Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ένας Αμερικανός στο Άγιον Όρος. Οδοιπορικό γεμάτο εκπλήξεις. Δείτε το βίντεο


ΕΦΕΤ Πρόστιμα για το άλογο στους φοιτητές

Πρόστιμα συνολικού ύψους 446.000 ευρώ, τα οποία επέβαλε τον Νοέμβριο σε 60 επιχειρήσεις τροφίμων, δημοσιοποίησε χθες ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Του Νίκου Ηλιάδη

Αντλίες θερμότητας με φωτοβολταϊκά η βέλτιστη οικονομική και περιβαλλοντική λύση για θέρμανση


του Τάκη Γρηγορίου
Αυτές τις ημέρες το υπουργείο Περιβάλλοντος εξετάζει την περίπτωση προώθησης νομοθεσίας για το net-metering, δηλαδή την εγκατάσταση ενός μικρού συστήματος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (π.χ ενός φ/β ή μικρής ανεμογεννήτριας) για ιδιοκατανάλωση.

Προς εργαζομένους του «Ερρίκος Ντυνάν»: Ιδού τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Επειδή πολλά και πολύ παχιά λόγια ακούγονται υπέρ του χειμαζόμενου ελληνικού λαού και υπέρ των εργαζομένων που δουλεύουν απλήρωτοι, αξίζει νομίζω να αναδειχθεί μία περίπτωση, προς ενημέρωση τόσο των άμεσα ενδιαφερομένων, όσο και των υπολοίπων Ελλήνων που θα μπορούσαν να βρεθούν στη θέση των συγκεκριμένων εργαζομένων.

Βγάζει νύχια η εφορία κι αρπάζει σπίτια και μισθούς – Χωρίς ειδοποίηση η κατάσχεση καταθέσεων - Τσουχτερά πρόστιμα έως 30% για ληξιπρόθεσμες οφειλές

- Στα χέρια του Χάρη Θεοχάρη σπίτια, καταθέσεις και μισθοί όσων χρωστούν στο Δημόσιο
- Πρόστιμο 10% για ληξιπρόθεσμη οφειλή δυο μηνών, μέχρι 30% για χρέη δυο χρόνων
- Θα επιβάλλονται και τόκοι, τους οποίους θα αποφασίσει ο γγ Εσόδων!
- Απλή ειδοποίηση και προθεσμία 30 ημερών πριν τονπλειστηριασμό
- Όλες οι αλλαγές στο ποινολόγιο της εφορίας που «κρύφτηκε» στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς

ΛΟΝΔΙΝΟ Τουλάχιστον 80 οι τραυματίες από κατάρρευση οροφής στο Apollo

Τουλάχιστον 80 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση της οροφής του γνωστού θεάτρου Apollo στο Λονδίνο, εν μέσω μιας παράστασης, ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.


«Ένα τμήμα της οροφής του θεάτρου κατέρρευσε με αποτέλεσμα κομμάτια αυτής να πέσουν πάνω στο κοινό που εκείνη την ώρα παρακολουθούσε την παράσταση», δήλωσε ο πυροσβέστης Νικ Χάρντινγκ.

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε και ποιοι θα το πάρουν

Ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί του Δημοσίου και συνταξιούχοι όλων των ταμείων δεν λαμβάνουν πλέον δώρο Χριστουγέννων
Δώρο Χριστουγέννων για το 2013 παίρνουν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα. Ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί του Δημοσίου και συνταξιούχοι όλων των ταμείων δεν λαμβάνουν πλέον δώρο Χριστουγέννων.

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάζεται βιοκλιματικό σχολείο στις Συκιές

Βιοκλιματική αρχιτεκτονική για τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση πόρων είναι το βασικό χαρακτηριστικό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών, του πρώτου βιοκλιματικού σχολείου, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, το οποίο εγκαινιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα.