Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε αυτό εκπληκτικό βίντεο με τα ιπτάμενα δελφίνια


Σέρρες: Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ

Στις φλόγες τυλίχθηκε αργά το απόγευμα το εργοστάσιο γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Επί τόπου βρίσκονται 13 πυροσβεστικά οχήματα από το νομό Σερρών, με 35 πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τη φωτιά, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης της συμμετέχουν και υδροφόρες των δήμων του νομού.

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Reuters σε ένα εκπληκτικό βίντεο

Όλος ο κόσμος, από τα μεγάλα γεγονότα μέχρι τις μικρές στιγμές, σε 3 λεπτά

Από τα μεγάλα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας σκηνής, μέχρι τη συγκλονιστική καθημερινότητα στη γωνία του δρόμου, το Reuters παρουσιάζει τις καλύτερες εικόνες της χρονιάς, που φεύγει, από το παγκόσμιο δίκτυο των φωτογράφων του.

Συνελήφθη για μίζα ο πρόεδρος του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»

Με την κατηγορία του εκβιασμού συνελήφθη λίγο μετά τις δύο σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», Χάρης Τομπούλογλου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, απαίτησε από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της με το νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Κρήτη: Αυτοκτονία στη μέση του δρόμου - Οι οδηγοί τον έβλεπαν να δίνει τέλος στη ζωή του!

Συγκλονίζει τα Χανιά η αυτοκτονία του άντρα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, μπροστά σε δεκάδες περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς...

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ένας άντρας ηλικίας περίπου 80 ετών στα Χανιά. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 80χρονος κινούνταν πεζός στην περιοχή των Κατσιφαριανών όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει στρέφοντας ένα πιστόλι στον εαυτό του.

Ποντιακά Κάλαντα από την Βυζαντινή χορωδία Θεσσαλονίκης


Ευχές από την cosmos Επικοινωνία


Κυβερνήσεις γυναικών σε Γερμανία και Αυστρία


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, αλλά η Γερμανία διαθέτει από την περασμένη εβδομάδα «κυβέρνηση γυναικών».

Η Άγκελα Μέρκελ εξελέγη για τρίτη συνεχή θητεία καγκελάριος, εξασφαλίζοντας 462 ψήφους έναντι 150 αρνητικών και αποχών, ενώ δυο μέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει και τα ονόματα δύο γυναικών υπουργών και δύο υφυπουργών από το κόμμα της – σε σημαντικά υπουργεία και ενώ το CDU έλαβε πέντε υπουργεία:

Υπουργός διαμαρτύρεται μέσω ευχών για την μετατροπή Ναού σε τζαμί



ΚείμενοΛουδάρος Ανδρέας

Έναν ξεχωριστό τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την μετατροπή του Ναού της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντος σε τέμενος επέλεξε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων

Συνολικά 2,650 δισ. ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες πάσης φύσεως ακινήτων μέσα στο 2014 και κάθε χρόνο - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που ψηφίστηκε από τη Βουλή.