Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ Από περιορισμούς στην κυκλοφορία μέχρι κλείσιμο σχολείων

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι υπουργικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, καθώς και για τη δωρεάν παροχή ρεύματος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, για διπλάσιο αριθμό ημερών σε σχέση με τις ημέρες κατά τις οποίες εκδίδεται σύσταση για διακοπή της χρήσης τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων.

Επιμέλεια: Κώστας Σιαμέλης

Πώς θα φορολογηθούν εισοδήματα και ακίνητα το 2014

Ποιοι είναι οι ευνοημένοι και ποιοι οι χαμένοι από τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος. Αναλυτικά όλες οι αλλαγές που έρχονται

Σημαντικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος αλλά και στο συνταξιοδοτικό σύστημα φέρνει το 2014, καθώς τίθενται σε εφαρμογή διατάξεις που ψηφίστηκαν φέτος και τα προηγούμενα χρόνια.

Θεσσαλονίκη: Γκρέμισαν τους τοίχους για να κλέψουν... καλώδια!

Δύο αλλοδαποί, 21 ετών, συνελήφθησαν στην επαρχιακή οδό Αγίου Αθανασίου - Γέφυρας στη Θεσσαλονίκη, επειδή γκρέμιζαν τους τοίχους εγκαταλελειμμένου εργοστασίου και στη συνέχεια έκλεβαν τα σίδερα και τα καλώδια που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Δύο εργάσιμες για να πληρώσουμε μαζεμένα φόρους και τέλη

Μέσα στις δυο επόμενες εργάσιμες μέρες οι Έλληνες πρέπει τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος αν δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με τα βαριά πρόστιμα της εφορίας.
Χαράτσι, οι δόσεις του ΦΑΠ, τα τέλη κυκλοφορίας και η δόση για το φόρο εισοδήματος, πρέπει να πληρωθούν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου.