Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στόχος του δήμου είναι το σχέδιο να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2014. Σε ποια σημεία θα παρέχεται δωρεάν wifi σε δημότες και επισκέπτες

Στόχος του δήμου είναι το σχέδιο να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2014. Σε ποια σημεία θα παρέχεται δωρεάν wifi σε δημότες και επισκέπτες



της Κάτιας Γερακαρίτου

Ιδιωτικά παλάτια, ξεχασμένα κάστρα και διάσημα μουσεία

Έκθεση φωτογραφιών του Μάσιμο Λίστρι, στο Μουσείο Μπενάκη

Με κόμμα στις ευρωεκλογές οι κτηνοτρόφοι Θεσσαλίας

Στις ευρωεκλογές κατέρχονται οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας με δικό τους ψηφοδέλτιο, όπως ανακοίνωσαν στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες στον Τίρναβο.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΠΑ Διώκεται εφοριακός για ξέπλυμα

Εφοριακός, που διετέλεσε συνδικαλιστής, διώκεται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, καθώς στους λογαριασμούς του βρέθηκε ποσό 250.000 ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Του Κώστα Καντούρη

Νοικοκυριά σε απόγνωση

Στα πρόθυρα της οικονομικής ασφυξίας βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος των ελληνικών νοικοκυριών. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από την ετήσια τακτική έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας με τίτλο “Εισόδημα - Δαπάνες Νοικοκυριών”.

Του Κώστα Σιαμέλη

Βρέθηκε αρχαίο ψάρι με πόδια – Ο χαμένος σύνδεσμος στην ιστορία της εξέλιξης

Ως ενισχυμένα πτερύγια άρχισαν να εξελίσσονται τα πίσω πόδια, σύμφωνα με μελέτη τουπανεπιστημίου του Σικάγο που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences.

Η μελέτη βασίστηκε στην ανακάλυψη καλοδιατηρημένων απολιθωμάτων ενός προϊστορικού ζώου ηλικίας 375 εκατομμυρίων ετών, με την επιστημονική ονομασία Tiktaalik roseae.

Σαρώνει με θανάτους και σοβαρά κρούσματα η γρίπη στην Ελλάδα

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται και αυξάνεται διαρκώς η εποχική γρίπη στην Ελλάδα.
Τα στοιχεία αναδεικνύουν υψηλή επικινδυνότητα, καθώς έχουν καταγραφεί ήδη 14 θάνατοι!
Στο μεταξύ, μέχρι την Παρασκευή έχουν εμφανιστεί 53 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης έχουν νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Καναδάς: 30 αγνοούμενοι μετά την φωτιά σε οίκο ευγηρίας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ
Οι αρχές του Καναδά συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό 30 ανθρώπων, οι οποίοι αγνοούνται, μετά την τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη σε οίκο ευγηρίας.

Τη νύχτα που άνοιξαν οι ουρανοί, μαντρότοιχος έπεσε πάνω σε Ι.Χ.!

Πολλά προβλήματα προκάλεσε η νυχτερινή μπόρα που σάρωσε την Αττική

Πολλά προβλήματα προκάλεσε η νυχτερινή νεροποντή που σάρωσε την Αττική και η πυροσβεστική δέχθηκε 130 κλήσεις για άντληση υδάτων από διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας. Έγιναν επίσης 23 κλήσεις για κοπές δέντρων ενώ 28 συνεργεία του Πυροσβεστικού Σώματος με 45 πυροσβέστες έσπευσαν να συνδράμουν όπου υπήρχε ανάγκη.