Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή

Τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας , περιμένουμε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013.Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Εκλεψαν συσκευή με ραδιενέργεια και κινδυνεύουν


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, η οποία ενημερώθηκε σήμερα σχετικά με την κλοπή μιας συσκευής που χρησιμοποιείται για μετρήσεις εδαφικής σύστασης και η οποία περιέχει δύο ραδιενεργές πηγές.

Ο Δικέφαλος και πάλι στα περιπτερα

 Στα περίπτερα και πάλι η ιστορική εφημερίδα της ΑΕΚ, Δικέφαλος, που είναι ταυτισμένη με την ιστορία της θρυλικής ομάδας. Ανανεωμένη, πλούσια, έγκυρη καλύπτει με  ένα επιτελείο έμπειρων δημοσιογράφων, όλα τα δρώμενα στον αθλητικό χώρο δίνοντας έμφαση στο ποδόσφαιρο.

Εντάλματα σύλληψης για αρχαιοκάπηλους διεθνούς φήμης

Διεθνή εντάλματα σύλληψης για την προσαγωγή ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης δύο εκπροσώπων ξένων εταιρειών, που διακίνησαν σπάνιο αρχαίο ελληνικό νόμισμα μεγάλης αξίας, εξέδωσε χθες η ανακρίτρια Σερρών.

Του Κώστα Καντούρη

Συνελήφθη για δωροδοκία προϊσταμένη της Δ' ΔΟΥ Αθηνών

Συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 61χρονη ημεδαπή, Προϊσταμένη Τμήματος της Δ' Δ.Ο.Υ. της Αθήνας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

Μικρούς και μεγάλους ταλαιπωρούν οι ιώσεις του αναπνευστικού

Την εμφάνισή τους έχουν κάνει το τελευταίο διάσημα οι ιώσεις του αναπνευστικού στη Θεσσαλονίκη. Πυρετός, καταρροή και πονόλαιμος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους, τα οποία ρίχνουν στο κρεβάτι για τουλάχιστον 2 - 3 ημέρες τους ασθενείς.

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

Ορεστιάδα: Σύλληψη τριών Βούλγαρων διακινητών λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης (στο ύψος της Ορεστιάδας και στον κόμβο Σοφικού), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακή Φύλαξης Ορεστιάδας και της Ειδικής Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 23, 24 και 50 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Στουρνάρας: Ελάχιστη η επιβάρυνση στα αγροτεμάχια

Στουρνάρας: Ελάχιστη η επιβάρυνση στα αγροτεμάχια

«ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ»
«Η Ελλάδα έχει πλεόνασμα 4,5% το 2013 και ενδεχομένως περισσότερο από 6% το 2014. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μαξίμου, μετά τη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο. Τα μέτρα που θα ληφθούν, θα είναι διαρθρωτικά, τόνισε ο κ. Στουρνάρας.

Η Χρυσή Αυγή για την τροπολογία περί κατάργησης της χρηματοδότησης της

Γραφείο Τύπου
 Όταν η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχέδιο νόμου για την κατάργηση της χρηματοδότησης όλων των κομμάτων, μας είπαν πως κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο SCOOTERFESTIVAL στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων του 2ου  SCOOTERFESTIVAL στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι. Πλήθος επισκεπτών είχαν την ευκαιρία να δουν ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί σεScooter, παπιά, ATV και πολλές μοτοσυκλέτες. Παράλληλα events με πολλή μουσική, κέφι αλλά και αδρεναλίνη (γύρος του θανάτου) δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα που πραγματικά την απόλαυσαν οι επισκέπτες. Σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση η ΥΑΜΑΗΑ παρουσίασε τη νέα της μοτοσυκλέτα ΜΤ-Ο9.

Επαναστατική αρθροπλαστική σε γόνατο και ισχίο

Αυθημερόν στο σπίτι τους επιστρέφουν πλέον όσοι υποβάλλονται σε ολική αρθροπλαστική γόνατος ή ισχίου σε πολλά νοσοκομεία στις ΗΠΑ!

