Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η καλή είδηση της ημέρας: Δε θα δηλώνονται τα ανείσπρακτα ενοίκια – Στουρνάρας σε βουλευτές: Φέρτε ισοδύναμα για τα ξενοίκιαστα ακίνητα

- Οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα ενοίκια που δεν έχουν εισπράξει από «κλειστά» διαμερίσματα
- Ο Στουρνάρας πετάει το μπαλάκι στους βουλευτές για τα ξενοίκιαστα ακίνητα: Αν θέλετε αλλαγές, βρείτε μου ισοδύναμα
- «Παραμύθια της Χαλιμάς» πως ο Τόμσεν ζήτησε νέα μέτρα
- Ηρώδη χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών ο πρόεδρος των πολυτέκνων
- Στέλνεις τους ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ, του είπε!
- Την Παρασκευή ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

Ιταλίδα 110 ετών χαρίζει τη σύνταξή της στο κόμμα του Μπερλουσκόνι

Η Νικολίνα Κάπρα πήρε την απόφαση να δωρίσει τη σύνταξή της, 550 ευρώ, στο Forza Italia όταν έμαθε πως ο Ιταλός πρωθυπουργός θα καταργήσει την κρατική χρηματοδότηση στα πολιτικά κόμματα.Μία Ιταλίδα 110 ετών θέλει να δωρίσει ολόκληρη τη σύνταξή της στο συντηρητικό κόμμα Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Προσοχή! Ακόμα και τα λεπτά έχουν σημασία στον υπολογισμό της σύνταξης - Παραδείγματα


Ιδιαίτερα προσεχτικοί με την ακριβή ημερομηνία συμπλήρωσης της ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, θα πρέπει να είναι οιασφαλισμένοι του ΙΚΑ, ώστε να μην κινδυνεύσουν να χάσουν μέρος της σύνταξης ή να συνταξιοδοτηθούν με μεγαλύτερο όριο ηλικίας.Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για τον υπολογισμό του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση λαμβάνεται υπόψη και η ημερομηνία γέννησης του ασφαλισμένου.

Κέντρο εκπαίδευσης, στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης στην Ελλάδα

Σε σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης, στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης, σε ευρωπαϊκό επίπεδο,αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς  φιλοξενεί ,  για πρώτη φορά, τον κύκλο μαθημάτων για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος  Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης!
Τα μαθήματα του πρώτου κύκλου, για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος  Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης  , πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη ( 2-4 Δεκεμβρίου ), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας  Σπονδυλικής Στήλης (Eurospine Foundation) και τηn συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης.

Από κόσκινο τα προνοιακά επιδόματα σε έχοντες, επιτήδειους και... νεκρούς

ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων με συντάξεις που ξεπερνούν ακόμα και τα 1.500 ευρώ τον μήνα αποκαλύπτουν τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Αφορολόγητο παραμένει το εφάπαξ

Οπισθεν ολοταχώς έκανε το οικονομικό επιτελείο εγκαταλείποντας το σχέδιο φορολόγησης του εφάπαξ με συντελεστές από 10% έως και 45%, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Τα 27 πιο εντυπωσιακά μέρη στον κόσμο


Θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό


Από την Αλάσκα μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και από τις ΗΠΑ μέχρι την Ρωσία δείτε τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς - Λίμνες, ηφαίστεια, παραλίες και όρη που περιμένουν να τα επισκεφτείτε

Απίστευτο δυστύχημα – Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” στον τοίχο σπιτιού (φωτό)

Ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία, χαροπαλεύει το ζευγάρι που έμενε στο σπίτι που “καρφώθηκε” το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Οι πυροσβέστες που βρέθηκαν πρώτοι στον τόπο, δεν πίστευαν στα μάτια τους...