Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23-9-2013

Νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας με παροδικές βροχές στην Εύβοια, στις Σποράδες, σε ορεινά κυρίως τμήματα της Στερεάς και πιθανόν στη Μαγνησία, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις.

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Επόμενο βήμα οι αλλαγές στα νοσοκομεία της Περιφέρειας

Αλλαγές στα νοσοκομεία της περιφέρειας ετοιμάζει τους επόμενους μήνες το υπουργείο Υγείας. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στη “ΜτΚ” ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί, ενώ σκοπεύει να επισκεφθεί ο ίδιος κάθε νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί.


Συνέντευξη στη Νικολέττα Μπούκα

Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων: Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή

Ποιες είναι oι προϋποθέσεις και ποιους αφορά.

Άνεργοι, πολύτεκνοι, άτομα με αναπηρία και όσοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας μπορούν να ζητήσουν από τις εφορίες της χώρας την μερική ή ολική απαλλαγή τους από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (Ε.Ε.Τ.Α.) του 2013.

Ανέκδοτο φωτιά από τον Χάρρυ Κλυνν !


Άγριο χώσιμο, από τον Χάρρυ Κλυνν, με ...φοβερό ανέκδοτο.

Θρήνος στη Λαμία για τον άτυχο ψαροτουφεκά

Τη Δευτέρα θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον 35χρονο ψαροτουφεκά που ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα το πρωί του Σαββάτου
"Έφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας, οικογενειάρχης, βιοπαλαιστής και παιδί "μάλαμα"...", είπε στο LamiaReport φίλος του, που έκαναν μαζί συχνά ψαροντούφεκο.

Μέρκελ: Θα κάνουμε το καλύτερο για το μέλλον της Γερμανίας

Μέρκελ: Θα κάνουμε το καλύτερο για το μέλλον της Γερμανίας

ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΓΕΚΛΑΡΙΟΣ
Συγκινημένη για τη νίκη της η Άγκελα Μέρκελ ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν στον προεκλογικό της αγώνα και υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο για να έχει η Γερμανία ένα καλύτερο μέλλον.

Μαύρες προβλέψεις από τους μεσίτες για την αγορά ακινήτων στη Β. Ελλάδα

Σε κώμα παραμένει η αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα, με τους μεσίτες να είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον στις επενδύσεις σε ακίνητα...

Του Δημήτρη Τσάκωνα

Οπως λένε παράγοντες της αγοράς, λίγο η υπερφορολόγηση των ακινήτων, λίγο η μεγάλη δυσκολία πρόσβασης στον τραπεζικό δανεισμό έχουν κάνει τον κόσμο διστακτικό απέναντι στην αγορά ακινήτου, ακόμη κι αν αφορά την πρώτη κατοικία, καθώς, όπως υποστηρίζουν, η δεύτερη ή η εξοχική κατοικία αποτελούν πλέον ανάμνηση, όπως και η αγορά αγροτεμαχίων.

Μακελειό με 70 νεκρούς σε εκκλησία στο Πακιστάν

Λουτρό αίματος από βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας σε μια εκκλησία στο βορειοδυτικό Πακιστάν. Σύμφωνα με τον νεώτερο απολογισμό, οι νεκροί έφτασαν τους 70 και οι τραυματίες ξεπέρασαν τους 130, αρκετοί από τους οποίους μάλιστα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Χρυσή Αυγή: "Απάντηση στα ασύστολα ψεύδη καναλιών και εφημερίδων"

Δελτίο τύπου
Τα κανάλια και οι εφημερίδες της διαπλοκής που εδώ και μέρες ψευδολογούν ασύστολα, σήμερα ανακάλυψαν επιτέλους τις στρατιές της Χρυσής Αυγής που είναι πάνοπλες και έτοιμες για εμφύλιο πόλεμο. Τους διέφυγε όμως η επικείμενη εισβολή εξωγήινων στον πλανήτη υπό την καθοδήγηση του Λαϊκού Συνδέσμου.

ΘΕΡΜΗ Καταυλισμός-καταφύγιο για σεισμοπαθείς και πλημμυροπαθείς

Είναι μια συνηθισμένη φθινοπωρινή μέρα και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να ταράξει τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Της Φανής Σοβιτσλή

Ωστόσο λίγο πριν τις 12.30 η γη αρχίζει να σείεται, οι σειρήνες ηχούν και ο κόσμος αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος στους δρόμους. Ο σεισμός είναι πολύ δυνατός και σπέρνει την καταστροφή.

LIVE ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

Να πανηγυρίσει την τρίτη σερί νίκη του θέλει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα τον φιλόδοξο Πλατανιά.

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του δίσκου "Ξεριζωμός - 91 χρόνια μετά..." στην Τεχνόπολη Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του νέου δίσκου των Χρήστου Παπαδόπουλου και Κώστα Μπαλαχούτη "Ξεριζωμός - 91 χρόνια μετά..." την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του 9,84 στο Γκάζι (Τεχνόπολις).

Π. ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ “Δεν ιδιωτικοποιείται η ‘Εγνατία Οδός ΑΕ’”

“Η ‘Εγνατία Οδός ΑΕ’ μπορεί να αποτελέσει τον πυλώνα για την αποτελεσματική κατασκευή οδικών και άλλων υποδομών της χώρας, εξελισσόμενη ενδεχομένως σε εποπτικό φορέα των έργων αυτοκινητοδρόμων της χώρας, ενώ ταυτόχρονα θα υλοποιεί τα τεχνικά έργα που της ανατίθενται από το Δημόσιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας” τονίζει, μιλώντας στη “ΜτΚ”, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τής “Εγνατία Οδός ΑΕ”, κ. Παρασκευάς Σαββαΐδης.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Τσάκωνα

9+1 αλήθειες για τις δίαιτες που κανείς δε θέλει να ακούει

Πρώτη αλήθεια: Δεν υπάρχει μαγικό χάπι που θα μας απαλλάξει από το περιττό βάρος. Δεύτερη αλήθεια: η απώλεια κιλών απαιτεί χρόνο, κόπο και πάνω απ' όλα επιμονή στην επίτευξη του στόχου. Τρίτη αλήθεια: Η απώλεια βάρους είναι εφικτή.

Δωρεάν μετακίνηση με όλα τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. σήμερα από 12:00΄ έως 16:00΄.

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας η Κυριακή 22.09.2013 έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο και ο Ο.Α.Σ.Θ., συναισθανόμενος την κοινωνική του ευθύνη,  θα είναι και πάλι αρωγός σε αυτή, προσκαλώντας τους πολίτες να μετακινηθούν την ημέρα αυτή δωρεάν  με όλα τα λεωφορεία του, από τις 12:00΄ έως τις 16:00΄,

Στις κάλπες οι Γερμανοί - «Ισχυρή εντολή» ζήτησε η Μέρκελ

Άνοιξαν στις 9.00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, που αναμένονται ιδιαίτερα αμφίρροπες, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Φθινοπωρινός ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Φθινοπωρινό αναμένεται το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. 
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα σε εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι

Τουλάχιστον 39 είναι οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι, όπως δήλωσε ο Αμπάς Γκάλετ, επικεφαλής της Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου στην Κένυα. Την ευθύνη ανέλαβε η σομαλική Σεμπάμπ, που πρόσκειται στην αλ Κάιντα.