Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Τα ομορφότερα πανεπιστημιακά κτίρια στον κόσμο. Δείτε φωτογραφίες













Ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ, δολάρια και πέσος για να χτιστούν, ωστόσο το αποτέλεσμα αφενός «ανοίγει» την καρδιά των φοιτητών, αφετέρου δικαιώνει τους αρχιτέκτονες.

Εκοιμήθη ο Τιμόθεος Κιλίφης

Ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός όχι μόνον στους προσκυνητές της Ι.Μ. Πεντέλης αλλά σε όλη την Ελλάδα





Ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός για την προσήνεια του υπήρξε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Πεντέλης, Τιμόθεος Κιλίφης, ο οποίος εκοιμήθη το μεσημέρι της Κυριακής 2 Μαρτίου.

Καρναβάλι Ξάνθης: Η βροχή δεν... έσβησε το κέφι (ΦΩΤΟ, VIDEO)


Yπό καταρρακτώδη βροχή η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Ξάνθη. Πάνω από 10.000 οι καρναβαλιστες, 28 τα πληρώματα και 5 τα άρματα της παρέλασης.
Με την καταρρακτώδη βροχή να μην μπορεί να σβήσει το κέφι και το πάθος για διασκέδαση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης με τη συμμετοχή χιλιάδων καρναβαλιστών από τη Θράκη και διάφορες περιοχές της χώρας.

675.000 Ουκρανοί έχουν καταφύγει στη Ρωσία

H υπηρεσία συνοριακής φύλαξης της Ρωσίας είπε σήμερα ότι περίπου 675.000 Ουκρανοί έχουν εγκαταλείψει την χώρα τους κι έχουν καταφύγει στη Ρωσία στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου φέτος και ότι υπάρχουν ενδείξεις μιας «ανθρωπιστικής καταστροφής» μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιτάρ- Τας.

Γενική επιστράτευση στην Ουκρανία – Καλούν ΗΠΑ και Βρετανία πριν τη σύρραξη

Ένα βήμα πριν τον πόλεμο με τη Ρωσία βρίσκεται η Ουκρανία που κάλεσε σε γενική επιστράτευση όλους τους έφεδρους.

Η κυβέρνηση της χώρας κάλεσε όλες τις διαθέσιμες στρατιωτικές δυνάμεις να είναι έτοιμες για μάχη το συντομότερο δυνατό, όπως μεταδίδει το Reuters.

Γκαζάκια στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα στην είσοδο του δικηγορικού γραφείου του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο μηχανισμός, που αποτελούνταν από γκαζάκια, εξερράγη στις 1.15 τα ξημερώματα στην είσοδο του δικηγορικού γραφείου του κ. Κρανιδιώτη, στην οδό Σκούφου 11, στην Ακρόπολη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Βολιβία: 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από κατάρρευση πεζογέφυρας

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από εξήντα τραυματίστηκαν εξ αιτίας κατάρρευσης μιας προσωρινής πεζογέφυρας πάνω σε θεατές που παρακολουθούσαν μια λαογραφικού τύπου παρέλαση στη Βολιβία.Τρία από τα θύματα ανήκαν σε μια ομάδα μουσικών που «εμψύχωνε»τους συμμετέχοντες στην παρέλαση, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βολιβίας, Κάρλος Ρομέρο.

«Αρχικλέφτη» αποκαλεί τον Ερντογάν η αντιπολίτευση

Μύδρους κατά του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ εξαπέλυσε ο αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Τσανάκαλε.
Αναφερόμενος στις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Ερντογάν και του γιου του που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο Κιλιτσντάρογλου χαρακτήρισε τον τούρκο πρωθυπουργό «πρόσωπο» δίνοντας έμφαση στην απόφαση του κόμματός του να μην τον αποκαλεί «πρωθυπουργό ή κύριο» μετά τις κατηγορίες για διαφθορά και δωροδοκία που ήρθαν στο φως.

Συνελήφθη γιατρός - υμνητής του Χίτλερ

Επιγραφή με τη φράση «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ» είχε αναρτήσει στο ιατρείο του ένας 57χρονος νευρολόγος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας.