Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Παρίσι: Επτά οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου - Ένας αγνοούμενος

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε το κτίριο στο προάστιο Ροσνί-Σου-Μπουά του Παρισιού σκορπώντας τον θάνατο σε τουλάχιστον 7 άτομα μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά ενω ένας άνδρας εξακολουθεί να αγνοείται.Το τετραώροφο κτίριο κατέρρευσε σε προάστιο του Παρισιού χθες Κυριακή, ύστερα από έκρηξη που σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό μίας γυναίκας, ηλικίας περίπου 80 ετών, κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου στο ανατολικό προάστιο Ροσνί-Σου-Μπουά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μία μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, δύο ακόμη ενήλικες και ένα παιδί περίπου δέκα χρονών, είναι μεταξύ των νεκρών από την έκρηξη, ενώ 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά.

Χρησιμοποιώντας εκσκαφέα για να απομακρύνουν τα συντρίμμια από τον τόπο του δυστυχήματος, οι πυροσβέστες εξακολουθούν να αναζητούν έναν άνδρα περίπου 50 ετών, ο οποίος διέμενε στο ισόγειο του κτιρίου αλλά οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός είναι λιγοστές.

newsit