωάννη Τσακνή να τερματίσει τη στρατιωτική του καριέρα.

Κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Μεραρχίας την περασμένη Πέμπτη ο αξιωματικός, εμφανώς συγκινημένος, είπε:

Σίγησε» για πάντα μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης!

«Σίγησε» σήμερα για πάντα μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της πρωινής ραδιοφωνικής ζώνης της Θεσσαλονίκης. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηπαρασκευάς έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα σε ηλικία 74 ετών.

ΣΑΣΘ Έξι νέες κάμερες στις λεωφορειολωρίδες

Έξι κάμερες ελέγχου τήρησης της νομιμότητας στις νέες λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να λειτουργήσει το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), σε συνεργασία με τον ΟΑΣΘ και τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αντιμετωπίσει το εκτεταμένο φαινόμενο της αυθαίρετης κατάληψης των λωρίδων αποκλειστικής κίνησης αστικών λεωφορείων.

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος τιμά την 25η Μαρτίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα τιμήσει και φέτος ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος, τη διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, την 25η Μαρτίου.

Η επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυριο Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στον Πολυχώρο εκδηλώσεων «Αγορά Αργύρη» στην Πάτρα, Αγίου Ανδρέου και Ζαΐμη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους Πατρέων και Καλαβρύτων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Οι πρώτοι απολυμένοι του δημοσίου

Οι εκπαιδευτικοί είναι πλέον και επίσημα οι πρώτοι απολυμένοι από τον δημόσιο τομέα, καθώς μέσω του μέτρου της διαθεσιμότητας -που πολλοί υποστήριζαν πως δεν είναι παρά ένας εύσχημος τρόπος της κυβέρνησης να οδηγήσει στην απόλυση χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους- βρέθηκαν και τυπικά εκτός δουλειάς.

Φονική καραμπόλα στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 35 νεκροί
Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε μια καραμπόλα δύο λεωφορείων και ενός βυτιοφόρου σε δρόμο του νότιου Πακιστάν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Συνελήφθη επίδοξος «δράκος» στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθούσε γυναίκες τις νυχτερινές ώρες στο κέντρο της πόλης και επιχειρούσε να τις βιάσει
Για σειρά επιθέσεων εναντίον γυναικών με σκοπό τον βιασμό κατηγορείται 31χρονος από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη χθες στο κέντρο της πόλης.

Όλες οι νέες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια

- Η Τράπεζα της Ελλάδος έδωσε κατάλογο με τις εναλλακτικές λύσεις για τους δανειολήπτες κόκκινων δανείων
- Ο δανειολήπτης θα μπορεί να πουλά το ακίνητό του όπου θέλει και με αυτό να αποπληρώνει το δάνειο
- Στην παραπάνω περίπτωση που πουληθεί σε κάποια τράπεζα θα μπορεί να μείνει σε αυτό με ενοίκιο για 3 χρόνια

Βόμβα από Άρειο Πάγο: Δικηγορικό γραφείο οργανώνει εξέγερση στις φυλακές

Η εισαγγελέας Αρείου Πάγου διέταξε σήμερα επείγουσα προκαταρκτική εξέταση γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες,δικηγορικό γραφείο φέρεται να οργανώνει και να συντονίζει εξέγερση σε φυλακές της χώρας.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό γίνεται ως αντίδραση για τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας.