Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κόσμος: Η εβδομάδα μέσα από φωτογραφίες













Τα γεγονότα της εβδομάδας μέσα από εικόνες

ΕΕ Ιατρική φροντίδα χωρίς σύνορα

Ένας ηλικιωμένος Έλληνας που πάσχει από διαβήτη πήρε μαζί του ιατρικές συνταγές σε ένα ταξίδι του στην Ιταλία. Άραγε όμως ο εκεί φαρμακοποιός θα δεχτεί τη συνταγή; Μια Πολωνή θα ήθελε να υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο στη χώρα όπου ζουν και εργάζονται τα εγγόνια της, αλλά πώς θα το οργανώσει αυτό από την Πολωνία; Ένας Πορτογάλος επιθυμεί να υποβληθεί σε εγχείρηση καταρράκτη από έναν ειδικό γιατρό στην Ισπανία, αλλά θα του επιστραφούν τα ιατρικά έξοδα;

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

Τριπλός ήλιος στον ουρανό


Ένα σπάνιο φαινόμενο εμφανίστηκε στον ουρανό στην περιοχή περιοχή Chifeng, στα βόρεια της Κίνας και άφησε άφωνους όλους τους επιστήμονες. Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά τρεις Ήλιοι σε μια σπάνια ουράνια ψευδαίσθηση έλαμψαν πάνω από την μογγολική περιοχή την Παρασκευή το πρωί. 

Η κόρη που έθαψε τους γονείς της πριν 20 χρόνια και το σατανικό της σχέδιο !

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε θαμμένο στην αυλή του σπιτιού τους, συνελήφθη ως ύποπτη για το φόνο τους.
Η 55χρονη Σούζαν Έντουαρτς και ο 57χρονος σύζυγός της Κρίστοφερ, συνελήφθησαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, την περασμένη Τετάρτη.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 8 πιο ασυνήθιστα τούνελ στον κόσμο

Τα τούνελ είναι συνήθως ανθρώπινα δημιουργήματα που περνούν μέσα από βουνά και... 

Δείτε την παρακάτω λίστα: 1. The Tower Tunnel,Ιαπωνία

Ο 5ος,6ος και 7ος όροφος του 16όροφου κτιρίου στην Οσάκα τη Ιαπωνίας έχουν χρησιμοποιηθεί ως αυτοκινητόδρομος ,ύστερα από συμφωνία του ιδιοκτήτη με την Ιαπωνική κυβέρνηση.
Η σήραγγα δεν έχεται σε επαφή με το κτίριο. Ο αυτοκινητόδρομος είναι έτσι φτιαγμένος ώστε το κτίριο να προστατεύεται από τους θορύβους και τους κραδασμούς 

Άλλος ένας νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή της Τρίπολης

Σε τραγωδία κατέληξε άλλο ένα κυνήγι για αγριογούρουνο, αυτή τη φορά στη Γορτυνία, με τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 63χρονου κυνηγού.
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη θέση Αράχωβα, κοντά στο χωριό Ράφτη Γορτυνίας, όταν ένας 25χρονος κυνηγός πυροβόλησε στα τυφλά, νομίζοντας πως πρόκειται για αγριογούρουνο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 63χρονο.