Η επαναστατική αυτή εξέλιξη, που οφείλεται στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική και στον συνδυασμό που προσφέρει η ανάπτυξη της αναισθησιολογίας και της φαρμακολογίας ,παρουσιάστηκε σε διεθνές συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Νεα Υόρκη 4με 6 Οκτωβρίου..

Αυτές είναι οι 11 τροφές που προστατεύουν από τον καρκίνο. Δείτε την λίστα

Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» για την αποτροπή αρκετών μορφών καρκίνου, καθώς σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Διεθνούς Eνωσης Κατά του Καρκίνου, οι μισοί τύποι της επάρατης νόσου μπορούν να προληφθούν με το σωστό διαιτολόγιο.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε απολυμένη της ΕΤ3

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες βράδυ απολυμένη εργαζόμενη του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.
Πρόκειται για διοικητική υπάλληλο η οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση.

Ο «μοναχικός» εξωπλανήτης που εντυπωσίασε τους αστρονόμους

(φωτογραφία αρχείου)ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΕΡΙ
Έναν πλανήτη που βρίσκεται έξω από το ηλιακό σύστημα και δεν είναι σε τροχιά γύρω από κάποιο αστέρι εντόπισαν οι αστρονόμοι.

Λίστα Λαγκάρντ: Ο χρόνος (για το ΣΔΟΕ) έχει τελειώσει…


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η απάντηση του υπουργείου των Οικονομικών σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» (που στηρίχθηκε σε έγγραφο του ΣΔΟΕ και σχετική ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης εφοριακών που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ), αποτελεί προσωρινή λήξη συναγερμού.

Πάνω από 130 επενδυτικές προτάσεις, ύψους 700 εκατ. ευρώ κατατέθηκαν στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης

Πάνω από τα 700 εκατ. ευρώ είναι το ύψος των 130 επενδυτικών προτάσεων από τη βόρεια Ελλάδα, που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής προς έλεγχο στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Γρίφος τα κριτήρια για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης

Εντός της εβδομάδας η απόφαση
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης (15 Οκτωβρίου), αδιευκρίνιστο παραμένει ποιοι και πώς θα πάρουν το επίδομα, ενώ οι πρατηριούχοι απειλούν ότι δεν θα διαθέσουν το καύσιμο στην αγορά.

Προς απόλυση 5.000 διάθεσιμοι δημόσιοι υπάλληλοι

Οι δανειστές αξιώνουν να αποχωρήσει το 40% των εργαζομένων που εντάσσονται στη λίστα της κινητικότητας-διαθεσιμότητας

Να τεθούν υποχρεωτικά εκτός Δημοσίου τέσσερις στους δέκα υπαλλήλους που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας ζητά η τρόικα.

Γκάλης, Γιαννάκης τραγουδούν τον ύμνο του Άρη Δείτε το βίντεο



Με αφορμή την νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» και την πρόκριση των «κίτρινων» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας παρακολουθήστε σε βίντεο τους Γκάλη, Γιαννάκη να τραγουδούν τον ύμνο του Άρη.

Σε κλοιό η μαφία των νοσοκομείων

Αφετηρία για εξονυχιστικούς ελέγχους, ώστε να εξαρθρωθούν τα κυκλώματα της μίζας στον τομέα της Υγείας, αποτελεί η σύλληψη του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων στο «Σωτηρία».

Αντάρτες απήγαγαν τον πρωθυπουργό της Λιβύης

Απήχθη ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν από ένοπλους, ανακοίνωσε πριν από λίγο κυβερνητική πηγή.
Ένοπλοι απήγαγαν τον λίβυο πρωθυπουργό από ξενοδοχείο στην Τρίπολη, μετέδωσαν δύο αραβικά τηλεοπτικά δίκτυα.