Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ξυπνήστε τον μεταβολισμό σας: Συμβουλές για να κάψετε εύκολα το λίπος

Αν θέλεις να αδυνατίσεις και να διατηρήσεις το βάρος σου, δώσε στον οργανισμό σου αυτό που χρειάζεται: έναν ενεργό μεταβολισμό. Ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες και δεν θα χάσεις!

Αστυνομικός σε κύκλωμα αρχαιοκαπήλων

Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι συμμετείχε σε κύκλωμα αρχαιοκαπήλων, το οποίο ενέχεται στην ανίχνευση, ανασκαφή, ανεύρεση και εμπορία αρχαίων αντικειμένων.


Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Προκάλεσε τον τρόμο σε ένα ολόκληρο λεωφορείο λόγω... έρωτα!

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ


Όπως μεταφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ του  το ισραηλινό δίκτυο ενημέρωσης (ynet.com ,29/08/13),τεράστιες ουρές είχαν ήδη σχηματισθεί με το πρώτο φως της ημέρας  στους σταθμούς διανομής ώστε οι πολίτες να εξασφαλίσουν τις  αντισφυξιογόνες μάσκες. Αν και συνηθισμένοι σε εμπόλεμη ατμόσφαιρα, οι τελευταίες ειδήσεις για ενδεχόμενη επίθεση
στο Ισραήλ από τη Συρία και τους συμμάχους της, δείχνουν να τους έχουν αιφνιδιάσει.

Οι φετινές διακοπές μου

Τα ωραία και τα άσχημα στην πατρίδα. Με τα μάτια ενός Έλληνα, που ζεί εδώ και 53 χρόνια στη Γερμανία, έχει όμως κλεισμένο στην καρδιά του τόν τόπο που γεννήθηκε, την Θράκη

του Εμμανουήλ Σαρίδη


Εφέτος ήθελα, μετα την επιστροφή μου απο τις διακοπές (30.04.-15.06.2013), να γράψω μόνο για τα καλά και θετικά που είδα και έζησα στην Ελλάδα:

Φτιάχνουν κάμπινγκ για τους μετανάστες-εργάτες στη Μανωλάδα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Κάμπινγκ εποχιακών εργατών γης στην περιοχή της Μανωλάδας Ηλείας σχεδιάζει να δημιουργήσει η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι εργάτες.

Σέρρες: Ποινές φυλάκισης σε μία 66χρονη και έναν 55χρονο για δωροδοκία

Την αθώωση της ιδιοκτήτριας της εταιρείας καθαρισμού που κατηγορούνταν για δωροδοκία του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών αποφάσισε το Πλημμελειοδικείο Σερρών, ενώ επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ στον καθένα από τους δύο φερόμενους ως συνεργούς της, με δικαίωμα έφεσης.

Νεκρή 27χρονη σε τροχαίο

ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μία 27χρονη, σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Σανγκάη: 11 νεκροί από διαρροή αμμωνίας σε εργοστάσιο ψυγείων

Ένδεκα άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο από διαρροή υγρής αμμωνίας σε εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών ψυγείων σήμερα στη Σανγκάη, οικονομική μητρόπολη της Κίνας, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Σήμερα η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη στη Χαλκίδα

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα στον Μιχάλη Ασλάνη συγγενείς και φίλοι... Η κηδεία θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα. Η σορός του θα εκτεθεί από τις 10 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Λαζάρου, όπου στις 11 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του σχεδιαστή οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Νεκρός έπεσε από «νεκροφόρα»

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη παρά τα φώτα τροχαίας Γερίου - Αγλαντζιάς, στην περιοχή Αθαλάσσης Όπως αναφέρει το Sigmalive, σοκ υπέστησαν όσοι βρέθηκαν μπροστά στο απαράδεκτο «θέαμα» που δυστυχώς καταγράφει την ανέχεια της πολιτείας και την ασέβειά της προς τους νεκρούς. 

Πράσινη η Γροιλανδία έως το 2100;

Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες λένε ότι με την άνοδο των θερμοκρασιών και την τήξη των πάγων, η Γροιλανδία μοιραία θα πρασινίσει.

Τα αποτελέσματα μιας νέας μελέτης ρίχνουν φως στο πώς και πότε θα γίνει αυτό, με τη βοήθεια μοντέλων που προέβλεψαν την εμφάνιση δασών εκεί όπου σήμερα απαντώνται μόλις τέσσερα είδη δέντρων και μεγάλων θάμνων.

Ο 11χρονος γιος του Ασαντ προκαλεί τους Αμερικανούς μέσω Facebook

Την οργή των Αμερικανών έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο μόλις 11χρονος γιος του Σύρου προέδρου σε ανάρτησή του στο Facebook προκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ τους Αμερικανούς να πραγματοποιήσουν στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
Ο 11χρονος γιος του Ασαντ προκαλεί τους Αμερικανούς μέσω Facebook
Στη σελίδα του 11χρονου γιου του Μπασάρ Αλ Άσαντ μπορεί κανείς να διαβάσει: «Η Αμερική δεν έχει στρατιώτες, έχει κάτι δειλούς με νέα τεχνολογία που θεωρούν τους εαυτούς τους απελευθερωτές», ενώ προσθέτει «Θέλω τοοόσο πολύ να επιτεθούν, γιατί θέλω να κάνουν αυτό το τεράστιο λάθος να ξεκινήσουν κάτι που δεν ξέρουν το τέλος του».