Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 26-8-2013

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ο μεγαλύτερος ντάκος του κόσμου φτιάχτηκε στα Χανιά

Τον πιο εντυπωσιακό, εύγευστο και πιο μεγάλο ντάκο που έχει φτιαχτεί ποτέ στον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, αλλά και να γευτούν, όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στα Χανιά, σε εκδήλωση που έγινε στους Αγίους Αποστόλους.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 36 κλοπές-διαρρήξεις και 2 ληστείες την ημέρα

Κατά 22% αυξήθηκαν οι κλοπές μέσα στα λεωφορεία στο πρώτο εξάμηνο του 2013, ενώ αύξηση 10% σημειώθηκε στις μικροκλοπές που γίνονται στην αγορά και 12% στις κλοπές-διαρρήξεις από αυτοκίνητα στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Καθημερινά καταγράφονται από τις αστυνομικές αρχές κατά μέσο όρο εννέα διαρρήξεις κατοικιών, με τα περιστατικά ωστόσο να είναι πολλαπλάσια, καθώς δεν κατατίθενται μηνύσεις από τους παθόντες και ως εκ τούτου δεν περνούν στα βιβλία αγωγών.

 Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Ανακοινώνονται τα ονόματα των άνεργων γυναικών που επιδοτούνται

Στην ένταξη 2.444 προτάσεων έργων που πληρούσαν τις τυπικές προϋποθέσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης του προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», με προϋπολογισμό 76,9 εκατ. ευρώ, προχώρησε τελικά το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Τίμησαν την μνήμη του Θεοχάρη Καζαντζίδη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρυονέρι Σοχού, το 40ημερο μνημόσυνο του Θεοχάρη Καζαντζίδη πατέρα του πολιτευτή Χρήστου Καζαντζίδη. Συγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν και  τίμησαν  την μνήμη του αγαπητού σε όλους  Θεοχάρη.

«Μαχαίρι» σε 500.000 επικουρικές

Αγνοούνται οι εισφορές εργαζομένων

Έκτακτος οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς ελεγκτές διατάχθηκε σε 35 επικουρικά ταμεία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, κατόπιν εντολής του υπουργείου Εργασίας και με απόφαση της διοίκησης του ΕΤΕΑ, καθώς από έρευνα που έγινε στα οικονομικά τους στοιχεία, εν όψει των αλλαγών για την εφαρμογή των ατομικών λογαριασμών με τις εισφορές που πραγματικά έχει καταβάλει ο κάθε εργαζόμενος, αποκαλύφθηκε ότι αγνοούνται οι εισφορές 500.000 ασφαλισμένων και οι επικουρικές τους συντάξεις είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

Έστειλε το προσωπικό διακοπές και μετέφερε το εργοστάσιο στο εξωτερικό!

Δεν ήταν και τόσο έντιμο αυτό που έκανε Ιταλός επιχειρηματίας στους υπαλλήλους του αλλά όπως λέει ο ίδιος δεν είχε άλλη επιλογή. Ο Fabrizio Pedroni ευχήθηκε στο προσωπικό του εργοστασίου του καλό καλοκαίρι για την άδεια τους και τους είπε να επιστρέψουν στην εργασία τους σε τρεις εβδομάδες. Το ίδιο βράδυ, όμως εκείνος ξεκίνησε να διαλύει το εργοστάσιο του για να το μεταφέρει στην Πολωνία.

Γενική πρόγνωση καιρού για σήμερα Κυριακή

Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε για σήμερα  την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.