Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Καλλιεργήστε ξανά και ξανά φρέσκα κρεμμύδια χωρίς κόστος και κόπο

Πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε ξανά και ξανά φρέσκα κρεμμύδια τα οποία μόλις αγοράσατε, ώστε να τα χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας; Είναι πάρα πολύ απλό, όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια.

Η Αγία Γραφή δικαιώνει τους μεγάλους ανθρωπολόγους;

Άλλο ένα ακόμη δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας, όπως του «Βήματος», έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό το οποίο υποστηρίζαμε σε διάφορα άρθρα μας ότι η Αγία Γραφή –και δη η Παλαιά Διαθήκη- δεν χρονολογεί τον Αρχάνθρωπο-Αδάμ ως έχοντα ηλικία 4.000 χρόνια προ Χριστού, αλλά τον συγκεκριμένο Αδάμ που έβαλε ο Θεός στην περιοχή μεταξύ Τίγρητος και Ευφράτου ποταμού, στην Μεσοποταμία, όπου ήταν ο βιβλικός παράδεισος.

Εως τις 7 Φεβρουαρίου η νέα δήλωση αυθαιρέτων

Eκ νέου έως τις 7 Φεβρουάριου μπορούν να δηλώσουν το αυθαίρετό τους, χωρίς προσθετή οικονομική επιβάρυνση, όσοι είχαν υπαχθεί στο παρελθόν στο νόμο Παπακωνσταντίνου, και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές ή έχουν πληρώσει μόνο το παράβολο.

Επίθεση μυστήριο σε 54χρονο εισοδηματία

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονική επίθεση που έγινε χθες το πρωί σε βάρος 54χρονου εισοδηματία, ο οποίος είχε άγιο και παρότι πυροβολήθηκε στο πρόσωπο σχεδόν εξ επαφής, τραυματίστηκε χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Του Κώστα Καντούρη

ΟΑΣΘ Απειλεί με νέο χειρόφρενο

Με χειρόφρενο από τις αρχές Φεβρουαρίου απειλεί, εκ νέου, ο ΟΑΣΘ, σε περίπτωση που δεν του καταβληθούν τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 166 που οφείλει το κράτος στον οργανισμό.

Βλαστοκύτταρα: Απλά στη δημιουργία, σημαντικά στη θεραπεία καρκίνων

Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο από κύτταρα με συγκεκριμένο ρόλο

Τα βλαστοκύτταρα μπορούν δημιουργηθούν απλά με τη βύθιση των κυττάρων του αίματος σε οξύ, σύμφωνα με μία ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature.

Βίντεο-ΣΟΚ: Γιγάντιο κύμα παρασέρνει άνδρα στο θάνατο

Τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα λίγο πριν τον παρασύρει στον ωκεανό ένα τεράστιο κύμα καταγράφηκε σε βίντεο, στην περιοχή Onadarroa της βόρειας Ισπανίας.

Ο 43χρονος Σενεγαλέζος περπατούσε μόνος εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών στην προκυμαία την ώρα που τα κύματα άρχιζαν να περνούν πάνω από της.

Μάνατζερ Σουμάχερ: Πράγματι, βγαίνει από το κώμα

Την παραδοχή ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και ένα μήνα έκανε η μάνατζερ του, Ζαμπίνε Κεμ, μία μέρα μετά την διαρροή της πληροφορίας από γαλλική εφημερίδα.

Με μπλόκα σε δρόμους και σύνορα απειλούν φορτηγατζήδες

Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι φορτηγατζήδες εάν δεν ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι στα ξένα φορτηγά στις εισόδους της χώρας, αλλά και σε όλο το εθνικό δίκτυο.Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι «με την ανοχή της Πολιτείας οι ξένοι αυτοκινητιστές κανιβαλίζουν εις βάρος τους και κάθε ημέρα που περνάει η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη, αφού παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας «κλέβουν» τη δουλειά των Ελλήνων με αποτέλεσμα η ανεργία στον κλάδο να καλπάζει να ανέρχεται πλέον σε ποσοστά που αγγίζουν ακόμη και το 60%».

Σέρρες: Θα εισέπρατταν επίδομα με πλαστό έγγραφο

Εμφάνισαν αναπηρία «μαϊμού» με πλαστό πιστοποιητικό προσπαθώντας να εξασφαλίσουν οικονομική ενίσχυση που δεν δικαιούνταν από τον Δήμο Σερρών, δυο αδελφές οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες.

Διαχρονική η κοινοβουλευτική νομιμοποίηση της τρομοκρατίας


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Επειδή στο θέμα της τρομοκρατίας κυκλοφορεί πολλή υποκρισία, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι όλες αυτές τις δεκαετίες ξεκάθαρα και διαχρονικά κατά της τρομοκρατίας έχουν σταθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ.

Με ψήφο στη Βουλή, μόνο η Νέα Δημοκρατία.

Για όποιον σκέπτεται να διαφωνήσει θυμίζω τα ακόλουθα:

Χάος και έξι νεκροί από χιονοθύελλα στον αμερικανικό νότο

Χάος προκάλεσαν οι χιονοπτώσεις και ο παγετός που έπληξαν τον αμερικανικό νότο σήμερα, μια σπάνια χειμερινή καταιγίδα η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων, ανάγκασε πολλούς μαθητές να περάσουν τη νύχτα στις τάξεις των σχολείων τους και προκάλεσε προβλήματα στις μετακινήσεις σε διάφορες πολιτείες, περιλαμβανομένων εκατοντάδων ακυρώσεων πτήσεων στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου.

Κοινή Δήλωση Νίκου Χουντή, Νάντιας Βαλαβάνη, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Θεόδωρο Δρίτσα, για τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του ευρωβουλευτή Ότμαρ Κάρας.

Ερωτηματικά γεννούν οι ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί του κ. Κάρας σε βάρος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη συνεδρίαση της επιτροπής με την αντιπροσωπεία του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Παπαζάχος: Μπορούμε να προβλέψουμε που θα γίνουν σεισμοί την επόμενη δεκαετία

Την εκτίμηση ότι η επιστημονική κοινότητα έχει τη δυνατότητα να προβλέψει που θα γίνουν σεισμοί στα επόμενα 10 χρόνια έκανε ο Ομότιμος Καθηγητής Γεωφυσικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαζάχος.

Εφάπαξ στο Δημόσιο στις 24.000 ευρώ – Όλες οι αλλαγές και το “κούρεμα” που έρχεται

- 15% με 20% η μείωση του εφάπαξ για τους υπαλλήλους του Δημοσίου
- Παγώνει η καταβολή εφάπαξ μέχρι να έρθει η νέα υπουργική απόφαση
- Ως και 20.000 μπορούν να πάρουν αναδρομικά οι ένστολοι
- Πάνω από 30% η μείωση για τους υπαλλήλους των τραπεζών

Όλες οι ευκαιρίες απασχόλησης για 440.000 ανέργους

Οι τρεις πυλώνες του κυβερνητικού σχεδιασμού

Προγράμματα, που θα δημιουργήσουν 440.000 νέες θέσεις εργασίας ή κατάρτισης για νέους ή μακροχρόνια ανέργους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά από συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.