Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Όλο το σχέδιο του φόρου υπεραξίας - Ποιοι θα τον γλιτώσουν κατά τη μεταβίβαση του ακινήτου τους - Παράδειγμα για να υπολογίσετε πόσο θα πληρώσετε

- Τι θα πληρώνουν όσοι φορολογούμενοι πουλήσουν το ακίνητό τους πριν συμπληρώσει 25ετία στην κατοχή τους
- Ποιοι θα γλιτώνουν το φόρο υπεραξίας κατά τη μεταβίβαση
- Ούτε ένα ακίνητο δεν έχει μεταβιβαστεί από την αρχή του έτους εξαιτίας της ασάφειας που επικρατεί.

ΑΓΡΟΤΕΣ Συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων

Σε ολιγόωρους συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων θα προχωρούν το Σαββατοκύριακο οι αγρότες, ενώ οργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα ως απάντηση στην προχθεσινή άρνηση του υπουργού Οικονομικών να κάνει δεκτές τις προτάσεις των αγροτοσυνδικαλιστικών παρατάξεων.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Διώξεις για τις χρηματιστηριακές συναλλαγές των 12 εκατ. ευρώ

Ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές πράξεις (ξέπλυμα) κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια παρήγγειλε χθες να ασκηθεί ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης σε βάρος της υπαλλήλου του δήμου στην οποία βρέθηκε λογαριασμός-μαμούθ 12 εκατομμυρίων ευρώ, που αποτελούν σωρευτικές χρηματιστηριακές συναλλαγές μόλις δύο χρόνων.

Του Κώστα Καντούρη

Ένα βήμα πιο κοντά στο διαβήτη οι σταθερά υπέρβαροι

Ο καλύτερος τρόπος για να μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μικρές μειώσεις του βάρους

Οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι για πολλά χρόνια , έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2 σε σχέση με όσους “πήραν” πρόσφατα κάποια παραπανίσια κιλά. 

ΗΠΑ: Φονικά «παγοδρόμια» οι δρόμοι - Τουλάχιστον 24 οι νεκροί

Παγωμένοι δρόμοι και χιόνι ύψους από 20 έως 40 εκατοστών αντίκρισαν οι Αμερικανοί στις Ανατολικές Πολιτείες της χώρας την Παρασκευή, που όπως φαίνεται ήταν η τελευταία μέρα σφοδρής χιονόπτωσης για το κύμα αυτό που σάρωσε τις ΗΠΑ.