Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η τηλεοπτική εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» στην συχνότητα της «Εγνατίας Τηλεόραση»

 Με την εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» δύο έμπειροι δημοσιογράφοι, ο Αντώνης Οραήλογλου και ο Χρήστος Νικολαΐδης, ουσιαστικά «αναβιώνουν» την μεσημβρινή ενημερωτική ζώνη στη Μακεδονία!

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 27-8-2013

Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013. Αυξημένη αναμένεται να είναι κατά τόπους η αίσθηση δυσφορίας.

ΑΔΕΔΥ: Απεργία και συλλαλητήριο την Πέμπτη

Κάλεσμα στους εργαζόμενους στις Δημόσιες Υπηρεσίες στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας απευθύνει η ΑΔΕΔΥ. 

Θεσσαλονίκη. Πόλη πνιγμένη από το κυκλοφοριακό πρόβλημα

Αντιμέτωποι με το κυκλοφοριακό χάος θα βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς από σήμερα, καθώς επιστρέφει η πλειονότητα των αδειούχων του καλοκαιριού, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει και η λειτουργία της ΔΕΘ. Τα προβλήματα στους δρόμους της πόλης καλείται να αντιμετωπίσει μόνη της η Τροχαία μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

ΤΩΝ ΦΑΝΗΣ ΣΟΒΙΤΣΛΗ,
ΦΩΤΗ ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗ

Έζησαν μαζί 65 χρόνια και «έφυγαν» με διαφορά 11 ωρών

Μία από τις πιο τρυφερές ιστορίες, που συναντώνται εξαιρετικά σπάνια, αν όχι μόνο στον κινηματογράφο, διαδραματίστηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Αλβανός ξήλωσε περίφραξη αγροκτήματος στο Ηράκλειο

Δεν πρόλαβε να πουλήσει την πλούσια λεία του ένας αλλοδαπός «κυνηγός» μετάλλων ο οποίος εισέβαλε στο αγρόκτημα ενός 66χρονου σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Ηρακλείου και από περιφραγμένο το έκανε… ξέφραγο!

Γεωργιάδης: Επρεπε να απολυθείτε να δείτε τι θα πει βερίκοκο

Εντονα επικριτικός στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή» σημειώνοντας μάλιστα ότι η όλη φασαρία γίνεται «επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό».

«Εργαλείο» αξιοποίησης δυναμικού η κινητικότητα, λέει ο Μητσοτάκης

Θετικό εργαλείο που θα βοηθήσει στην καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όχι μνημονιακή υποχρέωση της χώρας χαρακτήρισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον θεσμό της κινητικότητας.

Χανιά: Τουριστικό λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες

ΣΩΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ
Τουριστικό λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει, αργά χθες το βράδυ στα Χανιά, στο ύψος των Καλυβών, πάνω στην εθνική οδό. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και αστυνομία, προκειμένου να αποβιβαστούν με ασφάλεια οι τουρίστες.

Σύμφωνα με το cretalive, οι τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
"Εθνος"

Συνελήφθη 36χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία

Ένας 36χρονος συνελήφθη στο Μεσολόγγι κατηγορούμενος για τον θάνατο ενός 66χρονου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άντρες λογομάχησαν χθες τα ξημερώματα στη περιοχή Ταμπακαρία Μεσολογγίου.

Λόγο στο λόγο, πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ακολούθησε πάλη μεταξύ τους. Κατά την διάρκεια της πάλης, ο 36χρονος φέρεται να Xτύπησε τον 66χρονο με ένα σκαμνί στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο φερόμενος ως δράστης, λίγες ώρες μετά το περιστατικό παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου, όπου και συνελήφθη.

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Ethnos.gr 

Θεοχάρης: Καλούνται στις εφορίες 100.000 φορολογούμενοι

Περίπου 100.000 φορολογούμενοι θα κληθούν για έλεγχο στις εφορίες ενώ θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά όσοι έχουν επιστροφή, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Κότες επειδή σας πήραμε τη μπουκιά από το στόμα;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ως γνωστόν, πολιτική είναι η τέχνη του προβλέπειν. 

Το έχουμε επαναλάβει κι’ αυτό τόσες πολλές φορές, που έχει εξελιχθεί σε ένα είδος μιθριδατισμού, με αποτέλεσμα ουδείς να αισθάνεται την ανάγκη να προβλέψει οτιδήποτε – ακόμη και στην περίπτωση που θα ήταν σε θέση να προβεί σε μια τόσο σύνθετη πολιτική ενέργεια. 

Η (πολιτική) τέχνη της πρόβλεψης είναι αναγκαία, τόσο όταν βρίσκεται κανείς στην κυβέρνηση, όσο και όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση. 

Το αξίωμα δικαίωσε απόλυτα την ύπαρξή του στην πρόσφατη συζήτηση περί πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. 

Τα πιο παράδοξα Ρεκόρ Γκίνες της Κίνας

Δείτε απίστευτες φωτογραφίες - Από αυτόν που κάλυψε το σώμα του με 331.000 μέλισσες μέχρι το ρεκόρ για τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο

ΣΤΟΝ ΑΧΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο καφενείο του

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο καφενείο ιδιοκτησίας του 57χρονος στον Αχινό Φθιώτιδας.

Κρίσιμη σύσκεψη για ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ

Σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών με στόχο να βρεθεί μια αποτελεσματική φόρμουλα για την αναδιάρθρωση των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και πάλι παράσταση διαμαρτυρίας.

ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ ΘΗΒΩΝ. Εισέβαλαν σε μοναστήρι για να βρούνε θησαυρό

Στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στο Μαυρομάτι Θηβών εισέβαλαν χθες στις 18.05 το απόγευμα πέντε άνδρες προκειμένου να αφαιρέσουν θησαυρό που βρίσκονταν θαμμένος στο προαύλιο του μοναστηρίου.

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της καταστροφική πυρκαγιά στη Καλιφόρνια


Αγρότης επικήρυξε τους διαρρήκτες που «άνοιξαν» την αποθήκη του

Την κατάσταση στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένας 47χρονος αγρότης από την Ιεράπετρα της Κρήτης, που έπεσε θύμα διάρρηξης.

Χωρίς νερό το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα στην υδροδότηση θα υπάρξουν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τις 9:00-16:00, εξαιτίας εργασιών της ΕΥΑΘ στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Γενναδίου με Εγνατία.