Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν το 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Δείτε βίντεο και εικόνες

  • 2.500 χορευτές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και δίκαια  καταχειροκροτήθηκαν.
  • Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Μεγάλο λαογράφο Στάθη Ευσταθιάδη.
  • Τιμήθηκαν ο Αντώνης Αντωνιάδης και Δημήτρης Μελισσανίδης.
  • Θερμό χειροκρότημα στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Απειλή για τους ασθενείς το αυξημένο λίπος στο ήπαρ

Σε ασθένεια του 21ου αιώνα τείνει να εξελιχθεί η λιπώδης διήθηση του ήπατος. Πρόκειται για τη συσσώρευση λίπους στα κύτταρα του ήπατος και είναι μια πολύ συχνή νόσος, η οποία αφορά στο 25% του γενικού πληθυσμού, ενώ σε άτομα με διαβήτη ή παχύσαρκους το ποσοστό υπερβαίνει το 75%.

Της Νικολέττας Μπούκα

45 προσαγωγές στην Μαγνησία – Ελέγχθηκαν 310 άτομα

Σε επιχείρηση για την καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αστυνομική επιχείρηση σε επιχειρήσεις αγοράς - εμπορίας - ανακύκλωσης μετάλλων «SCRAP» και ενεχυροδανειστήρια σε όλο το νομό Μαγνησίας.

Η Χρυσή Αυγή για το ταξίδι Σαμαρά στο Ισραήλ

Γραφείο Τύπου
Ο Σαμαράς δεν τόλμησε να απαντήσει στις βαρυσήμαντες καταγγελίες Ρουπακιώτη για εντολές από ξένα κέντρα που οδήγησαν στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μιλά για υπαγόρευση των διώξεων από την Κομισιόν και τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις και ο πρωθυπουργός σιωπά, τότε τα πράγματα είναι σαφή: η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα της πιο άθλιας, ξενοκίνητης σκευωρίας της νεότερης πολιτικής μας Ιστορίας.

Προς συμφωνία για ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ

Η τύχη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) παραμένει «αγκάθι» στην εκπλήρωση των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Σημάδια για κοινό τόπο κυβέρνησης - τρόικας για την αναδιάρθρωση των δύο εταιρειών.

Της Χρυσας Λιαγγου

Άγριες αποδοκιμασίες στον Μπουτάρη για την Πλατεία Δυρραχίου

Ένταση προκλήθηκε κατά την τελετή μετονομασίας της πλατείας Καραϊσκάκη, απέναντι από το σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, σε πλατεία Δυρραχίου.
Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ήρθε αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες κατοίκων της περιοχής και κατάφερε να αποχωρήσει υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Λουκέτο σε 400 καταστήματα του ΕΟΠΥΥ που πήγαιναν χαμηλοσυνταξιούχοι για εξετάσεις

Λουκέτο βάζει το υπουργείο από το 2014 σε 400 υγειονομικές δομές του ΕΟΠΥΥ δηλαδή σε πρώην πολυϊατρεία του ΙΚΑ όπου προσέφευγαν μέχρι τώρα οι συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι προκειμένου να κάνουν τις εξετάσεις τους.

Τροχαίο με μηχανή στο δρόμο προς Λειανοκλάδι - Τραυματίστηκε 33χρονη συνεπιβάτης


Το τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου....
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια πολύ μεγάλη παρέα με μηχανές BMW ξεκίνησαν από Αθήνα για εκδρομή το Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι.

Ο Παρμενίων ολοκληρώθηκε: Εικόνες από την μεγαλύτερη άσκηση των Ε.Δ




Σήμερα πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη το 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών


«Παραλύουν» τα ΑΕΙ – «Όμηροι» χιλιάδες φοιτητές

Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις από τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ.

Νέα πενθήμερη απεργία αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των οκτώ πανεπιστημίων για το μέτρο της διαθεσιμότητας, συνεχίζοντας την ομηρία χιλιάδων φοιτητών, που αδυνατούν να εγγραφούν, να δώσουν εξετάσεις ή να πάρουν το πτυχίο τους!

Κατασκήνωση για 40.000 παιδιά ανέργων από το υπουργείο Εργασίας

Διακοπές σε οργανωμένες κατασκηνώσεις θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερα από 40.000 παιδιά ανέργων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών χάρη στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας. Τον Ιανουάριο οι προϋποθέσεις συμμετοχής

Ανθή Κουτσουμπού

Αποκηρύσσουν τα πάντα... ακόμη και τα μαύρα μπλουζάκια!

Αποκηρύσσουν τα πάντα... ακόμη και τα μαύρα μπλουζάκια!
Απολογίες Χρυσαυγιτών
Ακόμη και τα μαύρα μπλουζάκια που αποτελούν τη στολή του "καλού Χρυσαυγίτη" απαρνούνται ο αρχηγός, ο υπαρχηγός αλλά και οι βουλευτές του κόμματος. Τουλάχιστον αυτό έκαναν μπροστά στον ανακριτή την κρίσιμη ώρα της απόφασης για προφυλάκιση. Μίλησαν για καταδίκη της αμφίσεης αλλά και για μόδα!

Σέρρες: Έκανε ωτοστόπ και ο οδηγός τον ξυλοκόπησε και τον λήστεψε

Σαν αμερικάνικη ταινία τρόμου η υπόθεση ξυλοδαρμού και ληστείας στις Σέρρες εις βάρος ενός 53χρονου.
Ο άτυχος άνδρας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστος οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τον ξυλοκόπησε και του απέσπασε 26.500 ευρώ, σε αγροτική περιοχή των Σερρών.

Ο «καλός στρατιώτης» Χρήστος Παππάς με τα άμφια των Ναζί

Στο Εθνος του Σαββάτου: Ο «καλός στρατιώτης» Χρήστος Παππάς με τα άμφια των Ναζί

Ο ιδεολογικός ινστρούχτορας της Χρυσής Αυγής ντυμένος Ναζί.

Οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε όλες τις απόπειρες παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης που συνιστούν παράλληλα χυδαία προσβολή των δημοκρατικών της παρακαταθηκών, για τις στοχεύσεις και την πραγματική φύση της εγκληματικής -κατά το εισαγγελικό πόρισμα- οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», βάζουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το Εθνος.

«Καταιγίδα» το νέο φορολογικό: Έρχονται κρατήσεις 26% στα μπλοκάκια

Με επιπλέον βάρη φορτώνει τον Έλληνα φορολογούμενο τον νέο φορολογικό
Τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων τα οποία προέρχονται από ατομικές επιχειρήσεις ή από ελευθέρια επαγγέλματα θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ και μέχρι το επίπεδο των 50.000 ευρώ με συντελεστή 26% και πάνω από το επίπεδο των 50.000 ευρώ με 33%.