Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα

Μεταβολή του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, περιμένουμε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.

Από τα ΚΕΠ πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης


Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία διευρύνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΚΕΠ προς τους πολίτες, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Μέρκελ και Πούτιν συμφώνησαν για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας

ΗΠΑ: ΛΑΘΟΣ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Κεφαλαιώδους σημασίας η Ουκρανία να προασπίσει την «εδαφική της ακεραιότητα» και να αποκτήσει μια «λειτουργική κυβέρνηση» συμφώνησαν σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης.

Ο άγνωστος Κιμ Γιονγκ Ουν: ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε, αποκαλύπτει

Αμερικανοθρεμμένος, λάτρης της βότκα και του τσιγάρου είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Το άγνωστο πρόσωπο του ανθρώπου που έχει χαρακτηριστεί σαδιστής τύραννος αποκαλύπτει ένας άνθρωπος που τον έζησε από παιδί.

Ο Κέντζι Φουτζιμότο ήταν ο μάγειρας του πατέρα του νυν ηγέτη της Πιονγιανγκ, Κιμ Γιονγκ Ίλ και έζησε από κοντά τον Ουν επί τουλάχιστον 10 χρόνια, πριν αποδράσει στη Νότια Κορέα.

100 χρόνια από την πρόσκτηση των νησιών του Αιγαίου

Της ΒΑΣΩΣ ΤΣΑΚΟΓΛΟΥ*

Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Σοκ για δημόσιους υπαλλήλους! Θα περιμένουν έως 4 χρόνια για να πάρουν το εφάπαξ

ΚΑΙ "ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ"

Θα περιμένουν πολύ για το εφάπαξ οι δημόσιοι υπάλληλοι που συνταξιοδοτούνται το 2014 και το 2015

Εως και... τέσσερα χρόνια θα πρέπει να περιμένουν για να εισπράξουν τα «κουρεμένα» εφάπαξ όσοι δημόσιοι υπάλληλοι συνταξιοδοτηθούν το 2014 και το 2015!

Νέο νομοσχέδιο: Αποφυλακίζονται δεκάδες κατάδικοι με πρόβλημα υγείας

Στη Βουλή η τροπολογία για τις αποφυλακίσεις ασθενών κρατουμένων. Ενισχύεται το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού με υγειονομικό προσωπικό. Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης

Φορολογικό: Ξηλώνονται άρθρο-άρθρο οι διατάξεις σύγχυσης

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ξαναγράφονται από το οικονομικό επιτελείο οι φορολογικές διατάξεις που προκάλεσαν σύγχυση και αντιδράσεις, πριν αλλά και μετά από τη ψήφιση τους με τρόπο που επιβεβαιώνει ότι η επικοινωνία μεταξύ του υπουργείου, Γενικής Γραμματείας Δημοσίων και των υπηρεσιών δεν είναι η πλέον αρμονική.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Έσωσε βρέφος 5 μηνών από βέβαιο θάνατο!


  • ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Έσωσε βρέφος 5 μηνών από βέβαιο θάνατο!Σταμάτησε και βγήκε πανικόβλητη στον δρόμο και καλούσε σε βοήθεια τους υπόλοιπους οδηγούς.

    Πάνω στον πανικό της αποφάσισε να δώσει η ίδια το φιλί της ζωής και κατάφερε να τον σώσει από βέβαιο θάνατο.

Προφυλακιστέος ο Γ. Σπανός για την υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων - Οπαδοί του Ατρομήτου ξέσπασαν σε ΜΑΤ και δημοσιογράφους!

- Μέχρι αργά το βράδυ "πολιορκούσαν" το Δικαστικό Μέγαρο, όπου φυγαδεύτηκαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ
- Σε περισσότερες από 50 ερωτήσεις απάντησε ο Γ. Σπανός κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του
- Κατέθεσαν επίσης ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείαςΕΤΕΚΑ, ένας μηχανικός πλοίου, ο υπεύθυνος υπάλληλος γεφυροπλάστιγγας και μία γυναίκα συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων
- Τελωνειακός: Τα χέρια μου δεν τα έχω "λερώσει" ποτέ
- Ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο
- Την Κυριακή αναμένεται και η απολογία άλλων έξι ατόμων για την υπόθεση του κυκλώματος