Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο! Η μύτη του μεγαλώνει στο μέτωπό του

Από τη μία πρόκειται για ιατρικό επίτευγμα, από την άλλη οι φωτογραφίες είναι φρικιαστικές.
Ένας 22χρονος άντρας από την Κίνα τον Αύγουστο του 2012 είχε ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο καταστράφηκε εντελώς η μύτη του. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα, αλλά μια μόλυνση έκανε αδύνατη τη διαδικασία να του σώσουν τη μύτη, καθώς ο χόνδρος της καταστράφηκε.

Η παράνομη υλοτομία έχει αφανίσει περισσότερα από 400 στρ. δάσους

Η παράνομη υλοτομία έχει αφανίσει περισσότερα από 400 στρέμματα δάσους, από τις αρχές του 2013 έως σήμερα, στις ορεινές δασικές περιοχές της Κόνιτσας.

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
Την προσωρινή αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων από την Πέμπτη 29-9-2013 και την ανάληψη διαφορετικών μορφών αντίδρασης, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, μετά από γενικές συνελεύσεις που πραγματοποίησαν οι σύλλογοι εργαζομένων στο Ίδρυμα.

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 70 διαρρήξεις στη Λάρισα

Σε πραγματικό εφιάλτη είχε εξελιχθεί για τους κατοίκους της Λάρισας μια σπείρα Ελλήνων διαρρηκτών που είχαν «χτυπήσει» τους τελευταίους μήνες 70 (!) σπίτια, από τα οποία είχαν αρπάξει κυρίως χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας περίπου 400.000 ευρώ! Τέσσερα μέλη της έχουν ήδη συλληφθεί και τουλάχιστον δυο αναζητούνται.

Θανατηφόρο “κοκτέιλ” από τζάκια και ξυλόσομπες στη Θεσσαλονίκη

Θανατηφόρα παγίδα για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, αποτελεί η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Της Νικολέττας Μπούκα

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις Ευρωπαίων παρατηρητών, η νέα γερμανική κυβέρνηση θα έλθει πιο κοντά στο προβληματικό ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

«Η εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι Γερμανοί ψηφοφόροι απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ, την οποία χαϊδευτικά οι Γερμανοί αποκαλούν μητερούλα, είναι η ευκαιρία γι αυτήν να κάνει επίδειξη περισσότερου φιλοευρωπαϊκού πνεύματος. Εξάλλου, είναι τόσο ρεαλίστρια, που γνωρίζει ότι η Γερμανία χωρίς περισσότερη Ευρώπη θα είναι προβληματική.

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου 

Πώς φοροδιαφεύγουν οι Έλληνες – Οι επτά τρόποι που χρησιμοποιούν

Τα επτά μυστικά της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα περιγράφει αναλυτικά έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο έχει αποσταλεί στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. Οι φοροφυγάδες έχουν αδυναμία στα ακίνητα, διαθέτουν χαρίσματα που τους επιτρέπουν να κάνουν σωστές προβλέψεις στα τυχερά παιχνίδια και επιπλέον, όταν κουράζονται, έχουν και κότερο για να πάνε βόλτα!

Κραυγή απελπισίας από μεταταγμένο σιδηροδρομικό: «Δεν αντέχω άλλο. Κάντε κάτι»

 Περισσότερα πατήστε εδώ

Εξιχνιάστηκε διπλή απάτη σε βάρος ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με την ΕΛΑΣ να προχωρά στην εξιχνίαση άλλων δύο παρόμοιων περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μέτρα τώρα, γιατί η ψήφος δεσμεύει


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν κάμψη της Χρυσής Αυγής, καθώς οι εικόνες που έφθασαν στα σπίτια των Ελλήνων και καταδεικνύουν τη δράση αυτού του μορφώματος υπήρξαν καταιγιστικές.

Μεσολάβησε, βέβαια, ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Νίκος Χουντής: «Παράλογη και αντιφατική η απόφαση της Κομισιόν και της ελληνικής κυβέρνησης να καταργηθεί η διάταξη για υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης των γαλακτοκομικών προϊόντων

·      
·       Ερώτηση Νίκου Χουντή στην Κομισιόν
Η Κομισιόν από τη μία επιβάλλει στην Ελλάδα να καταργήσει αγορανομική διάταξη για την υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης των γαλακτοκομικών προϊόντων που καταναλώνονται στη χώρα μας και από την άλλη έχει θέσει σε ισχύ Κανονισμό με τον οποίο εξετάζει τη δυνατότητα να επεκταθεί η υποχρεωτική επισήμανση καταγωγής στα γαλακτοκομικά προϊόντα, σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ!

Μέτρα φωτιά ζητά η Τρόικα...!!!


Φωτογραφία για Μέτρα φωτιά ζητά η Τρόικα...!!!
Τι κι αν το μέλος μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ Γιοργκ Άσμουσε και πιθανός νέος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δηλώνει ότι στη Ευρώπη δεν είναι τυφλοί
και αναγνωρίζουν την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας μετά την εξαετή και πλεον ύφεση και τις πολιτικές λιτότητας.

Καινούριο νησί δημιούργησαν τα Ρίχτερ στο Πακιστάν

Φωτογραφία: Newsweek Pakistan (Twitter: @NewsweekPak)
Ενα καινούριο... νησί αναδύθηκε στην Αραβική Θάλασσα μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ που έπληξε χθες το Πακιστάν.

Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός που προκάλεσε άνοδο του πυθμένα της θάλασσας δημιουργώντας το νησί σε ύψος περίπου 600 μέτρων στην ακτή της Γκουάνταρ, στην Αραβική Θάλασσα.

«Κλείδωσε» ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων

Μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων για τα εντός σχεδίου οικόπεδα που βρίσκονται σε χωριά και μικρούς οικισμούς της χώρας, αλλά ακόμη περισσότερους φόρους για τα οικόπεδα που κατέχουν οι φορολογούμενοι σε αστικές και ακριβές περιοχές προβλέπει το σχέδιο με τις τελευταίες αλλαγές στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Προεδρικό Διάταγμα για παράταση μαθημάτων σε σχολεία που τελούν υπό κατάληψη

Εντολή στο Νομικό Τμήμα του υπουργείου Παιδείας να ετοιμάσει Προεδρικό Διάταγμα το οποίο θα ορίζει ότι «στα σχολεία που γίνεται κατάληψη πάνω από 3 ημέρες θα παρατείνεται αντίστοιχα το διδακτικό έτος, έδωσε ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος.