Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι είναι οι 400.000 που θα πάρουν επίδομα θέρμανσης. Κλείδωσαν οι αποφάσεις

Περισσότεροι πολίτες σε σύγκριση με πέρυσι θα μπορούν να βάλουν τη χειμερινή περίοδο 2013-2014 επιδοτούμενο πετρέλαιο θέρμανσης. Οι περίπου 400.000 δικαιούχοι δεν αναμένεται να λάβουν προκαταβολικά το ποσό της επιδότησης, που τους αντιστοιχεί, αλλά σε δύο δόσεις, που το πιθανότερο είναι να καταβληθούν εντός του 2014.

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστριες μία μάνα και την κόρη της

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνίστριες μία 34χρονη, την 13χρονη κόρη της και μία 22χρονη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πάτρα. 

Eξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Κύλωμα που διακινούσε διάφορα είδη ναρκωτικών στην Κέρκυρα εξαρθρώθηκε στην Κέρκυρα, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του, ηλικίας 26, 28, 56 και 22 ετών.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 61χρονης -Δράστης ο γιος της

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 61χρονης που διαπράχθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ίλιον. Δράστης είναι ο 36χρονος γιός του θύματος.

Ο Άγιος Κυπριανός, η μαγεία, η αστρολογία και η υπόλοιπη τέχνη της Κολάσεως - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Μιλάει στο βίντεο που ακολουθεί για τον  Άγιο Κυπριανό  τη μαγεία, την αστρολογία και την υπόλοιπη τέχνη της Κολάσεως.



Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν όλες τις μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες;
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)

και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Tower Infinity: ο πρώτος αόρατος ουρανοξύστης στον κόσμο

Πράσινο φως για να ξεκινήσει εργασίες έλαβε η αρχιτεκτονική εταιρεία GDS Architect, που σχεδιάζει να χτίσει τον πρώτο «αόρατο» ουρανοξύστη στη Σεούλ, στη Νότιο Κορέα.

9ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών | Με πίστη στην παράδοση και τον πολιτισμό



H Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το κοινό ότι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το 9ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: «Αφήστε τους δικαστές να ασκήσουν ανεπηρέαστοι το έργο τους»

Την έντονη αντίδρασή της για τον σχολιασμό στον οποίο υπόκεινται οι αποφάσεις των ανακριτών και των εισαγγελέων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής εκδήλωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ζητώντας οι Δικαστές να αφεθούν «ανεπηρέαστοι να ασκήσουν το δύσκολο έργο τους».

          Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Β. Θάνου - Χριστοφίλου.

Κρήτη: Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στα φανάρια

Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, πραγματοποιούν από το πρωί κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr έχουν συλληφθεί 40 άτομα, μεταξύ των οποίων επαίτες - κυρίως των φαναριών - και μικροπωλητές. Κατά κύριο λόγο οι συλλήψεις αφορούν αλλοδαπούς.

Η. Κασιδιάρης: "Άδικες προφυλακίσεις χωρίς στοιχεία - Μοναδικό μας «έγκλημα» είναι η αλήθεια"

Δελτίο τύπου

"Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Κασιδιάρη Ηλία έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού: “Οι προφυλακίσεις είναι άδικες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Τέθηκε αυτοβούλως εκτός ομάδας ο Δ. Ψωμιάδης

Υπό τη σκιά που άφησε η απόφαση του γ.γ της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Αθ. Καρούτζου, με την οποία τέθηκε σε αργία, ο Διονύσης Ψωμιάδης έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας της πλειοψηφούσας παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι τερματίζει την πολιτική του διαδρομή.

Της Φανής Σοβιτσλή
fanisovi@gmail.com

ΔΡΑΜΑ Ετοιμάζεται για ανακύκλωση

Έτοιμο να δεχτεί τους όγκους σκουπιδιών είναι το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που κατασκευάστηκε στη Δράμα και το οποίο είναι ο πρώτος σταθμός επεξεργασίας ανακυκλώσιμων υλικών στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Επιμέλεια: Σταύρος Γιακουβής
giakouvis@newspaper.gr

Συλλήψεις στα «κόκκινα φανάρια» της Θεσσαλονίκης

Μία 58χρονη ομογενής και 23χρονη αλλοδαπή, καθώς και άλλες τρεις ιερόδουλες, έπεσαν στην «τσιμπίδα» των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας το βράδυ της Πέμπτης.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 65 ΕΤΩΝ Απεβίωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδας, Ρούσσος Παπαδάκης

Απεβίωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδας, Ρούσσος Παπαδάκης

Απεβίωσε αργά χθες το βράδυ σε ηλικία 65 ετών ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, αρεοπαγίτης Ρούσσος - Εμμανουήλ Παπαδάκης, ο οποίος έπασχε από καρκίνο.

Mην πετάξεις τη στάχτη από το τζάκι

Πολλοί θα ζεσταθούν φέτος με τζάκι ή ξυλόσομπες. Βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις χρήσεις της… “άχρηστης” στάχτης.

Ιταλία: Η πολιτική ωριμότητα ως άσκηση σωτηρίας


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν ξέρω αν ανάμεσα στις κλωτσιές, στις μπουνιές και στα γαλλικά των τριών επιδειξιών – συγγνώμη, αλλά ο καθένας ό,τι διαθέτει επιδεικνύει – υποδίκων βουλευτών της Χ.Α. προλάβατε να ενημερωθείτε για το τι συνέβαινε την ίδια μέρα στην Ιταλία, αλλά η χώρα διασώθηκε την τελευταία στιγμή από μια ακόμη κρίση.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Τεράστια τα τσιμπήματα της φονικής σφήκας της Ασίας

ΣΤΟ ΒΟΛΟ «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από σούπερ μάρκετ

Στόχος ληστών έγινε στις 22.17 χθες το βράδυ σούπερ - μάρκετ που βρίσκεται στο Βόλο. Αγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και από γραφείο λογιστηρίου αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο.

Λαγκάρντ: «Η παγκόσμια οικονομία παραμένει υποτονική»

Η παγκόσμια οικονομία συνεχίζει την αργή πορεία της, σύμφωνα με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.
Η κ. Λαγκάρντ δήλωσε ότι «η παγκόσμια προοπτική παραμένει υποτονική σήμερα, αν και σε πολλές οικονομίες, βλέπουμε σημάδια ελπίδας».

.Εκοιμήθη ο Ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος


Εκοιμήθη σήμερα το απόγευμα ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (στα δεξιά της φωτογραφίας) Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος. Ο μακαριστός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο των Σερρών. 

Μεγάλες ζημιές από έκρηξη σε γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟ

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 03.15 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε γραφεία συνδέσμου του Παναθηναϊκού, στα Πετράλωνα.