Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Συναρπαστικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν την ίδια περίπου ώρα [εικόνες]

Μπορεί να πιστεύετε στον συγχρονισμό (ότι δύο ή περισσότερα γεγονότα σχετίζονται) ή μπορείτε να πείτε ότι είναι απλώς καθαρές συμπτώσεις. Όμως, τα ακόλουθα 18 παραδείγματα βάζουν ιστορικά γεγονότα, στιγμές και ανθρώπους από όλον το κόσμου, σε μια αφυπνιστική προοπτική.

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης – Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Αύριο ξεκινά και η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ, που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού, για την προώθηση τηςαπασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του σε δημόσιους φορείς (επιβλέποντες φορείς).

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη στις φυλακές Κορυδαλλού

- Η κα Βίκυ Σταμάτη νοσηλεύεται στο Θριάσειο μετά από κατάποση πολλών υπνωτικών χαπιών
- Ο λόγος της απόπειρας αυτοκτονίας ήταν η μεταφορά της από τον Κορυδαλλό στις φυλακές της Θήβας
- Η σύζυγος του κ. Τσοχατζοπουλου νοσηλευόταν μέχρι πρότεινος στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, η κα Βίκυ Σταμάτη που βρισκόταν στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Επίσχεση Εργασίας Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ. Χωρίς αστικά αύριο

Ανακοίνωση του ΟΑΣΘ
"Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.) βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Παρασκευή 6.12.2013 δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες της πόλης.

ΑΔΕΛΦΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗ Αθωώθηκαν για την αναφορά Τρεμόπουλου

Αθωώθηκαν χθες από το τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι αδελφοί Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης, που παραπέμφθηκαν σε δίκη για ψευδή βεβαίωση, ύστερα από σχετική αναφορά τού πρώην νομαρχιακού συμβούλου Μιχάλη Τρεμόπουλου.

Ξετρυπώστε την «κρυμμένη» αντιβίωση!

Της Μαρίας Γκέκα -
 Το μεγάλο κίνδυνο να επιστρέψουν οι Έλληνες στην εποχή που απλές λοιμώξεις οδηγούσαν στο θάνατο, εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης αντιβιοτικών, επισημαίνει η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

ΔΑΚΕ Ι.Τ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ … “ΚΑΡΒΟΥΝΟ”!!!


ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ..


Άλλος ένας αντιαναπτυξιακός προϋπολογισμός, ο οποίος αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων βρίσκεται υπο ψήφιση στη Βουλή με τον οποίο η Κυβέρνηση επιδιώκει την δημιουργία δημοσιονομικού πλεονάσματος.

Κανείς δεν θα ήταν αντίθετος σ’ αυτό το επιδιωκόμενο πλεόνασμα του προϋπολογισμού εάν αυτό δεν “χτιζόταν” πάνω στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ.

Στις 23 Δεκεμβρίου η καταβολή συντάξεων του Δημοσίου

Στις 23 Δεκεμβρίου 2013, αντί στις 30 Δεκεμβρίου όπως προβλέπεται, θα καταβληθούν οι συντάξεις μηνός Ιανουαρίου 2014, στους συνταξιούχους του Δημοσίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις λίστες διαθεσιμότητας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εντολή να ερευνηθούν οι καταγγελίες των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου της Αθήνας σχετικά με παρατυπίες στις λίστες διαθεσιμότητας που κατάρτισε το υπουργείο Παιδείας έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Έφοδος στις οικίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Δελτίο τύπου
Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

Ο πορφυρός μανδύας του πρύτανη και η Έκθεση PISA για την εκπαίδευση


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Οργή, θλίψη και απογοήτευση προκαλεί το γεγονός ότι στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα θεωρείται φυσιολογικό να συζητούμε αν ορθώς ή όχι ένας πρύτανης επιλέγει να κάνει επίδειξη των υποκριτικών του ικανοτήτων στην Πόλη του Φωτός, τυλιγμένος σε έναν κόκκινο μανδύα, την ώρα που το πανεπιστήμιό του παραμένει κλειστό επί τρεις μήνες και οι φοιτητές του κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνό τους, με τους χειμαζόμενους από την κρίση γονείς τους να πληρώνουν άνευ ανταλλάγματος ενοίκια, τροφεία και ένα σωρό άλλα έξοδα. 

Την Κυριακή η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Βόλβης

Στο Δημοτικό Κατάστημα Σταυρού θα πραγματοποιηθεί
η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα


Η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σταυρού (αίθουσα ΚΑΠΗ).

Η μεγάλη ληστεία στην τσέπη μας – Ποιοι και πως διπλασιάζουν τις τιμές


- Πως τα φρούτα εποχής αυξάνονται ως και 180%

- Οι μεσάζοντες παίρνουν το πορτοκάλι 0,30 ευρώ στο χωράφι και το πωλούν 0,75 ευρώ

- Το μήλο πωλείται από τον αγρότη 0,65 ευρώ και ο καταναλωτής το αγοράζει 1,50 ευρώ!

- Τα καρτέλ λύνουν και δένουν στην πλάτη του καταναλωτήΠως γίνεται στην τομάτα, για παράδειγμα ο παραγωγός να βγάζει 63 λεπτά και οι ενδιάμεσοι ένα ευρώ;

ΠΡΟΣΟΧΗ:Χάκερς έκλεψαν 2 εκατ. κωδικούς από Facebook,Gmail και Twitter

Δύο εκατομμύρια κωδικούς χρηστών του Facebook, του Gmail, του Twitter και άλλων δημοφιλών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης διέρρευσαν χάκερς, σε μία από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκαν πρώην περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και έξι μέλη δημαρχιακής επιτροπής για τον αποκλεισμό λεωφορειούχου

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας, τρεις πρώην αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης και τρεις δημοτικοί υπάλληλοι, που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος.

Θεσσαλονίκη: Κινδύνευσε μία οικογένεια να καεί σε σπίτι χωρίς ρεύμα

Παρ' ολίγον τραγωδία να εξελιχθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη όπου μία οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κινδύνευσε να καεί στην μονοκατοικία όπου διαμένουν η οποία δεν είχε ρεύμα.