Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ενας καρμικός έρωτας -Εζησαν για 68 χρόνια μαζί, πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών [εικόνες]

Ο George και η Dorothy ήταν αχώριστοι, ο γάμος τους κράτησε 68 χρόνια και ούτε ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει καθώς άφησαν την τελευταία τους πνοή με διαφορά λίγων ωρών. H συνάντηση της Dorothy και του George ήταν σχεδόν καρμική καθώς όταν σκοτώθηκε ο Victor που ήταν ο πρώτος άντρας της Dorothy, o George που ήταν φίλος του της έστειλε ένα γράμμα για να να την παρηγορήσει για την απώλεια. Ο George και ο Victor πολεμούσαν μαζί κατά τη διάρκεια του B' παγκοσμίου πολέμου και ο δεύτερος σκοτώθηκε στον πόλεμο.

Πολύ σύντομα ο George Doughty, ταξίδεψε μέχρι την πόλη Stalybridge για να συναντήσει από κοντά την Dorothy. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σιδηροδρομικό σταθμό και επειδή δεν θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν ο ένας το άλλον, η Dorothy υποσχέθηκε να κρατάει ένα τριαντάφυλλο ενώ ο George κρατούσε μια εφημερίδα, από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ.


Το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους, τον Allan και τον Paul. Μετά το τέλος του πολέμου ο George επέστρεψε στην εργασία του ως αρτοποιός. Όταν αποσύρθηκε ο George, το ζευγάρι αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένειά του, στα δυο του παιδιά, στα πέντε του εγγόνια και στα δύο δισέγγονα του.



Μάλιστα το ζευγάρι είχε την ίδια επέτειο γάμου με τη Βασίλισσα της Αγγλίας και το 1997 γιόρτασαν τη χρυσή τους επέτειο στο Λονδίνο, στον κήπο της Βασίλισσας.


Στις 21 Μαΐου, ο George εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία, στις 24 Μαΐου εισήχθη και η Dorothy στο νοσοκομείο με έρπητα ζωστήρα που δεν της επέτρεπε να δει τον σύζυγο της. Άφησαν την τελευταία τους πνοή με διάστημα κάποιων ωρών.


Ο γιος τους Paul είπε«Ήταν παντρεμένοι για 68 χρόνια και ήταν πάντα μαζί, δεν πέρασαν χωριστά ούτε μια μέρα».Η κηδεία τους έγινε την περασμένη εβδομάδα και τα φέρετρα τους τοποθετήθηκαν δίπλα-δίπλα πάνω στα οποία τοποθετήθηκε μια εφημερίδα και ένα τριαντάφυλλο.