Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στις πεδινές περιοχές, χιονόνερο στα ημιορεινά της Βόρειας Ελλάδας και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014.

Μαθαίνουν τους εφοριακούς πως να διαχειρίζονται αγανακτισμένους φορολογούμενους - Οδηγίες για γέλια και για κλάματα!

Σεμινάρια για εφοριακούς για το πώς να διαχειρίζονται τους αγανακτισμένους φορολογούμενους διοργανώνει το υπουργείο Οικονομικών. Απαράδεκτες οδηγίες και τεστ για γέλια και για κλάματα! Παρομοιάζουν τους Έλληνες φορολογούμενους με ρέγγες και τους εφοριακούς με θαλάσσιους ελέφαντες που έχουν πρωταρχικό σκοπό να τους πιάσουν!

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Η Ευρώπη συζητά για τη γενοκτονία των Ποντίων

Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, χτύπησε η καρδιά του προβληματισμού για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αλλά γενικότερα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Νεότουρκους και τους κεμαλιστές.

Του Παντελή Σαββίδη

Ιταλία: Μητέρα έσφαξε με μαχαίρι τις τρεις ανήλικες κόρες της

Συγκλονίζει την ιταλική κοινή γνώμη η φρικτή δολοφονία, σήμερα το πρωί,τριών ανήλικων κοριτσιών από τη μητέρα τους, μέσα στο σπίτι τους, στην πόλη Λέκο στα βόρεια της χώρας. Η γυναίκα έσφαξε με μαχαίρι τα κορίτσια της, 3, 10 και 13 ετών και στη συνέχεια συνελήφθη.

Συγχαρητήρια από τον Παπούλια στον Κώστα Φιλιππίδη


Συγχαρητήρια από τον Παπούλια στον Φιλιππίδη
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Κώστα Φιλιππίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σόποτ της Πολωνίας .

Το όνειδος και η Δικαιοσύνη


Έχει καταγραφεί πολλάκις στον ελληνικό Τύπο ότι στη διαθήκη του ο Ανδρέας Παπανδρέου χαρακτήρισε τον γαμπρό του, Θεόδωρο Κατσανέβα, «όνειδος για την οικογένεια». Από αυτές τις καταγραφές ένας χρήστης του Διαδικτύου με το ψευδώνυμο «Diu» συμπεριέλαβε τη φράση στη συνεργατική ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia. 

Απεργούν Δευτέρα και Τρίτη οι φαρμακοποιοί

Σε 48ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία προχωρά την Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Μαρτίου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), αντιδρώντας στις αφόρητες, όπως αναφέρει, πιέσεις της τρόικας και «όλων όσων θέλουν να διαλύσουν τα φαρμακεία».

Μυστήριο με το χαμένο αεροσκάφος - Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα

Την ταυτότητα επιβατών οι οποίοι ταξίδευαν με κλεμμένα διαβατήρια, ερευνούν οι αρχές καθώς εξετάζουν όλες τις πιθανότητες- και αυτή της τρομοκρατικής ενέργειας- μετά την εξαφάνιση αεροσκάφους των Malaysian Airlines με 239 επιβαίνοντες και προορισμό το Πεκίνο, που χάθηκε χθες, λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί συντρίμμια, ενώ σύμφωνα με στοιχεία από τα ραντάρ φαίνεται ότι το αεροσκάφος, προτού εξαφανιστεί, πιθανώς είχε αλλάξει πορεία και επέστρεφε στην Κουάλα Λουμπούρ.

Με αλυσίδες η πρόσβαση στο χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρα - Συμβουλές προς τους οδηγούς

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Άρνισσας-χιονοδρομικού κέντρου Βόρρας (Καϊμάκ Τσαλάν), στην Πέλλα, από το 12ο χιλιόμετρο της οδού μέχρι και το χιονοδρομικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού

Τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια και χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας από τη νύχτα αναμένονται την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Τρεις νεαροί σοβαρά τραυματίες σε συμπλοκή με μαχαίρια

Στο σοβαρό τραυματισμό τριών νεαρών κατέληξε η συμπλοκή, για προσωπικές διαφορές, με συνομήλικούς τους στην πλατεία Χρηματιστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα θύματα φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους και όπως είπαν οι γιατροί του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στο οποίο νοσηλεύονται, η ζωή τους δεν κινδυνεύει.Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από έρευνες των αστυνομικών.