Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Επίδομα 200€ σε 11.000 ανέργους

Επίδομα 200 ευρώ και για μακροχρόνια (άνω των 12 μηνών) ανέργους που είναι κάτω των 45 ετών και δεν το λαμβάνουν σήμερα πρόκειται να χορηγηθεί εντός του 2014 από τον ΟΑΕΔ, σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση που επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας.

4 πράγματα που νιώθουμε πριν από μία καρδιακή προσβολή

Πόσο καλά αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα υγείας μας; Μπορούμε να «ακούσουμε» τα προειδοποιητικά σημάδια του σώματός μας;

Κολοράντο: Έξι νεκροί και 500 αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες

Τουλάχιστον 500 άνθρωποι φέρονται ως αγνοούμενοι σήμερα στην δυτική Πολιτεία του Κολοράντο, εξαιτίας των πλημμυρών οι οποίες προκάλεσαν ήδη τον θάνατο έξι ανθρώπων, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το σχέδιο για τους φόρους στα ακίνητα

Ελαφρύνσεις φέρνει ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων.Μικρότερη θα είναι η φορολογική επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με την εφαρμογή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΑ) το 2014, όπως προκύπτει από το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Πενία τέχνας κατεργάζεται

Μεθόδους που θα τις ζήλευαν και οι σκηνοθέτες του Χόλιγουντ κατεργάζονται οι κάθε είδους απατεώνες, που προκαλούν με τη δράση τους «πονοκέφαλο» στις διωκτικές αρχές. Οι περιπτώσεις απάτης στην περίοδο της οικονομικής κρίσης έχουν πλέον στόχο απλούς πολίτες και τις λίγες οικονομίες τους, καθώς η «πηγή» των εμπόρων, όπου οι απάτες παρουσίαζαν έξαρση στο παρελθόν, έχει στερέψει.
Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Θα ζεστάνουν σχολεία με τηγανόλαδο

Όταν πριν από ενάμιση χρόνο τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Νεάπολης μετέφεραν στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μπιτόνια από τηγανόλαδο που είχε χρησιμοποιηθεί στο σπίτι τους, δεν περίμεναν ότι σήμερα με το λάδι αυτό θα θερμαινόταν το σχολείο τους.



Της Φανής Σοβιτσλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πολύ περίεργο επεισόδιο που εκτυλίχτηκε έξω από την προσωπική οικία του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη και το οποίο έφερε αποκλειστικά στην δημοσιότητα η ισλαμική εφημερίδα, MilliGazete, στο φύλο της, της 12/9, δημιουργεί υπόνοιες ότι την τελευταία στιγμή αποτράπηκε  μια απόπειρα που κατά πάσα πιθανότητα στρέφονταν κατά της ζωής του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταΐπ Ερντογάν. 

‘Ιερά’ τιμολόγια από τις... φυλακές Διαβατών!

‘Ιερά’ τιμολόγια από τις... φυλακές Διαβατών!

ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ
Μπίζνες με χιλιάδες πλαστά και εικονικά τιμολόγια που εκδίδονταν στο όνομα αχυράνθρωπων, ακόμα και φυλακισμένων, αποκάλυψε το ΣΔΟΕ. Μοναχοί και ιερείς συμμετείχαν στο φαγοπότι των παράνομων επιδοτήσεων και του «μαύρου» χρήματος, με τζίρο 5 δισ. ευρώ. Στο «κάδρο» των επιτηδείων αγρότες, επιχειρηματίες και συνταξιούχοι.

Ηττα της Εθνικής μας από τη Σλοβενία (65-73)

Ηττα της Εθνικής μας από τη Σλοβενία (65-73)

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ
Με 65-73 ηττήθηκε η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στον χθεσινοβραδινό της αγνώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβενίας.