Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σε διαθεσιμότητα οι διοικητικοί που έχουν τεθεί σε αργία

Δήλωση του υπουργού Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλου

Νομοθετική ρύθμιση ώστε οι διοικητικοί υπάλληλοι που έχουν ήδη παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και έχουν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία να τεθούν σε διαθεσιμότητα και ισάριθμοι συνάδελφοί τους που είναι σε διαθεσιμότητα να επιστρέψουν στην εργασία τους προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Έκρυβαν τα ποτά σε καυσόξυλα

Παράνομη επιχείρηση διακίνησης και παρασκευής αλκοολούχων ποτών, σε χαμηλότερες τιμές απ’ αυτές της αγοράς, κατηγορούνται ότι έστησαν έξι άτομα που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη ύστερα από έφοδο των αστυνομικών του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων σε αποθήκη στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης.

Του Κώστα Καντούρη

Φθηνή ασύρματη συσκευή εκμεταλλεύεται ενέργεια από Wifi, μικροκύματα

Στο περιβάλλον μας βρίσκεται άφθονη αόρατη και μέχρι τώρα αναξιοποίητη ενέργεια υπό τη μορφή μικροκυμάτων και ραδιοκυμάτων Wifi.

Μια νέα συσκευή συγκομιδής ενέργειας που αναπτύσσουν στο Πανεπιστήμιο Ντιουκ έχει τη δυνατότητα να συλλέγει και να μετατρέπει τα μικροκύματα σε άμεσα διαθέσιμο προς χρήση ηλεκτρικό ρεύμα που μπορεί να φορτίσει μικρές ηλεκτρονικές συσκευές.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ Εννέα παρατάξεις, 420 υποψήφιοι στην Κ. Μακεδονία

Σε θέσεις μάχης έχουν μπει εννέα παρατάξεις με 420 υποψήφιους, που θα διεκδικήσουν τις ψήφους των 17.883 διπλωματούχων μηχανικών της Κεντρικής Μακεδονίας για τις συνολικά 60 έδρες της αντιπροσωπείας του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ (ΤΕΕ/ΤΚΜ), στις εκλογές της Κυριακής 24 Νοεμβρίου.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Δις ισόβια σε τραπεζικό υπάλληλο

Πρωτοφανή σε αυστηρότητα ποινή δις ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε σε τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση 1,7 εκατομμυρίων ευρώ στην υπηρεσία του και για πλαστογραφία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών.

Του Κώστα Καντούρη

Θράκη: ''Δολοφόνησε τον άντρα της και παίρνει σύνταξη χηρείας''!

Οργή και έκπληξη προκάλεσε στους συγγενείς ενός θανόντος που δολοφονήθηκε άγρια από την ίδια της σύζυγό του η πληροφορία πως αυτή, παρά το γεγονός πως έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, λαμβάνει τη σύνταξη χηρείας.

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Λετονία: 52 οι νεκροί από την κατάρρευση οροφής σε σούπερ μάρκετ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λετονία μετά την κατάρρευση οροφής ενός σούπερ μάρκετ σε προάστιο της Ρίγας όπου τουλάχιστον 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους."Ο τελευταίος απολογισμός είναι 52 νεκροί. Η σορός ενός νέου θύματος ανασύρθηκε από τα ερείπια νωρίς σήμερα το πρωί", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για νέες συκοφαντίες

 Γραφείο Τύπου

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την νέα άθλια προσπάθεια κατασυκοφάντησής της από το καθεστώς και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ. Το πρόσωπο που εμφανίζεται ως... "πυρηνάρχης Πειραιά" δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ιεραρχία του κόμματός μας.

Νεκρές δύο γυναίκες από τον κατακλυσμό στη Ρόδο

Δύο χαμένες ανθρώπινες ζωές είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της πρωτοφανούς θεομηνίας που έπληξε τη Ρόδο. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί τμήματα του νησιού, στο οποίο έχει ήδη μεταβεί super puma με δεκαμελή ομάδα διασωστών.

ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ, ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

* ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ BLOGGERS 
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν κάνουν τον κόπο να φιλοξενήσουν τις απαντήσεις μου σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό που έδειξαν να με λασπολογήσουν, οπότε ο μόνος δρόμος είναι η ελεύθερη φωνή των Ελλήνων ιστολόγων. 


AgiosPantelehmwn2
Προς όλους τους πρασινοκόκκινους  υπαλλήλους που υπηρετούν το ψέμα, την λάσπη και τα “φράγκα”. Όμως πριν απο όλα οφείλω να ξεκαθαρίσω  αυτά που λέγονται, όχι για να αποποιηθώ των ευθυνών μου, αλλά για να επιμερίσω και να απονείμω  την επιτυχία της ΔΡΑΣΗΣ των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα σε ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μου. Ήταν και είναι τιμή για εμένα, που βρέθηκα με ανθρώπους που δεν “κότεψαν”, δεν φοβήθηκαν, δεν τρομοκρατήθηκαν, αλλά όλοι μαζί, μια ομάδα 10 ανθρώπων, στήσαμε αυτό που όλοι ξέρετε.

Γρεβενά: Συγκίνηση για τον θάνατο της γηραιότερης Ελληνίδας που ζούσε στην Τσεχία!


Η Ευαγγελία Καράσοβα εγκαταστάθηκε στην Τσεχοσλοβακία μετά τον εμφύλιο πόλεμο - Ποτέ δεν έπαψε να μιλάει την μητρική της γλώσσα...

Η πιο γηραιά γυναίκα της Τσεχίας μέλος της ελληνικής κοινότητας στη χώρα, η Ευαγγελία Καράσοβα, που γεννήθηκε το 1904 στην Ελλάδα, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 109 ετών στο νοσοκομείο της πόλης Κρνόβ στα βορειοανατολικά της χώρας, από πνευμονία, ανακοίνωσε η οικογένεια της.

Ατύχημα με αναπτήρα η αιτία θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πολίχνη

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η αιτία
 θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού
 στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης
δεν ήταν οι αναθυμιάσεις από το τζάκι
όπως έδειχναν τα πρώτα στοιχεία, αλλά
όπως διαπιστώθηκε, από ατύχημα με
 αναπτήρα που προκάλεσε η
ηλικιωμένη γυναίκα που έπασχε από
αλτσχαϊμερ.

7 εφευρέτες που πέθαναν εξαιτίας των εφευρέσεων τους!

Εκεί που η έννοια "τραγική ειρωνεία" βρίσκει απόλυτη εφαρμογή.



1. FRANZ REICHELT
Στις 4 Φεβρουαρίου 1912 ο Αυστριακός ράφτης ανέβηκε στον πύργο του Άιφελ με ένα κοστούμι δικής του... κοπής, προκειμένου να αποδείξει ότι θα μπορούσε να δώσει στους ανθρώπους φτερά...

Ρόδος: Τραγωδία με μια νεκρή και δύο αγνοούμενους από την κακοκαιρία

Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει πλέον η κατάσταση στη Ρόδο καθώς εκτός από τους δύο αγνοούμενους, η αναζήτηση των οποίων συνεχίζεται χωρίς αποτέλεσμα, νεκρή εντοπίστηκε μια 40χρονη γυναίκα σε κοίτη χειμάρρου.