Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πετώντας …σχεδόν στο έδαφος. Δείτε το βίντεο

To top 10 των χαμηλότερων διελεύσεων μαχητικών αεροσκαφών συνεχώς ανανεώνεται. Θα το διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Έχουν προστεθεί κι άλλοι πιλότοι μαχητικών οι οποίοι παίζουν ένα παιχνίδι με την …βαρτύτητα και τη ταχύτητα.

«ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑ ΤΟΥ 2014

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως γρήγορα άρχισαν να επιβεβαιώνονται οι φόβοι που εκφραστήκαν εδώ και λίγο καιρό ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να εκτονώσει την μεγάλη εσωτερική της κρίση με την εξαγωγής της στο εξωτερικό και στην περίπτωση αυτή ο καλύτερος αποδεκτής της οργής του Ερντογάν, που βλέπει παντού προδότες και συνωμότες, είναι η Ελλάδα που στενάζει κάτω από την μνημονιακή της προδοτική κατοχή.

Αίσιο τέλος για τους 52 επιβαίνοντες στο ρωσικό πλοίο στην Ανταρκτική

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η επιχείρηση διάσωσης των 52 επιβατών του ρωσικού πλοίου που είχε εγκλωβιστεί στους πάγους της Ανταρκτικής εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα.

Εικόνες - ΣΟΚ από τη φονική σύγκρουση λεωφορείου των ΚΤΕΛ με Ι.Χ.

Τραγωδία στην άσφαλτο. Στο 22 χλμ της εθνικής οδού Αντιρίου-Ιωαννίνων, στο Περιθώρι ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Αγρίνιο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Μαγνησία: 22χρονος "έσβησε" από εγκεφαλικό και χαρίζει ζωή σε 5 ανθρώπους

O άτυχος 22χρονος, γιoς γιατρού που κατοικούσε στη Ν.Αγχίαλο, το πρωί υπέκυψε σε βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε πάθει και οι γονείς του αποφάσισαν να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους μας, κάνοντας δωρεά των οργάνων του.

Εδεσαν επιβάτη αεροπλάνου γιατί ήθελε να καπνίσει

Στην απόφασή του να δέσει έναν Γερμανό επιβάτη, προχώρησε το προσωπικό ενός αεροπλάνου, γιατί προσπάθησε πολλάκις να ανάψει τσιγάρο εν ώρα πτήσης και έγινε βίαιος όταν το προσωπικό επιχείρησε να τον σταματήσει.

1540 Τηλεφωνικός αριθμός για την εξυπηρέτηση των αγροτών

Ολοκληρωμένο σύστημα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης αγροτών θέτει σε λειτουργία ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) από αύριο Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014.

Πήγε να σώσει τη μικρή κόρη του φίλου του ο Σουμάχερ;

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες γύρω από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο Γερμανός επτάκις πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, τραυματίστηκε στη προσπάθειά του να βοηθήσει τη μικρή κόρη ενός φίλου του.

Έντεκα λόγοι για να ταξιδέψετε το 2014



Αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός για μια μοναδική απόδραση; Μπορεί το 2013 να μας αποχαιρετά, το 2014 όμως έρχεται δυναμικά, δίνοντας μας άπειρες ευκαιρίες για ταξίδια!

Παράβολα τέλος... αλλά τα χρήματα θα πληρώνονται


Τα παράβολα όπως τα ξέρουμε παίρνουν τέλος από τα τέλη του Ιανουαρίου. Όλα πλέον, όπως έγινε και με τα τέλη κυκλοφορίαςθα γίνονται ηλεκτρονικά και μόνο με μια απόδειξη από τηντράπεζα ή τα ΕΛΤΑ

Τα ραντεβού με την εφορία το 2014 - Πότε θα κάνουμε φορολογική δήλωση

Όλες οι προθεσμίες

Τις προθεσμίες υποβολής όλων των δηλώσεων, των εκκαθαρίσεων καθώς και των δόσεών τους για το 2014 ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος θα ξεκινήσει στις 20 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2014.

Τρόμος στο Ελ Σαλβαδόρ: Εκκενώνονται περιοχές γύρω από το ηφαίστειο Τσαπαραστίκ

Οι αρχές του Ελ Σαλβαδόρ συνεχίζουν να εκκενώνουν τις περιοχές γύρω από το ηφαίστειο Τσαπαραστίκ στην ανατολική χώρα, απομακρύνοντας από αυτές εκατοντάδες κατοίκους, καθώς από το ηφαίστειο εξακολουθούν να εκλύονται τοξικά αέρια.

Μέθυσε και παρέσυρε στο θάνατο έξι ανθρώπους

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε την Πολωνία ανήμερα τηςΠρωτοχρονιάς. Μεθυσμένος οδηγός μπήκε σε πεζόδρομο και παρέσυρε με το αυτόκινητό του οκτώ ανθρώπους, ανάμεσά τους τρία παιδιά.

Ανοιχτές οι εφορίες για έκτακτες συναλλαγές

Ανοιχτές θα είναι τελικά σήμερα και αύριο, 2 και 3 Ιανουαρίου, οι εφορίες, οι οποίες θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι κλειστές.

Καναδάς: Δίδυμες με διαφορά... ενός χρόνου!

Μια 28χρονη γυναίκα από τον Καναδά γέννησε την Πρωτοχρονιά τα δίδυμα μωρά της με διαφορά μόλις λίγων λεπτών το ένα από το άλλο, αλλά σε δύο διαφορετικές χρονιές.

Η Ελλάδα στο «τιμόνι» της ΕΕ

Η Ελλάδα αναλαμβάνει από σήμερα και για τους επόμενους έξι μήνες την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για πέμπτη φορά από την ένταξή της στην ΕΕ.

4.000 απολύσεις στο Δημόσιο – Ξαφνικός θάνατος σε οργανισμούς στέλνει σπίτι τους τους εργαζόμενους

- Μέσα σε 15 ημέρες ανακοινώνονται λουκέτα σε φορείς τουΔημοσίου
- Μέχρι το Μάρτιο το πρώτο κύμα απολύσεων του 2014
- Στο στόχαστρο καθαρίστριες και φύλακες που θα αντικατασταθούν από ιδιωτικές εταιρείες
- Όσοι βγήκαν σε διαθεσιμότητα τον Ιούλιο κινδυνεύουν άμεσα με απόλυση