Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 8-2-2014

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που θα είναι περισσότερες στα βορειοδυτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, περιμένουμε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η νέα απάτη της αναπάντητης που κάνει πλέον θραύση παγκοσμίως

Πώς λειτουργούν οι επιτήδειοι!

Πόσες φορές δεν έχουμε χάσει κλήση από άγνωστο αριθμό και καλούμε αμέσως πίσω για να μάθουμε περί τίνος πρόκειται;

Ε, αυτή η επικοινωνιακή συνήθεια πρέπει να κοπεί άμεσα καθώς μπορεί να μας στοιχίσει πλέον ακριβά!

Βόμβα από τον Άρειο Πάγο! Έκρινε αντισυνταγματικό το χαράτσι του 2011 - Τι σημαίνει αυτό για τους πολίτες

- Το όλο θέμα λόγω οριακής πλειοψηφίας πάει πλέον στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου
- Το δικαστήριο έκρινε πως το χαράτσι πλήττει τον οικογενειακό ιστό και την αξιοπρεπή διαβίωση πολιτών
- Κρίθηκε επίσης πως το χαράτσι δεν είναι τέλος αλλά φόρος που παραβιάζει τα δικαιώματα των ανθρώπων

ΑΓΡΟΤΕΣ Το ξανασκέφτονται μετά τα 7 μέτρα της κυβέρνησης


Επτά αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των αγροτών αποφασίστηκαν από τον πρωθυπουργό, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στον αγροτικό κόσμο και το στήσιμο των μπλόκων.


Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Προβλήματα στην καρδιά μπορεί να προκαλέσει η ζάχαρη σε μεγάλη ποσότητα

H μεγαλύτερη ποσότητα της ζάχαρης που εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό συνήθως προέρχεται από επεξεργασμένες τροφές όπως οι έτοιμες σάλτσες, το ψωμί και τα αναψυκτικά.

Ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ζάχαρης συνιστούν επιστήμονες στις ΗΠΑ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε μεγάλες ποσότητες δεν προκαλεί μόνο παχυσαρκία και διαβήτη, αλλά μπορεί να ευθύνεται ακόμη και για την εμφάνιση καρδιολογικών προβλημάτων.

Εμφύλιος στη ΝΔ για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας – Εκλεκτός ο Γιάννης Ιωαννίδης – Εκνευρισμός για τον "αντάρτη" Τζιτζικώστα

- Ο Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

- Πήρε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και "κατεβαίνει" απέναντι στον Απόστολο Τζιτζικώστα

- Εκνευρισμός στο Μέγαρο Μαξίμου για το "αντάρτικο" του νυν περιφερειάρχηΣτο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές ο Γιάννης Ιωαννίδης όπως αποκάλυψε με ακακοίνωσή του λίγο μετά τη μία το μεσημέρι

Φωτοβολταϊκά από ίνες ξύλου μπορούν να εκμηδενίσουν τον ανταγωνισμό


Δύο είναι οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση των φωτοβολταϊκών κυψελών: η υψηλή οπτική διαφάνεια για καλή μετάδοση της ηλιακής ακτινοβολίας και υψηλή διάχυση του φωτός, ώστε να αυξηθεί η απορρόφησή του.

Το χάπι της χρεοκοπίας χρυσώνουν οι Γερμανοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Λόγοι εθνικοί, συνδεόμενοι με την ανάγκη η καταστροφή στην Κεφαλονιά να αντιμετωπιστεί με εθνική ομοψυχία, επιβάλλουν να παρακάμψουμε μερικές πτυχές των δηλώσεων του κ. Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο νησί την Τετάρτη – αν και μέρος του περιεχομένου τους δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, ούτε όσον αφορά στην κεντρική παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε όσον αφορά στην παρουσία κάποιων κρατικών υπηρεσιών που ο πρόεδρος του κόμματος αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί, εξαίροντας τον «πολύτιμο» ρόλο τους.

Μαύρη μέρα για το Ευρωκοινοβούλιο. Hμέρα ντροπής για την Ελλάδα της παράδοσης και των αξιών.

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Η 4η Φεβρουαρίου 2014 καταγράφεται ως μια από τις χειρότερες μέρες στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τη μέρα αυτή πέρασε με μεγάλη πλειονοψηφία ψήφισμα υπέρ της επιβολής ως φυσιολογικής της νοοτροπίας και της ηθικής των ομοφυλοφίλων στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Η ίδια μέρα καταγράφεται ως ημέρα ντροπής για την Ελλάδα της παράδοσης και των αξιών, αφού ούτε ΕΝΑΣ από τους 22 ευρωβουλευτές της δεν βρέθηκε να καταψηφίσει το ψήφισμα!

Πρόταση για κατώτατο μισθό στα 604 ευρώ

Πρόταση για υπογραφή νέας Εθνικής Σύμβασης με την ΓΣΕΕ που θα προβλέπει τη μετατροπή της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών σε αύξηση μισθών κατά 3,1% για τους εργαζόμενους ανακοίνωσε χθες η ΕΣΕΕ, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Σεισμική δόνηση 4,2 Ρίχτερ στον Πατραϊκό κόλπο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον θαλάσσιο χώρο του Πατραϊκού κόλπου

Δημόσιοι υπάλληλοι με εφάπαξ - χρυσάφι και ρεκόρ στην Ελληνική Βουλή με 1.993 υπαλλήλους

- Αποδοχές - σκάνδαλο και χρυσά εφάπαξ στο Δημόσιο
- Ποιοι παίρνουν αποζημίωση ως και 180.000 ευρώ στο Δημόσιο εν μέσω κρίσης;
- Τριπλασιάστηκαν οι υπάλληλοι της Βουλής μέσα σε 20 χρόνια
- Διορισμοί και κανένας αξιοκρατικός διαγωνισμός για τις προσλήψεις